Ηλεκτρικό πιστολι βαφής …. Βάφουμε τα πάντα με μια μπαλαντέζα !!! DEKO DKSG60K1
Μια πολύ εύκολη και οικονομική λύση που κάνει την βαφή μια πολύ εύκολη υπόθεση ….

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

9 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπύρο σε παρακολουθώ και σε ευχαριστώ για όσα έμαθα από εσένα όλα αυτά τα χρόνια.θέλω όμως να διαμαρτυρηθώ για την εταιρία yato που από εσένα έμαθα και έχω πάρει αρκετά εργαλεία ,όπως και μία πριονοκορδέλα σιδήρου που πήρα πριν από 15 μήνες και έχω περίπου τρείς μήνες άχρηστη γιατί δεν μου φέρνουν την ελαστική μεμβράνη της κεφαλής που γυρίζει την κορδέλα ,μπορείς να μου συμβουλέψεις τι να κάνω?

  2. Εξαιρετικό εργαλείο ειδικά για ερασιτέχνες είναι ωραίο και χρήσιμο γιατί και εγώ που είμαι ερασιτέχνης και έχω και κομπρεσέρ δεν θα ήθελα να το κουβαλάω πέρα δώθε. Όσον αφορά το λεντ εγώ θα έβαζα ένα μικρό κομμάτι μεμβράνη κουζίνας που είναι τζάμπα και μετά την χρήση θα την έβγαζα ώστε να κρατήσω το λεντ καθαρό… Μια ερώτηση φίλε Σπύρο, σε περίπτωση λάθους συντήρησης ανταλλακτικά υπάρχουν για το εργαλείο?Προφανώς μόλις είδα το Χρήστουγεννιάτικο δώρο μου σε αυτό το βίντεο 😂😂😂

  3. Καλησπέρα Σπύρο ..μια παρατήρηση πιστεύω το μαύρο χωνάκι ειναι ιξωδομετρο όπου μετράει την πυκνότητα του χρώματος ανάλογα το χρόνο που θα αδειάσει βλέπουμε παράδειγμα για ακρυλικά μπορεί να θέλει 13-15δευτερ για νερου 20δευτερ κ.α να είσαι καλα σε παρακολουθώ με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω να σε γνωρίσω κ απο κοντά ..