Πως αγοράζω κρυπτονομίσματα στη Binance




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:

#Κρυπτοβιος #bitcoin #altcoins #cryptocurrencies #κρυπτονομίσματα

Στο video αυτό περιγράφω όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αγορά κρυπτονομισμάτων στη Binance. Από την κατάθεση fiat νομίσματος, το trading του fiat για το κρυπτονόμισμα και τέλος τη μεταφορά του κρυπτονομίσματος στο hardware πορτοφόλι μας.

⏰ Timestamps
00:00 – Εισαγωγή
00:44 – Κατάθεση Fiat νομισμάτων στη Binance
02:30 – Αγορά κρυπτονομίσματος στη Binance
05:06 – Στέλνοντας τα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι μας

Follow me:
✔ twitter:
✔ leofinance:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα. Η συναλλαγή SEPA εγκρίνεται ανάμεσα ή θα πρέπει να περιμένουμε έγκριση κάποιες μέρες;;; Αν ναι πόσες μέρες περιμένουμε για την έγκριση;;;

  2. Εχω μια απορια για το verify στην διευθυνση.Αν μετακομισω πρεπει να στειλω τι νεα διευθυνση ή και με την παλια δεν θα εχω καποιο θεμα;

  3. Καλησπέρα σας να κάνω μια ερώτηση σε εμένα στην binance δεν μου έχει την επιλογή για μεταφορά sepa τραπεζική κατάθεση μόνο με κάρτα, μήπως γνωρίζετε γιατί ;

  4. Καλησπέρα. Μία ερώτηση αν ξέρεις: μπορώ να αγοράσω safemoon μέσα από τη πλατφόρμα binance ?!επειδή δεν το έχω βρει εγώ?!Αν όχι ,τότε μήπως γνωρίζεις καμιά πλατφόρμα που να γίνεται αυτό?!(και κάποια άλλα crypto δεν τα βρίσκω που αναγράφονται σε βασικές σελίδες crypto οπως coinmarket κτλ). Κάνεις φοβερή δουλειά, με σύντομες και κατατοπιστικές απαντήσεις !!!συνέχισε δυνατά!!

  5. καλημερα σας, εχω λογαριασμο στη binance ,αλλα δεν με αφηνει να μπω, κολαει στη επαληθευση ασφαλειας, μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμη, που μπορω να απευθυνθω.

  6. Καλημέρα, με πήραν τηλ (υποτίθεται) από binanca κ μου ζήτησαν να κατεβάσω ένα πρόγραμμα από το playstore για να μου κάνουν ελεύθερο τον λογαριασμό μου. Αυτό ισχύει?

  7. Καλησπέρα,έκανα χτες την μεταφορά των χρημάτων κ ακόμα δεν φαίνεται μέσα ενώ σε εσένα λες ότι φάνηκαν σχεδόν κατευθείαν. Τα έκανα πιστεύω όλα σωστά. Τι θα μπορούσα να κάνω για να δω τι συμβαίνει,είναι από γερμανικιά καρτα

  8. Να ρωτήσω, σε άλλο βίντεο μας, αλλα και σε αυτο, αναφέρθηκες ότι έχεις νομίσματα της binance μόνο και μόνο για ακόμη λιγότερη προμύθια. θα μπορούσες να κάνεις ένα βίντεο που με τραπεζική κατάθεση αγοράζεις αυτό το νόμισμα και πως μετά με αυτό το νόμισμα αγοράζεις etherium, cardano κτλπ

  9. Κ αν καποιος θελει να αγορασει κ μα κρυψει κρυπτονομισματα, πως γινεται? Ευχομαι να παρω απαντηση η αν υπάρχει καποιο λινκ θα ήμουν ευγνωμων.

  10. Καλησπέρα και από μένα. Είμαι εντελώς νέος στο χώρο και προσπαθώ να δώ τη διαδικασία για να κάνω την πρώτη μου κατάθεση στη Binance. Βλέπω τα σχόλια και κάπου αναφέρεται να πάμε με λογαριασμό ίσως επειδή τα έξοδα – ενδέχεται – να είναι λιγότερα σε σχέση με αυτά της κάρτας. Όμως αναφέρεται κάπου αλλού πως πρέπει "το όνομα λογαριασμού" να είναι ίδιο με τα στοιχεία που έδωσα στη Binance. Πως μπορώ να βρώ το όνομα του λογαριασμού μου? Επειδή το όνομα του λογαριασμού δεν μπορώ να το βρώ μήπως σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερη (και γρηγορότερη) η κατάθεση με κάρτα; Και επειδή ο λογαριασμός/κάρτα σήμερα επιτρέπει τη συναλλαγή – αύριο δεν την επιτρέπει (πχ ΕΤΕ), μήπως για αυτό το λόγο θα ήταν καλύτερο να κάνω την όποια μεταφορά με κάρτα της Revolut? Βεβαίως κάπου αναφέρεις κάτι για ενα policy: οτι όπως τα έβαλα έτσι να μπορώ να τα τραβήξω. Οπότε εκεί περιορίζομαι σε συναλλαγές από/πρός μόνο της Revolut. Ένα σχόλιο θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ και συνέχισε με τα βίντεο σου, κάνεις πολύ καλή δουλειά 😉

  11. Προσπαθήσα να αγοράσω ένα κρυπτονομισμα και ενώ τα λεφτά φύγαμε απ' την τράπεζα το νόμισμα δεν εμφανίστηκε ποτέ στη binance.

