Η ροκ μουσική έχει πάντα τον τρόπο να μας υπενθυμίζει τι είναι πιο σημαντικό πόσ…


Η ροκ μουσική έχει πάντα τον τρόπο να μας υπενθυμίζει τι είναι πιο σημαντικό πόσο μάλλον όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πόλεμο κι ειρήνη.

🎶 Έτσι, όταν η μουσική στέκεται απέναντι στον πόλεμο, στη φρίκη και τον παραλογισμό τότε το κάνει με συναυλία ειρήνης.

❤ Και σε μια τέτοια εκδηλώση δε χωράνε ούτε κόμματα ούτε ιδεολογίες. Όλοι γίνονται μία γροθιά και τάσσονται υπέρ της ειρήνης και βέβαια στο πλευρό των ανθρώπων που παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς.

🔸️Πράγματι, υπάρχουν φορές που μπορεί να προκύψει σύγχυση όταν δύο ή περισσότερες σημαίες μοιάζουν μεταξύ τους (δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο), και μέσα σ’ αυτήν τη σύγχυση δυστυχώς υπάρχουν κι οι περιπτώσεις “εναλλακτικής – εικονικής πραγματικότητας” προκειμένου να οδηγούνται ορισμένα άτομα σε λανθασμένη ανάλυση (ακόμα κι άθελα), όπως κι έγινε με τη σημαία της ειρήνης.

🔸️Αφού λοιπόν στη Συναυλία Ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε στις 29/3 στα Προπύλαια, τελικά το μήνυμα ενάντια στην εισβολή του Βλάντιμιρ Πούτιν ήταν ξεκάθαρο τόσο με τα πανό που υπήρχαν στο χώρο, όσο και με τα όσα είπαν οι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος, στα social media καταπιάστηκαν με τις σημαίες ΛΟΑΤΚΙ που είδαν πως υπήρχαν εκεί, ΜΟΝΟ που η πραγματικότητα ήταν κάπως διαφορετική, γιατί οι σημαίες ΔΕΝ ήταν LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ), αλλά της ΕΙΡΗΝΗΣ.

🧐 Τώρα που είδαμε (ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ) και τις διαφορές μεταξύ των σημαίων Ειρήνης και ΛΟΑΤΚΙ νομίζουμε πως αυτό που έχει μείνει για την “εναλλακτική-εικονική πραγματικότητα”, που αναφέραμε πριν, είναι η φράση:
-Ναι, αλλά δεν είχε στην εκδήλωση σημαίες της Ουκρανίας.

🔹️Αρχικά, ν’ αναρωτηθούν αυτοί που το λένε για ποιο λόγο δεν πήγαν στη συναυλία ειρήνης με τη σημαία της Ουκρανίας (εφόσον μπορούσαν), τι τους εμπόδισε σε ένα ανοιχτό κάλεσμα;
Ή αυτοί/ες που δηλώνουν ότι πήγαν αλλά δεν είδαν σημαίες της Ουκρανίας για ποιο λόγο δεν αγόρασαν κάποια από τον πάγκο του πλανόδιου πωλητή;

🔹️Κατά δεύτερον, υπήρχαν σημαίες της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ στην εν λόγω εκδηλώση αλλά ήταν πράγματι λίγες.

🔹️Επιπρόσθετα,πιθανόν, ορισμένοι νομίζουν ότι οι σημαίες μοιράζονται δωρεάν ή ότι περισσεύουν χρήματα από τον κοσμάκη να αγοράζει σημαίες μεγάλων διαστάσεων (δεν τις λες και φθηνές), τις οποίες θα χρησιμοποιήσει ίσως και μια φορά στη ζωή του (που σίγουρα θα το σκεφτεί).

Το ότι κάποια άτομα προτίμησαν να αγοράσουν σημαία της ειρήνης γούστο τους και καμάρι τους.

👉Αλλά αυτός είναι ο σκοπός;
Να “μαλώνουμε” και να ψάχνουμε συνέχεια νέα προβλήματα αντί για λύσεις;;
ή
να φωνάζουμε για την ΕΙΡΗΝΗ και να την διεκδικούμε συνεχώς γιατί είμαστε πάντα με τον άνθρωπο;

Peace ☮ Love ❤ Rock N Roll
#greekrockculture

Υ.Γ. (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ “ΜΠΑΙΝΑΚΗΣ-ΒΓΑΙΝΑΚΗΣ” ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ)

Η ροκ μουσική έχει πάντα τον τρόπο να μας υπενθυμίζει τι είναι πιο σημαντικό πόσ... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

7 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ ( φαντάσου πως πρόλαβα την συναυλία των motorhead πριν από 34 χρόνια) σε διαβεβαιώνω πως οι ηλίθιοι ήταν, είναι, και θα είναι αήττητοι. https://youtu.be/V_HEPL7HBEA

  2. Τι απαξιωτικά σχόλια τόση χολη δεν το καταλαβενω !

  3. Η άχρηστη πληροφορια της ημέρας.
    Δεν μενουμε Στη σημασια μιας κινησης αλλα εξηγουμε τις διαφορες σε μια, δύο η εκατό σημαίες.

  4. Αναρωτιέμαι διαβάζοντας τα σχόλια, αν κάποιοι ξέρουν πού βρίσκονται και κατα πόσο οι ίδιοι αισθάνονται rock…