Προσθήκη κυκλώνα σε σκούπα Makita. Κόστος ανά περίπτωση, καθαρισμός, αποτελέσματα, tips #191D75-5
Χρησιμοποιώ το σκουπάκι της Makita DCL182ZB για οικιακή χρήση και η ηλεκτρική σκούπα μπήκε σιγά σιγά στην αποθήκη. Δείτε και αυτή τη πρόταση, μπορεί να σας αρέσει.
Έβαλα και δοκιμάζω το κυκλωνικό σύστημα της Makita 191D75-5. Θα δούμε συνολικά τη σκούπα, τις ευκολίες, τις πατέντες, τα οφέλη και το κόστος σε κάθε επιλογή.
Με τον κυκλώνα λύσαμε το πρόβλημα με τις ακριβές σακούλες, το βρώμικο άδειασμα της επαναχρησιμοποιούμενης σακούλας και με τη προσθήκη του άλλαξε το ύψος της σκούπας και είναι πιο άνετη στη χρήση.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα.
Η εμπειρίας μας προκύπτει από τα χρόνια που ασχολούμαστε με χειροποίητες κατασκευές, από δουλειές, από αντίστοιχα βιβλία και σχολές και φυσικά από το διαδίκτυο το οποίο μας έχει δώσει άπειρες ιδέες και λύσεις τις οποίες και εμείς επιστρέφουμε μέσα από τα βίντεό μας.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρα από το αντικείμενο που γνωρίζουμε καλά, έχουμε και περιεχόμενο στο οποίο πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τεχνικές, σας επισημαίνουμε ότι δεν κάνουμε μάθημα, αλλά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας και δεχόμαστε με χαρά τις παρατηρήσεις σας στα σχόλια.
Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρείτε στο E-shop μας κάποιες από τις δημιουργίες μας, αλλά και υλικά ραπτικής, πλεξίματος και πολλά άλλα.
Εργόχειρο Βαμβακά /
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

4 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ειναι ευκολο να μετρησεις και να μου πεις την εξωτερικη διαμετρο του σωληνα στην εισαγωγη και στην εξαγωγη του κυκλωκονικου, για να ξερουμε μηπως ταιριαζει και σε αλλα σκουπακια?