  12. Παιδιά ,μια ερώτηση οποιος ξέρει.
    Πήρα τηλεφωνο στην εθνική τράπεζα και μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να κάνω συναλλαγές με κάρτα στην binance.
    Τώρα αυτό ισχύει?
    Και τι να κάνω τώρα?

  13. Η αγορά ή η πώληση κρυπτονομισμάτων μέσο της εφαρμογής του κινητού είναι το ίδιο ασφαλείς μέσο στην σελίδα από υπολογιστή; Ερώτηση αρχάριου..

  14. Πολυ καλη η ενημέρωση, ευχαριστούμε.
    Εκανα κατάθεση στην αλφα τραπεζα για να στειλω εμαβασμα στην binance, τριψηφιο χαμηλο. Κοστος 1 ευρω. Τα λεφτα μπηκαν μετα απο 24+ ωρες. Μεταφορά μετα της 10 το βραδυ, κ την επομενη μερα αργα το απογευμα εγινε η μεταφορά. Ολο αυτο για να γλυτώσω το 1,8% της προμήθειας.
    Επειδή οι περισσότεροι φανταζομαι κοιταμε το μελλον, για καταθεσεις μικρων ποσων το 1,8% μας ειναι λιγο αδιάφορο, αφου η μεταφορα γίνεται αμεσα, στο τσακ μπακ, κ οχι μπηκαν κ πότε μπηκαν.

  15. Έχω βάλει λεφτά στη Binance και ενώ φαίνεται να έχουν τραβηχτεί από την τράπεζα από εχθες δεν τα βλέπω στο account μου . 🤔 μήπως ξέρεις γιατί ;
    Κανεις πολύ καλή δουλειά μπράβο !

  16. μια απορια ακομα…. στο σημειο 1:30 λεει οτι για να γινει η μεταφορα χρηματων sepa πρεπει το ονομα που εμφανιζει η binance(και εχεις μαυρισει στο video) να ταυτιζεται με αυτο του τραπεζικου λογαριασμου .Εμενα μου εμφανισε(η binance) το ονομα μου στα αγγλικα διοτι ειχα περασει τα στοιχεια μου στα αγγλικα και με το πατρώνυμο ενδιάμεσα ενώ στην τραπεζα ειναι στα ελληνικα και δεν εμφανιζεται πατρωνυμο οταν κανω καποια συναλλαγη !Γνωριζει κανεις αν θα εχω προβλημα αν επιχειρήσω μεταφορα χρηματων?

  17. Δεν κατάλαβα το τελευταίο σημειο με το πορτοφολι αν μπορεις να εξηγησεις για ποιο λογο πρεπει να το κανουμε

  18. Κρυπτόβιε θέλω να πάρω μέσω binance crypto που δεν είναι /EUR αλλά διατίθεται μόνο σε /USDT. Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την μεταφορά χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα; Μέσω τραπέζης επιλέγω να αποσταλούν τα χρήματα σε USD και όλα καλά; Υπόψη ο λογαριασμός είναι σε €, οπότε δεν ξέρω καν αν μπορεί να γίνει έμβασμα σε $ απλά υποθέτω ότι αφού μου το έχει σαν επιλογή θα το κάνει αυτόματα με την τρέχουσα ισοτιμία. Αν γνωρίζεις κάτι και βρεις λίγο χρόνο θα ήμουν υπόχρεος.

  19. Καλημέρα Κρυπτόβιε! Πήγα χτες να κανω deposit μερικά fiat…ήταν η πρώτη φορά που το έκανα με τον τρόπο που δείχνεις(έμβασμα). Μέχρι τώρα έκανα αγορά με κάρτα μέσω κινητού 🙁 Γι αυτό και έστειλα δοκιμαστικά 2ΕΥΡ. Δεν έχει φανεί όμως τίποτα στο balance και τώρα ενώ ήθελα να καταθέσω μεγαλύτερο ποσό φοβάμαι! τί έκανα λάθος?

  20. τί γίνεται με την απαγόρευση την Εθνικής Τράπεζας για μεταφορά ή ανάληψη χρημάτων σε visa και εμβάσματα και πως μπορούμε να κάνουμε τώρα συναλλαγές με τη binance?

  21. 2:23 από Εθνική τράπεζα προς binance θέλει 3 εργάσιμες. Επίσης η Εθνική τράπεζα σου κρατάει 10€ έξοδα. Ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας που θα στείλει χρήματα στην binance, πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα. Τα υπόλοιπα, όπως τα λέει στο βίντεο ο φίλος

  22. Επίσης μου λεει οτι ο λογαριασμός μου θα ανοιξει σε 10 μέρες.Θα ηταν κατάλληλο να αγοράσω στην REVOLOUT τώρα κ μετα να μεταφέρω;;

  23. Πολύ κατατοπιστικός όπως πάντα. Το μόνο που δεν αναφέρεις είναι ότι σε περίπτωση που το έμβασμα γίνεται από συστημικές τράπεζες δεν συμφέρει να στέλνεις συχνά πυκνά μικρο-ποσά γιατί επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς χρημάτων (πχ στην Πειραιώς 1,5ευρω). Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.

  24. Για αρχή μπράβο από τους καλύτερα κατανοητους tuber! Ερώτηση αν θέλω να στείλω από binance τα btc που αγόρασα στο ledjer live ποιο δίκτυο επιλεγω; (όπως έκανες με το eth to erc20) Εγώ θα επιλέξω το δίκτυο btc?