Ψυχανάλυση Κρυπτοαγορών #27




🎁 Binance: $50 bonus + 10% έκπτωση στα τέλη σας για πάντα!

👉 Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι για επιπλέον προνόμια:

📢Τα links του Αντώνη:

#cryptos #κρυπτονομίσματα #Cryptovios

⚡ Disclaimer – Αποποίηση Ευθύνης ⚡
Οι ιδέες και οι απόψεις που αναφέρονται εδώ, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, είναι προσωπικές μας απόψεις και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ή πρέπει να θεωρηθούν ως επενδυτικές συμβουλές.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Cryptovios


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. φιλε εχω axie infinity 1000 ευρω σε stake και μου δινει 1,5 περιπου ευρω την ημερα. τον μινα 45 δλδ. και ι αξια του ειναι 14 ευρω και περσι ηταν 140. πως το βλεπεις μελλοντικα ?

  2. Πααααραα πολύ καλοί!!!! Συγχαρητήρια και στους δύο σας – το απόλαυσα πραγματικά!! Ανυπομονώ για το επόμενο 💙🔥!

  3. Ευχαριστούμε πολύ…Από την μέρα που ξεκίνησα να ασχολούμε με τα κρυπτό σε ακούω φίλε κρυπτοβιε,από το 2020 τον Απρίλιο δεν έχω χάσει βίντεο σου..Συγχαρητήρια και στους δυο σας για την βοήθεια που προσφέρετε στον κόσμο…Συνεχίστε ακόμα πιο δυνατά..

  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση. Όταν ξεκλειδωσει το stake που εχει γινει στο eth μετα απο καιρο, περιμενουμε να γινει μεγαλο dump απο αυτους που το είχαν στακαρει πολύ χαμηλα και άρα μειωση της τιμης του ραγδαία?

  5. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Κρυπτόβιο… εξακολουθώ να πιστεύω το σενάριο του 2πλού πάτου κάπου τον Σεπτέμβρη, όπως γίνεται στην αρχή κάθε κύκλου… για μένα ο στόχος είναι ένα σημαντικότατο relief rally που θα ξεκινήσει ίσως τέλη Οκτώβρη και θα διαρκέσει περίπου ένα 6μηνο… περιμένω μεγάλες αποδόσεις, ειδικά στα καλά project της περιφέρειας… ο στόχος στα περισσότερα μικρά είναι το 23.6 Fibonacci (από πάνω προς τα κάτω)… ο στόχος για το BTC είναι το 0.50 Fibonacci… εκεί θα πρέπει να πάρουμε τα κέρδη μας παίδες… γιατί λογικά το 2023 θα είναι το μισό πάνω και το μισό κάτω

  6. Συγχαρητηρια για μια φορα ακομα. Όπως πάντα πολύ δυνατοί και με εμπεριστατωμένες απόψεις. Ευχαριστούμε!