Το μαύρο κουτί της πτώσης




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢 Referral & social media links:

#cryptos #κρυπτονομίσματα

⏰ Timestamps
00:00 – Εισαγωγή
00:17 – Αύξηση “πληθωρισμού”
02:57 – Ελλονιάδα
04:52 – Ο λόγος των απότομων μεταβολών
06:54 – FUD

🚩Πηγές:

📢 Social media links:

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μου απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. To Τexas είναι η χειρότερη πολιτεία για mining διότι έχει μια και μόνο εταιρεία παραγωγής ρεύματος η οποία λόγω μονοπωλίου παρέχει το ακριβότερο ρεύμα στον κόσμο… όπως για παράδειγμα τον χειμώνα που μας πέρασε λόγω πρωτοφανούς κρύου στο Texas η κατανάλωση ρεύματος ανέβηκε με αποτέλεσμα να αποσταλούν στους πολίτες λογαριασμοί χιλιάδων δολαρίων ανα οικογένεια, επίσης λόγω αυξημένης ζήτησης ο παροχος δεν μπορούσε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της πολιτείας με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του Τέξας να μείνει χωρίς ρεύμα για περίπου 2 βδομάδες. 10:02

    Πριν κοροϊδέψεις την κρίση του κόσμου κανε ερεύνα πρώτα και μην παπαγαλίζεις αυτά που διαβάζεις στα "πρωτοσέλιδα" των υποκινουμένων crypto news.

    Όποιος νομίζει ότι παρακολουθώντας mεga shark acounts στο twitter μαθαίνει τη πραγματικότητα είναι πολύ γελασμένος!

    Όλα θέλουν φιλτράρισμα για να καταλάβεις ποια είναι η αλήθεια πισω από τα ψέματα που postαρουν σαν δούρειος ίππος.

  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ .ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ !

  3. Mboreis na kaneis ena video kai na mas peis ti kanei kaneis me ta kerdoi apo ta crypto?? Ta travame se ena stable coin opos Tether kai ta afinoume sto Wallet i ta bgazoume kai ta apothikeuoume ston trapeziko logariasmo??? Se euxaristo 🙂

  4. Πολύ καλό βίντεο και επεξηγηματικό! Είμαι καινούργιος στο κανάλι αλλά αν συνεχίσεις έτσι με βλέπω για τακτικό θαμώνα! Τώρα όσον αφορά τον Έλον είναι ξεκάθαρο του τι κάνει κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι εναντίον του bitcoin όπως πολλοί πιστεύουν. Απλά όπως είπες θέλει να επενδύσει σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας οπότε τι καλύτερο από το να στρέψει όσο το δυνατόν περισσότερους miners προς τα εκεί. Όπως απεδείχθη κι όλας από το επόμενο σχόλιο για επικοινωνία με Αμερικάνους miners. Και όσοι τον κράζουν δεν έχουν καταλάβει ότι είτε το θέλει είτε όχι, σε βάθος χρόνου το σχόλιο του για την ενέργεια που καταναλώνει το mining θα κάνει καλό στο btc. That said έφτιαξα ένα βιντεακι για να χαλαρώσουμε με λίγο χιούμορ αυτές τις μέρες. Αν θες ρίξε μια ματιά. The Fuhrer and Elon Musk είναι ο τίτλος!

  5. Γεια σου ρε Κρυπτόβιε, είσαι παλικάρι, γεια σου ρε Κρυπτόβιε, κράτα όσο μπορείς !
    Βίντεο άξιο για μετάφραση ! Εύγε

  6. Πολύ ωραίο βίντεο. Εγώ να πω την αλήθεια αγόρασα και έκανα staking τα κρυπτονομίσματα. Δεν με επηρέασε η πτώση, ίσα ίσα το είδα σαν εκπτώσεις….

  7. Από τις αναλύσεις που έχεις κάνει για το halving και τις περιόδους στις οποίες πέφτει το νόμισμα καταλαβαίνω ότι το νόμισμα θα έπεφτε ούτως η άλλως ανεξάρτητα από το τις δηλώσεις. (Εκτιμώ πολύ την ανάλυση που έκανες .. ξεκαθάρισες πολλα) Και θα πέφτει μέχρι σεπτεμβρη.
    Γιατι έχουν χαθεί 4.5 Χιλ. Νομισματα;

  8. τίποτα από όσα είπες δεν αφορουν τα κρύπτο παρά μόνο τις αγορές και η αστάθεια που παρουσιάζετε λόγο πληθώρας ρευστότητας , εκτός το σημείο 5;17, δεν θα το αναλύσω παραπέρα, θα πω μόνο οτι κάποιοι πλουτίζουν και τα γίδια μηδενίζουν….όσον αφορά κάτι ειδικάρες την τύφλα τους την μαύρη , χάθηκαν κιόλας τελευταία, ούτε κανόνια έκασαν , ούτε τίποτα…καποιος μάίστα σούπερ ντούπερ ειδικός κάνει και σελίδα με αυνδρομητες με 35 ευρώ τον μήνα για να τους κάνει πλούσιους, δις μιλιούνους κλπ. τάχα δεν είδαν τα σήματα που έδειχναν την πτώση…αλλά κάνουν και αναλύσεις τεχνικές και άκουσον άκουσον θεμελιώδη….πέφτω απο την καρέκλα μου απο τα γέλια όταν τους ακούω, παρασέρνουν κόσμο στην καταστροφή για να βγάζουν λεφτά απο τα βιουζ…..ελεηνεί και τρισάθλιοι τύποι ούτε μια συγνώμη είπαν στον κόσμο , που χάνει τα λεφτά του γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει. Τα γράφω εδώ για την σεμνότητα που δείχνεις , τίποτα άλλο. ευχαριστώ

  9. Δύο ερωτήσεις έχω.
    1. Η επένδυση μου είναι 12 δραχμές. Μια για κάθε μήνα π.χ. Και βρίσκω μπροστά μου αυτή την πτώση. Αγοράζω BTC στα 30000 ας πούμε. Δεν είναι προτιμότερο να μπω σε ένα τέτοιο σημείο, απ'το να κάνω DCA. Αν αγόραζα μια δραχμή κάθε μήνα με DCA δεν θα ήταν χειρότερα;
    Και
    2. Ο Τάσος κι η Γκόλφω πανικοβλήθηκαν και πούλησαν η hodl ;;; 🤓🤓

  10. Θεωρω ότι ενας σοβαρος λογος ηταν leveraged positions που επροκειτο να γινουν liquidated. To leveraged trading θεωρω πως ειναι απο τις μεγαλυτερες πληγες στην οικονομια γενικα.

  11. Ρε παιδιά, προσπαθώ να βάλω σε σχόλιό μου το link από ένα ενδιαφέρον άρθρο, και το σχόλιο μου εξαφανίζεται.. Μήπως απαγορεύεται να δημοσιεύουμε links από άλλα άρθρα εδώ, υπάρχει τέτοιος κανόνας???