Σκηνές από το μέλλον!




👉 OkEx:
🎁🎁 Celsius (ref: 189661e2f8) bonus $50 σε σας και $50 σε μένα αρκεί να μεταφέρετε νομίσματα αξίας $400 και να τα κρατήσετε για 30 μέρες:

Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

👉 Celsius (ref: 189661e2f8):
👉 Blockfi (ref: 70588581):
👉 Βinance:
👉 Gate.io:
👉 Bitstamp:
👉 Coinbase:
👉 SwissBorg:
👉 Koinly:
👉 Οdysee:
👉 Theta:
👉 Δωρίστε ADA: addr1qyw9k5uctfs7zuxc30gf2jc6jc5h5h7zzdchgfkstuszjnlx3lk93dstctzh335qmsp0e0qpre3a0cn204x28epcd6vqjqmt4r

#NFTs #burntbanksy #injectiveprotocol

⏰ Timestamps
00:00​ – Εισαγωγή
03:55 – Καίγοντας τον πίνακα

🚩Πηγές:

Follow me:
✔ twitter:
✔ instagram:
✔ facebook:
✔ leofinance:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ανάμεσα στα άλλα, οι καλλιτέχνες θέλουν να εγείρουν απορίες και να εξεγείρουν συναισθήματα. Θεωρώ ότι ο Βansky συμφώνησε στην καταστροφή του έργου (αν δεν ήταν δική του ιδέα) γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπαίναμε σε έναν διάλογο για το μέλλον και την τέχνη. Μόνο οι φλόγες θα πυροδοτούσαν μια τέτοιου είδους συζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο το έργο επιτελεί καλύτερα τον σκοπό του κατεστραμμένο παρά άθικτο. Επίσης θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου έργου, έναντι οποιουδήποτε άλλου, καθώς ο σαρκασμός περί τέχνης περνάει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο συμπεριλαμβάνοντας και την ψηφιακή τέχνη. Προσωπικά δεν μου αρέσει η εικόνα της καταστροφής του έργου αλλά αυτό παραμένει μια εντελώς υποκειμενική και αισθητικού περιεχομένου παρατήρηση.

  2. Burn a car and move it on blockchain… somethings are unique in 3D world and their value can’t be transferred. Have an open mind yes, a too open mind and your brain fall out of it…

  3. Ανέφερες ότι το τοπ θα γίνει Σεπτέμβρη με τέλος του 2021,το επόμενο τοπ είναι το 2025, ποιά είναι η άποψη σου πολλας τέλος του χρόνου και ξανά μπαίνεις σε κανα δυο χρόνια ή πάμε σερί έως το 2025? (Εχω ADA) σ ευχαριστώ πολυ!! μια βοήθεια σ ένα αρχαριο!

  4. Γατάκια!!! Σαν γνήσιος Έλληνας, θα έκανα το άλλο! Θα αγόραζα τον γνήσιο πίνακα, θα το διαφήμιζα, θα έκαιγα τον πίνακα (κρυφά όμως, ένα αντίγραφο αυτού) και θα τον πουλούσα ηλεκτρονικά. 3πλάσια αξία; ΟΚ!!! 5πλάσια; 10πλάσια; Πάλι ΟΚ! Μετά από 10 χρόνια, θα εμφάνιζα τον γνήσιο πίνακα! Ξανά διαφήμιση! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ που θα έπαιρνε!!! Γατάκια!!! Τους Ελληνάρες ρε; Τους Ελληνάρες;;; Φυσικά ο ψηφιακός ίσως έχανε τιμή αλλά… ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ;;;

  5. Πιο τρομακτικό κι από το εγκεφαλικό τσιπ του mask. Καταπληκτικέ τύπε πες μου τώρα τι άποψη έχεις πλέον για τα XRP μετά από τις ειδήσεις για αυτό με την ECB και αυτήν της γαλλίας? Μήπως όντως υοθετηθεί τελικά από το imf? Και άρα θα νικήσει και το SEC?!

  6. Παραθέτω ένα σχόλιό μου σε σχετικό Tweet πρόσφατα:
    This madness with NFTs shows that crypto people have not any contact with the real world out of them!!! They live isolated in a digital nirvana. Hope when they will wake up will not be late.
    Υπάρχουν οι crypto νεόπλουτοι νεαροί συνήθως που έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω η μανία αυτή να καταλαγιάσει διότι η φούσκα που γίνεται θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο όλη τη βιομηχανία του blockchain.

