Εθεάθησαν αρκούδες πάνω στο 200 ΜΑ… !!!




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Referral & social media links:
👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κρυπτοβιε είσαι ο μόνος που είδε τις αρκούδες πριν καιρό από Σεπτέμβρη του 21.τα πρόβατα νόμιζαν μπήκαν στο μαντρί αλλά τελικά μπήκα στο σφαγείο.

  2. Που περίπου γυρίστηκε αυτό το βίντεο Γιάννη ; Στα δάση έξω από τη Ζυρίχη να υποθέσω; Είστε φοβεροί !

  3. Ρε cryptovie μας πέθανες χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα
    Πρέπει να έχεις κατουρήθει από τη χαρά της επιβεβαίωσης μαζί και εμείς και ας είμαστε μείον στο πορτοφόλι απλά είχε παραγινει το κακο με τους bullish "αναλυτές"
    Δώσε πόνο!!!

  4. ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA