ΚΟΛΑΟΥΖΑ ΦΙΛΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Νο 2/TAILSTOCK DIE HOLDER




ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΕΙΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ /LATHE TAILSTOCK DIE HOLDER

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

8 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπράβο Σπύρο θα το κατασκευάσω και εγώ. Έχω μόνο μια ένσταση για το τρύπημα στις 15 μοίρες γνώμη μου για να πατήσει κάθετα στη φιλιέρα η βίδα θέλει κάθετα τρύπημα και όχι στις 15 μοίρες επειδή οι σκουληκόβιδες που έβαλες με τον τρόπο αυτόν πατάνε λοξά και όχι κάθετα. Το λοξό αφορά το εξωτερικό μέρος και όχι το εσωτερικό. Πατάνε κάθετα φυσικά στο έξω μέρος αλλά λοξά πάνω στην επαφή με τη φιλιέρα που μας ενδιαφέρει όμως για τη σωστή συγκράτηση.

  2. ΣΠΥΡΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΡΝΟ ΕΠΙΔΗ ΟΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΤΣΟΚ ΡΥΘΜΙΖΩΝΤΑΙ ΠΟΛΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΡΝΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΣΟΚ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΒΓΑΖΩΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΚΕΝΗ ΦΙΛΙΚΑ .ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990

  3. ΜΠΡΑΒΟ εισαι ο πρωτος μαστορας που βλεπω που το τιρ τιρ το λες σπειρωμα..συγχαρητηρια,περιμενω αλλα βιντεο…
    αν θες να δεις αλλα σπειρωματα μπες στο καναλι μου..

  4. Μπράβο Σπύρο για τα πολύ όμορφα βίντεο!!!Φρεσκάρουμε λίγο τις γνώσεις μας όταν απέχουμε χρόνια από το άθλημα!!!Πολύ μερακλίδικο το κανελάζ ή αλλιώς ρίκνωση (αν θυμάμαι καλά από τη σχολή)!Συγχαρητήρια και πάλι,περιμένουμε με αγωνία κι άλλα βιντεάκια!!!

  5. Συνονόματε Σπύρο συγχαρητήρια είσαι πολύ καλός στην δουλειά σου Έχω δει Τα βίντεο σου να ανεβάζεις όταν μπορείς κι άλλα βίντεο Πραγματικά βοηθάς πολύ κόσμο εύχομαι ο θεός να σ' έχει καλά πάντα!!! ?