Η τραγουδίστρια Amy Lee των «Evanescence» κι η βιολονίστρια Lindsey Stirling επ…


🆕️ Η τραγουδίστρια Amy Lee των «Evanescence» κι η βιολονίστρια Lindsey Stirling επιστρέφουν στα “μεσαιωνικά” χρόνια με το βίντεο «Love Goes On and On».

🎶 Το κομμάτι προέρχεται από το concept άλμπουμ «Artemis» της Stirling του 2019, το οποίο αφηγείται την ιστορία μιας «απίθανης ηρωίδας που αντιπροσωπεύει τον αγώνα όλων μας για να ανακτήσουμε το φως στη ζωή μας», με το μουσικό βίντεο να κυκλοφορεί τρία χρόνια μετά το κομμάτι.

🎙 “Η μεγαλύτερη ελπίδα μου είναι ότι οι ακροατές αναγνωρίζουν πόσο ισχυροί είναι όταν ακούν [το άλμπουμ]”, είπε η Stirling σε ένα δελτίο τύπου. “Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους. Θέλω όλοι να πιστεύουν στον εαυτό τους όπως ο χαρακτήρας αυτής της ιστορίας… Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους/ες ότι είναι δυνατό. Δεν χρειάζεται να ορίζεις τον εαυτό σου από το ποιος είσαι αυτή τη στιγμή, μπορείς να ορίσεις τον εαυτό σου από αυτόν που πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι».

🎥 Το όμορφα γυρισμένο βίντεο έχει μια αίσθηση «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και περιλαμβάνει το δίδυμο ντυμένο με ρούχα μεσαιωνικής περιόδου, να παίζει σε ένα ομιχλώδες δάσος κι ένα ερειπωμένο σπίτι, το οποίο σιγά σιγά κατακλύζεται από φύλλωμα.

Δες το βίντεο:
👉 https://youtu.be/cDlGFbBipCo

#akourock #άκουμουσική #greekrockculture

Η τραγουδίστρια Amy Lee των «Evanescence» κι η βιολονίστρια Lindsey Stirling επ... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *