Πως πουλάω κρυπτονομίσματα στη Binance




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Κρυπτοβιος

Στο video αυτό περιγράφω όλα τα βήματα που απαιτούνται για την πώληση κρυπτονομισμάτων στη Binance. Από τη μεταφορά των κρυπτονομισμάτων από το πορτοφόλι μας προς τη Binance, το trading των κρυπτονομισμάτων για fiat και τέλος την ανάληψη fiat στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

⏰ Timestamps
00:00 – Εισαγωγή
00:32 – Στέλνοντας τα κρυπτονομίσματα από το πορτοφόλι μας στη Binance
03:22 – Πώληση κρυπτονομίσματος για Fiat νόμισμα στη Binance
05:29 – Ανάληψη Fiat νομίσματος από τη Binance στον τραπεζικό μας λογαριασμό

📢 Social media links:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είμαι άσχετος. Ερώτηση. Έχω αγοράσει μέσω κάρτας "x" ENJIN. Θέλω να τα μετατρέψω σε SHIBA ή και το αντίστροφο ή οποιοδήποτε άλλο ζεύγος. Πες μου ποιο βίντεο υπάρχει να παρακολουθήσω; Υπάρχει πουθενά κάποιο FAQ στα ελληνικά της binance;;;; Ευχαριστώ.

  2. Πολύ χρήσιμο βίντεο. Ουσιαστικά στο τελευταίο σκέλος είναι ένας τρόπος για να αποφύγουμε να κάνουμε wallet; Η το wallet είναι είναι απαραίτητο;

  3. φιλε με βοηθησες πολυ να το καταλαβω!! θελω να μαθω να πουλαω. απο το κινητο. μπορεις καποια στιγμη να κανεις πιο αναλυτικο βιντεο πως πουλαω πχ simba σε euro ?

  4. Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση.. στο βίντεο στα 8:09 λεπτά προς το τέλος.. μόλις τοποθετήσεις τον κωδικό που σου στάλθηκε μέσω email τι είναι το δεύτερο?? Το goggle verification code? Που τον βρίσκω αυτόν τον κωδικό.. εάν γίνεται να μου απαντήσεις θα το εκτιμούσα.. επίσης ωραίο βίντεο και πολύ αναλυτικό. Με βοήθησε αρκετά. Μόλις ξεκίνησα και γω με τις αγορές για πρώτη φορά

  5. Έχω αγοράσει LINK και θέλω να τα πουλήσω αλλά δεν ξέρω με ποιο δίκτυο τα αγόρασα είμαι αρχάριος !!! Πως θα επιλέξω το σωστό δίκτυο για να μην χάσω τα λεφτά μου;

  6. Καλησπερα σας μια χαζή ερωτηση, έχω εγγραφεί στη Binance και έκανα αγορά τρία κρυπτονομισματα. Δεν έχω κάποιο άλλο wallet εκτός από την επιλογή wallet που μας την έχει επάνω και βλέπω την εικόνα των νομισμάτων. Μπορώ να κάνω μεταφορά στον τραπεζικό μου λογαριασμό το αντίστοιχο σε ευρώ?

  7. καλησπερα.
    εκανα αναληψη εμχρικα χρηματα σημερα. Ολα καλα μου ηρθε μαιλ οτι ηταν επιτυχημενη η αναληψη. Μετα απο ποσο καιρο θα μπουν στον λογαριασμο? ελεγε μεχρι και 24 ωρες. Ξερεις κατι πι συγκεκρμενο? Τα εκανα με bank card οπως και εσυ στο βιντεο.
    ευχαριστω

  8. Πολύ ωραίο το κανάλι σου φίλε, ευχαριστούμε για τη γνώση.

    Θέλω να κάνω μια ερώτηση (αναφερόμενος σε long positions πάντα): ποια είναι η αντίστοιχη εντολή take profit limit στην binance;

    Όταν κάνεις limit sell ορίζοντας τιμή πάνω από αυτή της αγοράς, είναι στην ουσία take profit ή take profit limit (με όρους kraken); Θα έλεγε κανείς πως φυσικά και είναι limit εντολή, αφού αυτό λέει. Όμως γιατί δεν σε αφήνει να ορίσεις δύο τιμές; Μια τιμή για trigger δηλαδή και μετά μια τιμή για limit sell; (Στη stop limit tab, κατ' αναλογία, για να σταματήσεις τη χασούρα βάζεις δύο τιμές).

    Παρομοίως, το ίδιο συμβαίνει και στο OCO order. Προς την κάτω πλευρά, για να περιορίσεις τη χασούρα, βάζεις δύο τιμές (stop & limit), όμως προς τα πάνω έχεις μόνο το price.

    Ελπίζω να είναι κατανοητά όσα γραφω. Τί ισχύει τελικά; Στα order tabs των limit & OCO, μιλάμε για take profit limit ή take profit (απλό, με χρέωση market order); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  9. Ειναι απαραιτητο να εχουμε καποιο ψηφιακο πορτοφολι ή μπορει να γινει και ολη η διαδικασια μεσω της binance?

  10. Mια ταλαιπωρία και μόνο ειναι να πουλήσεις……. Τωρα τα χασαμε ολα και ξεμπερδέψαμε…. Αν θες δειξει video για την lite έκδοση μπας και ειναι λιγο πιο νορμαλ….

  11. πολυ δυσκολο ομως…η ολη διαδικασια…κανε ενα βιντεο πως πουλαμε στο κινητο, στη binance app please….

  12. ποια η διαφορα στο limit με το market οταν αγοραζεις πουλας? limit ειναι να θετεις εσυ ποσο θες να πουλησεις? ενω market οσο κανει εκει την στιγμη?

  13. Καλησπερα σας.Δεν εχω ασχοληθει πολυ και ειμαι νεος στον χωρο τον κρυπτονισματωμ.Εχω μια απορια,αγορασα λιγα ADA απο το binance.Αυτα τωρα ειναι στον λογαριασμο μ στο πορτοφολι της binance.Χρειαζεται να ασχοληθω κ να τα βαλω σε αλλο πορτοφολι οπως το daedalus?Η μπορω να τα αφησω ετσι οπως ειναι κ σε θεμα ασφαλειας τι παιζει?(οποιος γνωριζει μπορει να μ απαντησει)

  14. μπορει καποιος να πουλησει πολυ μικρη αξια bitcoin πχ το ισοτιμο 200, 300 ευρω και να παρει αυτα τα χρηματα στον τραπεζικο του λογαριασμό ?