Η Ελπίδα πως το Φως είναι πάντα εδώ* Πανσέληνος ~ Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο*




Η Αριάνα Παπακώστα είναι Αστρολόγος, Σύμβουλος Αστρολογίας,
Ψυχολογικής Αστρολογίας, Καρμικής Αστρολογίας και Αρχετύπων*

‘Εχει μαθητεύσει στην Εσωτερική Πνευματική Διδασκαλία η οποία συνοψίζει πως το Ένα Εκδηλώνεται στα Πάντα
και τα Πάντα Είναι Ένα*

Η Αστρολογία Εκφράζει ακριβώς αυτήν την Αλήθεια, καθώς και την Ρήση του Ερμή του Τρισμέγιστου πως
”Αυτό που συμβαίνει Κάτω, είναι σαν αυτό που συμβαίνει Επάνω, κι αυτό που συμβαίνει Επάνω είναι σαν αυτό που συμβαίνει Κάτω, για να Εκφράσει το Θαύμα του Ενός”.

Στο Κανάλι αυτό κάνει Αστρολογικές Προγνώσεις για το Κοσμικό Γίγνεσθαι, για την Τρέχουσα Ατμόσφαιρα, για Όλα Όσα μας Επηρεάζουν, πάντα με την Γνώση πως η Αστρολογία και οι Διελεύσεις των Πλανητών είναι στην Πραγματικότητα Θεραπεία Ψυχής και Πλοηγοί στο Ταξίδι μας προς την Φώτιση*

Ακολουθήστε την στα:
Facebook –
Instagram –
Blog –

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο mail:
ariana.papakosta@gmail.com

#ariana #papakosta #arianapapakosta#astrologia #astrology #planets #ariana_alchemy #ariana_astrology #poetry_of_the_planets #arianaland

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Ariana Papakosta ~ Αριάνα Παπακώστα


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ.. 🙏
    .. Μακάρι να συναναστρεφομουν κοντά σου.. Να μάθαινα.. Από τα ταλαντα του ΜΥΑΛΟΥ και της ΨΥΧΗΣ σου … ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΛΆ… Αριανα μου.. 🙄💗🙏🙋‍♀️💐

  2. Αχ τι τραβάμε οι ταύροι.. Πολύ εκρηκτική για μένα…Πολυ ένταση θυμός και όχι μόνο.. 😪😪😪

  3. Πόσο ωραία τα λέτε, δίνετε ελπίδα!! Εγώ χώρισα πριν 4 μερες, είμαι πολλή στεναχωρημένη αλλά κατι μέσα μου λέει οτι ήταν για καλό. Είμαι Δίδυμος αλλά εχω Αρη, Κρόνο και Πλούτωνα στον Σκορπιό.

  4. Νιώθω τον Ποσειδώνα αρωγό της ανθρωπότητας αυτές τις εποχές για κάποιο λόγο. Καλώς να ρθει Κ Ο Δίας στους Ιχθύες..🐟🌺🌳

  5. Υπέροχη, ήρεμη, θετική. Ο, τι πρέπει για να δεχτεί το αφτί όλες τις σημαντικές πληροφορίες που μοιράζεσαι απλόχερα μαζί μας! Σκορπιός 27/10 εδώ. Ευχαριστώ πολύ!

  6. Ιέρεια μου Αριαννα, τι συγκλονιστικα όμορφο και καθοδηγητικό βίντεο!! Όλα όσα λες είναι πράγματα που στροβιλιζουν έντονα στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό και βρίσκομαι σε μια μετάβαση. Υπάρχει κάτι που έχει τελειώσει αλλά μένω εκεί. Το ιερό μου μονοπάτι το βλέπω, το ξέρω, ήδη πατάω πάνω του αλλά θέλω να το κάνω ολοκληρωτικά. Σε ευχαριστώ βαθιά για όλη τη γνώση που απλόχερα μοιράζεσαι μαζί μας. Είσαι θαυμάσια , σ' αγαπώ. 🙏❣️🌟

  7. Αριανα μου γλυκιά σε ευχαριστώ απο καρδιάς!!!
    Με βοήθησες να παρω μια πολυ δύσκολη απόφαση… να αφαιρέσω απο την ζωή μου καταστάσεις που δεν με προάγουν…παρετηθηκα απο την δουλειά μου!είμαι χαρουμενη και ελεύθερη!!
    Σου ειμαι ευγνώμων!!🙏❤❤❤❤😇😘🥰🪷💐🪷🪷🌺🌻🌼🌷🌳☘️🍀🌿🌾

  8. Όταν η αστρολογία χρησιμοποιείται για να δαιμονοποιεί και να τρομοκρατεί, τότε εξισώνεται με τις προσπάθειες των μίντια να μας προξενήσουν αυτά τα συναισθήματα. Τα φιλιά μου και καλή έκπληξη-έκλειψη να έχουμε!

  9. Με ηρεμείς.. και είναι μόλις το δεύτερο βίντεο σου που παρακολουθώ. Είμαι σκορπιός του 1ου με ωροσκόπο ζυγό..
    Δεν ξέρω ακόμη αν κρατιέμαι από την ελπίδα που δεν πεθαίνει ή αν τραβάω μια πεθαμενη κατάσταση από τα μαλλιά.. Να είσαι καλά εύχομαι.

  10. Θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίζω Αστρολογία, εσάς που γνωρίζετε σας θεωρώ πραγματικά ξεχωριστούς. Είμαι Τοξότης με Ωροσκόπο Σκορπιό και τα 2 τελευταία σας βίντεο με εκφράζουν απόλυτα. Ευχαριστώ πολύ που είστε κοντά μας.

  11. ..ένοιωσα, σαν να είχα μια προσωπική συνεδρια μαζί σας.. .. χάρη σ εσάς έχω αγαπήσει και εκτιμήσει ιδιαίτερα την επιστήμη της αστρολογίας.. (περα απο τα ζωδια κ τα χαρακτηριστικα τους που παντα στεκόμουν σε συτα ).. να είστε καλά..

  12. Αριάνα μου γλυκιά! Περιμένουμε πώς και τι αυτές τις αλλαγές! Να είσαι πάντα καλά και με υγεία να μας κατευθύνεις με τις προβλέψεις σου! Φιλιά πολλά!

  13. Υδροχόος 3ου με ουρανό στον σκορπιό. Φτάνει, να φύγει πια αυτός ο Κρόνος από πάνω μας!!!!!! ❤️ Τι ταλαιπωρία…. Ευγνώμων Αριάνα μου.

  14. Αριάνα Καλησπερα..Είσαι καταπληκτική ..Σε Ευχαριστώ πολύ δεν γνωρίζουμε από αυτες τις υπέροχες αναλυσεις που μας μεταδίδεις…Ο Αστρολογικός μας χάρτης είναι σταθερός η αλλάζει τακτικά βάσει με το πώς μετακινούνται οι Πλανήτες;;;;;;.Δεν ασχολουμε σχεδόν καθολου με την Αστρολογία .Καθώς μια μέρα σε παρακολούθησα και με εξέπληξε με την ερμηνεία της αστρολογίας και έτσι άρχισα να σε παρακολουθώ ..Σε Ευχαριστώ πολύ που υπάρχεις …Σε Αγαπώ.γιατι είσαι υπέροχος Άνθρωπος .Να σε έχει ο θεός πάντα καλά …