  7. κρυπτοβιε ακυρο λιγο με την δημοσιευση σου, μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες σχετικα με το chiliz, enjin και decentraland. Σ ευχαριστω

  8. Κάποιος έγραψε ότι παραμένει έτσι αναλλοιωτο στο χρόνο. Μα δεν χρειάζεται να καταστραφεί για να μείνει ψηφιοποιημένο. Business & trends.. Και φυσικά η σύγκριση με τις μηχανές είναι άσχετη κ αφελής. Εκεί έχουμε αντικατάσταση λογικό .. εδώ δεν έχουμε τίποτα… Δεν έκανε κάποιος ένα νέο ψηφιακό έργο που είναι αποδεκτή τέχνη. Έκανε ψηφιακό εμπόριο. Που κι αυτό είναι αποδεκτό σαν εμπόριο όχι σαν τέχνη. Φυσικά το Blockchain θα αλλάξει τη ζωή μας σοβαρά και ριζικά. Ta nfts είναι ένα κερασάκι. Άλλωστε και οι δημοπρασίες τι ήταν…

  9. Και πως γνωρίζουμε εμείς φίλε μου κρυπτοβιε ότι το έργο που έκαψαν είναι το αυθεντικό? συγχαρητήρια για την δουλειά σου

  10. Μια χαρά….οπότε σε 100 χρόνια από τώρα φαντάζομαι θα έχουν καεί όλα τα έργα τέχνης ή θα συνεχίσουν να καίγονται για να παραδώσουν την αυθεντικότητά τους σε ένα blockchain….να το πάω άλλα 200-300 χρόνια πιο κάτω εγώ λέγοντας πως θα γίνει της μόδας τότε να ζωγραφίζουν ξανά τα έργα τέχνης σε μουσαμά και παίζει να έχουν και μεγαλύτερη αξία από τα αυθεντικά αυτών τα οποία θα είναι εγκλωβισμένα σε κάποιο blockchain…ε ρε γλέντια!

  11. Αυτό που χρειάζεται είναι αντικειμενική σκέψη και δημιουργικός διάλογος χωρίς υπερβολές.Εγείρονται πολλά ζητήματα τα οποία είναι και θετικά και αρνητικά.Το θέμα είναι τί κόσμο ονειρευόμαστε και σε ποιά κατεύθυνση θέλουμε να πάμε ως κοινωνία.

  12. Τo βίντεο που ειπες στο live όπου θα γελάμε με το etherium πότε θα βγει ;
    Αφού περάσει την κεφαλαιοποίηση του cardano μέχρι και το student coin; 😂😂

  13. Κάνοντας αναζήτηση στο YouTube το παρακάτω θα δώσει τροφή για σκέψη: ‘

    Banksy reveals how he shredded a work of art after it was sold at auction’

  14. Με στεναχωρεί το γεγονός οτι καταστρέφουν ένα έργο τέχνης , το οποιοδήποτε έργο τέχνης και φοβάμαι ότι αυτό θα γίνει μόδα!!!

  15. Ορισμένοι βλέπω κατηγορείται τον Κρυπτοβιο. Αλήθεια, για ποιο πράγμα; Δεν έπιασε το πίνακα να τον κάψει, ενημέρωση μας έδωσε για κάτι ψιλό σοκαριστικό που έγινε και ίσως μελλοντικά παρομοιες πραξεις δώσουν αξία στα NFT ορισμένων. Ευχαριστούμε Κρυπτοβιε, και το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορώ στη πληροφόρηση που μας προσφέρεις!

  16. Οσοι στεναχωρήθηκαν γι αυτή την αηδία στείλτε μου μήνυμα να σας φτιάξω όσα από δαύτα θέλετε, θα σας χρεώσω μόνο την αξία της μπογιάς αλλα θα πληρωθώ σε DOT 🤪

  17. Τελικά έχω την αίσθηση ότι ζούμε στο matrix. Σε λίγο θα σκοτώνουν ανθρώπους και θα τους περνάνε σε NFT.