Πως να ανοίξεις ένα κανάλι στο Lightning Network
🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:

#cryptos #LN #LightningNetwork

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπράβο Cryptovios! Το LN (θα) παρέχει ιδιωτικότητα και ελευθερία επιλογών και κινήσεων. Και αν τώρα αυτά σας φαίνονται δεδομένα και κάπως αδιαμφισβήτητα , δεν αποτελεί εγγύηση οτι θα είναι έτσι και στο μέλλον. Ειδικά μετά την καθιέρωση των CBDS (Central Bank Digital Currency) και την κατάργηση των μετρητών χρημάτων, το δίκτυο θα είναι μία από τις αξιόλογες λύσεις. Όσο πιο νωρις εξοικειωθείτε με αυτό, τόσο το καλύτερο.

  2. εξαιρετικος οπως παντα. βεβαια το Lightning θελει πολυ δουλεια ακομα μεχρι να γινει lazy-user-friendly 😛

  3. Παλαιότερα είπες ότι δεν είναι κερδοφόρος ο κόμβος. Οπότε πέρα απο το εγκυκλοπαιδικό του θέματος δεν βλέπο λόγο να ασχοληθεί κανείς λαμβάνοντας υπόψην και την πολυπλοκότητα και το ρίσκο.

  4. Δεν έχω ιδέα από lightning. Δεν κατάλαβα και πολλά από το βίντεο; Αυτό γιατί το κανεις; Με τον κόμβο επικυρώνεις τις συναλλαγές και εσύ κερδίζεις από τις προμήθειες; Για πιο λόγο να στήσεις κόμβο στο lightning;