Κάποια καλά και κακά μέρη της επιτυχίας σύμφωνα με τον Bob Weir (Μπομπ Γουέιρ)…


👉Κάποια καλά και κακά μέρη της επιτυχίας σύμφωνα με τον Bob Weir (Μπομπ Γουέιρ)

Σε παλιότερη συνέντευξή του δήλωσε:
🔸 “Όταν γίνεις επιτυχημένος, οι άνθρωποι γίνονται πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σου και να ανοίξουν τον κόσμο τους σ’εσένα. Αλλά με τη φήμη έρχεται ένα σύνολο προσδοκιών που δεν είναι αυτό το οποίο επιθυμούσες… Πίσω στη δεκαετία του ’60, πριν γίνουμε πραγματικά διάσημοι, πήγαμε στον Καναδά. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός στο Βανκούβερ είχε κάνει μια μεγάλη προβολή κι υπήρχε ένα πλήθος ατόμων στο αεροδρόμιο που ούρλιαζαν, τύπου Beatlemania”.

🔹 “Καθώς περπατούσαμε (ως μπάντα) μέσα από αυτό το πλήθος, άρχισαν να μου βγάζουν τα μαλλιά για αναμνηστικά. Ήμουν ακόμα στην εφηβεία μου. Εκεί κατάλαβα ότι η φήμη κρύβει παγίδες”.

💡Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης αποκάλυψε ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που είχε λάβει ποτέ. Ο Weir είπε ότι ήταν από έναν δικαστή στη δεκαετία του ’60. «Με συμβούλεψε να προσέχω την εταιρεία που έχω… Αμέσως μετά από εκείνο το διάστημα, ακολούθησα τη συμβουλή του. Αλλά δεν νομίζω ότι θα το σκεφτόταν αυτό εκείνη τη στιγμή».

*Ο Bob Weir (Robert Hall Weir) είναι Αμερικανός μουσικός και τραγουδοποιός περισσότερο γνωστός ως ιδρυτικό μέλος των Grateful Dead. Μετά τη διάλυση του γκρουπ το 1995, ο Weir έπαιξε με τους The Other Ones, αργότερα γνωστούς ως The Dead, μαζί με άλλα πρώην μέλη των Grateful Dead*
#greekrockculture

Κάποια καλά και κακά μέρη της επιτυχίας σύμφωνα με τον Bob Weir (Μπομπ Γουέιρ)... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *