Επισκευή σε τσακισμένα κολωνάκια και συνδέσμους από πτυσσόμενο κιόσκι.
Στις διακοπές μας στο camping έσπασε ένα κολωνάκι και δύο πλαστικοί σύνδεσμοι από το κιόσκι μας που θα επισκευάσουμε στο βίντεο. Ο λόγος που έσπασε ήταν δικό μας λάθος. Είχαμε δέσει σκοινιά για μουσαμάδες τα οποία ήταν δεμένα σε δέντρα, αλλά όταν τεντώνανε πίεζαν το κιόσκι προς τα κάτω. Έτσι όταν σοβάρεψε ο αέρας την πλήρωσε το κιόσκι.
Μπορεί να μην ήτανε σοβαρή η ζημιά, αλλά χάσαμε τη σκιά μας. Μας έτυχε μια μέρα πριν την αποχώρηση, οπότε δεν ασχολήθηκα εκεί αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο. Όχι μόνο για υλικά και εργαλεία (όσο έχω μονωτική ταινία δε φοβάμαι τίποτα), όσο για τον αέρα που συνεχιζόταν. Στο εργαστήριό με την άνεσή μας, το επισκευάσαμε και το ξαναπακετάραμε για τις επόμενες διακοπές μας.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Η σελίδα μας στο facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τις δημιουργίες μας είναι:
Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Μπορείτε να βρείτε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα Ελλήνων χειροτεχνών εδώ: Δικά μας χειροποίητα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ: Είδη για το σπίτι μπορείτε να βρείτε εδώ:

Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.
We are Dimitris and Vicky and we love creating handmade items using wood, fabric and yarn. Our channel is Greek but we have a playlist (Handmade crafts by Empnoia), that you can watch and comment in English. It would be nice to support us with a subscription to our channel! We upload new videos every week so join with us.
Enjoy our videos with the original music of Athan Hilaki!

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1 ΣΧΟΛΙΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *