Αγορά τόρνου και κρυφά σημεία προσοχής/ Lathe buying what must be checked.




Τι να προσέξουμε για μια επιτυχημένη αγορά τόρνου

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μάστορα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σου εύχομαι και στην οικογένειά σου. Μπορείς να μου γράψεις το mail σου να σου στείλω να δεις κάτι;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  2. καλή παρουσίαση, τι τορνακι προτείνεις για αρχάριους ,για μικρά κομμάτια, ξεκίνησα με ένα μικρό με τροχαλία με 1/3 ιπ μοτέρ που πρέπει να αλλάξω γιατί κολλάει- ανάβει όταν πατάει το κοπτικό Ευχαριστώ

  3. Καλό το βίντεο και ενημερωτικό για τους αρχάριους όπως και για μένα , μήπως μπορείς να κάνεις άλλο βίντεο και για την τεχνική κοπής στα μέταλλα, και τι κλήση πρέπει να έχει ο πύργος με το κοπίδι προς το μέταλλο επεξεργασίας.Ευχαριστώ!

  4. ωραίο βίντεο κ Σπύρο κάντε και ένα βίντεο με τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να προσέχουμε στον τόρνο γιατί σε βλέπω με γάντια 😛

  5. Με πόσα περίπου βρίσκεις να αγοράσει ένα τέτοιο τόρνο;
    Έπρεπε να πεις για τις τιμές των καινούργιων και μεταχειρισμένων κάτι περισσότερο.

  6. καλησπέρα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ εχεις διευθύνσεις που έχουν μεταχειρισμένους τόρνους μιας και εχεις ψαχτεί

  7. Πολύ ωραίο βιντεο! Να προσθέσω και εγώ κάτι από τη μικρή μου εμπειρία σαν ερασιτέχνης. Μπορεί ένας μικρός με έναν μεγάλο τορνο να μην έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή αγορας(μιλώ για μεταχειρισμενους πάντα), αλλά έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στη χρήση ως προς τα εργαλεία τους, τα αναλώσιμα τους, και φυσικά τη συντήρηση και την επισκευή αν χαλάσει κάτι.

  8. Γεια σου Σπύρο πολύ ωραίο βίντεο σε ευχαριστούμε πολύ εύχομαι καλή ανάσταση καλό Πάσχα με υγεία και όλα τα καλά του Χριστού Σε σένα και στην οικογένεια σου πολλά φιλιά Σπύρος από Λονδίνο ?!!!

  9. Πολύ ωραίο και χρήσιμο video φίλε αλλά όταν κάνεις τέτοια χρηστικά video μην βάζεις μουσική γιατί είναι κουραστικό και δύσκολο να συγκεντρωθούμε στα λόγια σου. Καλό Πάσχα εύχομαι με υγεία για σένα και την οικογένεια σου.

  10. Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση Σπύρο μας με υγεία για εσένα την οικογένεια σου μα και για όλο το κόσμο!!! Ωραίος ο βασιλιάς του εργαστηρίου σου με αμέτρητες δυνατότητες μα ο μάστορας, ο άρχοντας του τόρνου Σπύρος δημιουργεί μαζί του!!! Μπράβο και πάλι μπράβο Σπύρο μας!!!