Ραφιέρα από παλιά στραβά ξύλα. Αξίζει το κόπο να ασχοληθούμε; Συμμετέχει ο Γεράσιμος Στράγγας.




Διέλυσα έναν πάγκο εργασίας και με τα ξύλα θα φτιάξω νέες κατασκευές. Το θέμα είναι ότι τα ξύλα είναι σε κακή κατάσταση και στραβά, κάτι το οποίο ανεβάζει τη δυσκολία της κατασκευής.
Αξίζει να ασχοληθούμε με χρησιμοποιημένη ξυλεία ή μας βγαίνει πιο οικονομικά (όσο αφορά τη χρήση των εργαλείων και του κόπου μας) να αγοράσουμε καινούργια.
Συμμετέχει και ο Γεράσιμος Στράγγας από το κανάλι:

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα.
Η εμπειρίας μας προκύπτει από τα χρόνια που ασχολούμαστε με χειροποίητες κατασκευές, από δουλειές, από αντίστοιχα βιβλία και σχολές και φυσικά από το διαδίκτυο το οποίο μας έχει δώσει άπειρες ιδέες και λύσεις τις οποίες και εμείς επιστρέφουμε μέσα από τα βίντεό μας.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρα από το αντικείμενο που γνωρίζουμε καλά, έχουμε και περιεχόμενο στο οποίο πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε νέα πράγματα και τεχνικές, σας επισημαίνουμε ότι δεν κάνουμε μάθημα, αλλά μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας μαζί σας και δεχόμαστε με χαρά τις παρατηρήσεις σας στα σχόλια.
Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας και αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να βρείτε στο E-shop μας κάποιες από τις δημιουργίες μας, αλλά και υλικά ραπτικής, πλεξίματος και πολλά άλλα.
Εργόχειρο Βαμβακά /
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:

Η χρήση των εργαλείων μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Ο τρόπος που εγώ χρησιμοποιώ τα εργαλεία
είναι βάσει προσωπικής εμπειρίας.
Για την ορθή χρήση τους συμβουλευτείτε
τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Facebook /
Instagram /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

7 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτά τα projects που φτιάχνονται από ήδη χρησιμοποιημενα ξύλα εγώ προσωπικά τα αγαπώ λίγο περισσότερο από τα άλλα κι ας με ταλαιπωρούν λίγο παραπάνω! Εκπληκτικό crossover με το Γεράσιμο! !! 👏👏👏

    Υγ: αν θες τριβειο πες μου να σου στείλω γιατί είδα ότι δεν έχεις κ είναι κρίμα να σου αρέσει τόσο η διαδικασία και μα μην μπορείς να το ευχαριστηθείς όσο θες!!! 😂😂😂

  2. Δημήτρη εξαιρετική δουλειά ως προς το έπιπλο και κατάφερες να ξεπεράσεις τα εμπόδια που προέκυψαν. Όσον αφορά τον τρόπο που τρίβεις θα ήθελα κάποια στιγμή να μου τον μάθεις και εμένα 🤣🤣🤣😅😅😅… Υ.Γ ποιός είναι αυτός ο περίεργος που δανείστηκες τους σφιγκτήρες? 🤣🤣😉