Μάθε τέχνη κι αστην…. Σπάμε χαρμάνια με έξυπνο τρόπο μόνοι μας
Πως μπορείς ένα επίμονο τρόπο εργασίας να τον απλοποιήσεις δραματικά

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

18 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. εγώ το ανακατεύο πρώτα και μετά κανό ένα σαν κρατήρα και μετά γεμίζω νερό και σιγά σιγά το σκεπάζω πολύ πιο γρήγορα και εύκολα

  2. 1 πάρε μια μπετονιέρα να μην κουράζεσαι😅2 γιατί έκλεψες το καροτσάκι του Σκλαβενίτη 😂😂😂😂😂😂

  3. Ωραίος ο Σπύρος ! Είπαμε είμαι στραβάδι Αλλά όχι και τόσο ! Ένα χαρμάνι λίγο ΠΟΛΛΥ , το καταφέρνουμε ! Πάντως σωστή πρακτική ! Ευχαριστώ παρά ΠΟΛΛΥ !!! Με σεβασμο και εκτιμιση , Κώστας Νακος .

  4. Φίλε δυο καρότσια άμμος και δύο γαρμπιλι θέλεις ενα τσιμεντο πενήντα κιλα και όχι εικοσιπέντε που έβαλες!!!Ας είναι γκρο μπετό ΚΑΙ ιδικά ΤΟ γαρμπιλι θελει Πολύ τσιμέντο!!!θελει λιγότερο νερό Για να μην ξεπλένεται το μπετο!! Και χανει τη δυναμη Του!! Το φτυάρι Καλά το δουλευεις,λιγο ποιό δυνατά Και ποιό γρήγορα!!!Ένας παλιός ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ !!!!!!!

  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΠΥΡΟ ,ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΧΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!

  6. Φίλε Σπύρο εγώ το χώνω το λάστιχο από την κορυφή και όταν ποτίζει και πάει να φύγει το νερό από κάτω του ρίχνω ξερό υλικό και για να το σπάσω για ποιο ευκολία χρησιμοποιώ και τσάπα

  7. Καλησπερα..αλλη μια τεχνικη ειναι χωνουμε το λαστιχο γυρω γυρω και σε διαφορα αλλα σημεια και μολις ειναι ετοιμο το σπαμε απο πανω!!

  8. Εκπληκτικός….Στο στοιχείο μας τώρα….Ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια μεταλλική εσωτερική σκάλα ευθεία για σοφίτα … Σαν σκέψη σκέφτομαι από κοιλοδοκούς ….Αν μπορούσες να βοηθήσεις με έναν οδηγό ….Σε ευχαριστούμε πολυ…..