Τα πρώτα 40+ λεπτά της ταινίας «Metal Lords» με θέμα το χέβι μέταλ είναι αρκετά …


⚡Τα πρώτα 40+ λεπτά της ταινίας «Metal Lords» με θέμα το χέβι μέταλ είναι αρκετά γενικά. Οι πρώτες σκηνές κάνουν αρκετά καλή δουλειά αντιπροσωπεύοντας την ταινία που ακολουθεί. Δεν έχουν επίσης τη γοητεία —ή την υπομονή και τη συναισθηματική γενναιοδωρία— που καθορίζει το υπόλοιπο της ταινίας.

🎬 Όμως το σενάριο χρειάζεται λίγο χρόνο για να δημιουργήσει κάποια “χημεία” αδελφικής έντασης μεταξύ δύο συμμαθητών που αγωνίζονται να σχηματίσουν μια μπάντα με αντιμέτωπο το χρόνο για το διαγωνισμό μουσικών συγκροτημάτων “Battle of the Bands” του σχολείου τους.

🔸️Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της ταινίας, ο σκηνοθέτης συχνά επιβραδύνει αρκετά για να δώσει αυτή τη φαντασία Gen X σχετικά με τη διαρκή ελκυστικότητα (και τα παράπλευρα οφέλη που αναπτύσσουν χαρακτήρα) του να είσαι έφηβος μεταλάς.

🔹️Τελικά, το “Metal Lords” φτάνει να εστιάζει σε τρεις πρωταγωνιστές φέρνοντας όλo τον απαραίτητο ρυθμό που χρειάζεται η πορεία της ταινίας.

Να προσθέσουμε ότι:
1. το “Metal Lords” δεν αφορά τόσο το πραγματικό νόημα του metal (αν και δίνει αρκετές πληροφορίες) αλλά το πως να απολαμβάνεις να είσαι σε ένα μουσικό συγκρότημα (μπάντα) αφού το να ταιριάζεις με τους συμπαίκτες σου εμπνέει καλές ερμηνείες (μεταξύ άλλων).

2. η κορυφαία σκηνή της μάχης των μουσικών συγκροτημάτων (Battle of the Bands) είναι ικανοποιητική, όχι μόνο επειδή τα παιδιά μπορούν να παίξουν πραγματικά τα όργανά τους αλλά και για το τραγούδι που ερμηνεύουν, το οποίο είναι ένας αυθεντικά πιασάρικος και ασύστολα νεανικός μέταλ ύμνος, με στίχους του Weiss και μουσική του μουσικού παραγωγού Tom Morello. Αυτό το τραγούδι ονομάζεται “Machinery of Torment”.

Τρέιλερ ταινίας:
📽 https://fb.watch/cF6O2NqPI1/

#greekrockculture

Τα πρώτα 40+ λεπτά της ταινίας «Metal Lords» με θέμα το χέβι μέταλ είναι αρκετά ... 1


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Την είδα την πρώτη μέρα που βγήκε.
    Αρκετά καλή 🍻

  2. Είχε τον χαβαλε της σαν ταινία…αν δεν ήμουν βέβαια μεταλας δεν θα την έβλεπα ούτε για αστείο!🤪

  3. Ταινία για 16 +😂😅😆😁 . Έκατσα να τη δω με τα παιδια μου ως γνήσιος χεβυμεταλάς και νόμισα ότι βλέπω ταινία για παιδιά δημοτικού. Απορώ πως δέχτηκαν ο Halford και οι υπόλοιποι να συμμετάσχουν σε τέτοια μακακία. !!! Αν δεν ήταν και η μουσική επένδυση θα ήταν για τα σκουπίδια! Το school of rock ήταν κλάσης ανώτερο ( αν και παλι παιδικη χαρά) . Απορώ πώς το Netflix επένδυσε σε τέτοια ταινία. Βλέπω να το κλείνουν το μαγαζί…