Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #12 (a.k.a. Το δάκρυ του Saylor #1)




🎁 PrimeXBT: $50 1st deposit bonus + 25% fee discount forever
👉 Link:
👉 Promo code: Cryptovios

🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

👉 Referral & social media links:
👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Επισης να επαναλαβω για πολωστη φορα , κρυπτοβιε , οτι το margin call της micro strategy ειναι κατω απο τα 4000 οπως ο ιδιος ο saylor εχει αναγκειλει σε tweet και αρθρο που το επεξηγει, εχουν δανειστει μολις 180μυρια , μπορουν να βαλουν ως collateral τα 4 δις bitcoin που κατεχουν και εξτρα αρκαιτα ακινητα ετσι ωστε να μην ρευστοποιηθουν μεχρι τα 3600

  2. Μετα το 47:16 , φευγει ο εξαψαλμος για την κηδεια του luna και ακουμε επιτελους την γαματη αναλυση του Athantonios . Ευχαριστουμε και τους δυο , η σειρα αυτη ειναι με διαφορα το πιο value content που εχω δει σχετικα με τα crypto (ακομα και σε σύγκριση με ξενους αναλυτες)

  3. Όσο αναφορά τα υπόλοιπα stablecoin όπως το USDC θεωρείς πως υπάρχει ασφάλεια ? Προσωπικά διόρθωσε με εαν κάνω λάθος το USDC το θεωρώ πιο σταθερό.

  4. Η βλακεία που έκανε το Terraform Labs, ήταν ότι δεν έβγαλαν capital controls, για να αποκλείσουν τα κοράκια (και οι παρόντες δεν εξαιρούνται) που πλημμύρισαν τα CEXs με LUNA και UST. Αν έμπαινε market maker να αγοράσει εκείνη την ώρα, χωρίς να έχει αποκλειστεί η πρόσβαση στα κοράκια, απλώς θα καίγονταν όποια assets, χωρίς να υπάρξει καμία διαφορά.

  5. Γεια σας παιδιά. Σας ακούω για πολύ ώρα και προσπαθώ να καταλάβω τον μηχανισμό που έκανε το luna να πέσει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Στα κρυπτονομίσματα είμαι αρχάριος αλλά συνεχώς προσπαθώ να μαθαίνω. Εσείς ακούγεστε γνώστες του αντικειμένου. Έχετε σπουδάσει κάτι σχετικό με τα οικονομικά ή είστε αυτοδίδακτοι;

  6. ! ειστε ενα απο τα 2 καναλια που ελεγε την αληθεια στο κοσμο εδω και μηνες και μπραβο γι αυτο ! σας αξιζουν τα καλυτερα ~ ~~

  7. Τι να πω Παρασκευή και 13σημερα, και νομίζω άρχισε η αντίστροφη πορεία ακόμη και αν δεν βρήκαμε τόν πάτο.Σοφα ειπώθηκε η μοιρασιά τού κεφαλαίου μέχρι Σεπτέμβριο.Ειστε ή καλύτερη παρέα.Περιμενω την επόμενη Πέμπτη.χχχ

  8. Ελπίζω παιδιά να βγήκατε όλοι απο ust/luna πριν κλείσει , ή να μην χάσατε όσα δεν αντέχατε. Κρίμα πολύ κρίμα μου άρεσε πάρα πολύ το miror protocol και το delta neural που είχε απο άλλα αυτόματα πρωτόκολλα . Τελικά ήταν όλο το πράγμα ένα στημένο πονζι ?

  9. 3800 προβολες, 700 like… αντε γεια…. Ρε μαγκες αν επιτρεπεται ποσα dislike εχετε σ αυτο το βιντεο?? ειστε μαχημοι… σας το εχω ξαναγραψει πολλες φορες!!