Όπως λέει κι ο τίτλος, πρόκειται για ένα τραγούδι με «δύο πρίγκιπες» (Two Princ…


🎵 Όπως λέει κι ο τίτλος, πρόκειται για ένα τραγούδι με «δύο πρίγκιπες» (Two Princes). Ο τραγουδιστής, απεικονίζει τον εαυτό του ως έναν από τους πρίγκιπες, και σίγουρα δεν είναι βασιλικού αίματος. Μάλλον αυτές τις λέξεις τις εμπνεύστηκε από τη γοητεία του τραγουδιστή/πρωταγωνιστή των “Spin Doctor”, Chris Barron, με τη μεσαιωνική λογοτεχνία φαντασίας περίπου τη στιγμή που έγραψε το τραγούδι και πρόκειται για την προσπάθειά του να κερδίσει το ενδιαφέρον μιας συγκεκριμένης γυναίκας ενώ τον ανταγωνίζεται κάποιος που είναι πολύ καλύτερα από υλική άποψη, άρα ο άλλος «πρίγκιπας».

🔸️Οπότε ουσιαστικά συγκρίνει την κατάστασή του με αυτή του αντιπάλου του. Κι αυτό που συνοψίζει είναι ότι ενώ δεν πληρώνεται τόσο όσο ο ανταγωνιστής του, αγαπά περισσότερο τη γυναίκα που επιθυμεί, τουλάχιστον από τη δική του οπτική γωνία. Και για άλλη μια φορά, ο κύριος σκοπός του τραγουδιού είναι να την πείσει. Με άλλον τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι θέλει να τον επιλέξει για σύζυγο σε αντίθεση με τον άλλο πρίγκιπα, και θα επιμείνει στο στόχο του.

🔹️Το “Two Princes” είναι τραγούδι του αμερικανικού γκρουπ «Spin Doctors», που κυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ από το ντεμπούτο τους άλμπουμ, «Pocket Full of Kryptonite» (1991), γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία σε Η.Π.Α., Αυστραλία, Καναδά κι Ευρώπη.

Άκουσέ το 🎧 https://youtu.be/4WXNbmVIaNI

#akourock #greekrockculture

Όπως λέει κι ο τίτλος, πρόκειται για ένα τραγούδι με «δύο πρίγκιπες» (Two Princ... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *