Αναβάθμιση HELIX 50 plasma cut λαβής χωρίς σωλήνα …




Πως θα αντικαταστήσουμε την λαβή με εύκολο τρόπο χωρίς τόρνο

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπορεί όμως αυτός που περνεις τα αναλώσιμα να έχει τους προσαρμογής και να τους πουλάει σε κάθε έναν πού ενδιαφέρετε να αλλάξει μπεκ!

  2. Για σου Σπύρο είσαι καλά? πολύ καλή ενημέρωση, μας λύνεις τα χέρια όπως πάντα. Μπορείς να μου πεις που βρίσκουμε την AG-60 και πόσο κάνει? Ευχαριστώ.

  3. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Σπύρο.
    Τί διάμετρο τρύπα έχει στο μπεκ η AG60 ; Και τί διάμετρο έχει η εργοστασιακή;;

  4. Μεγια τα ρουλεμάν Σπύρο…. έφτιαξες κανα βίντεο πως αλλάζεις τα ρουλεμάν???
    Μας έλειψε ο τόρνος….

  5. Καλή χρονιά Σπύρο.
    Μια ερώτηση έχω δει βίντεο ότι με την tig υπάρχει δυνατότητα να κολλήσουμε και χαλκό.
    Στο σημείο που λες ότι δεν μπορούμε κόψουμε γιατί είναι κολλημένο με ασημοκοληση δεν γίνεται να το κόψουμε και να το κολλήσουμε με την tig για να γλιτώσουμε το mapgas για να μην έχουμε θερμοκρασίες?
    Μπορεί η ερώτηση να είναι χαζή συγγνώμη!

  6. Καλή χρονιά σε εσένα και την οικογένεια σου Σπύρο. Καλή χρονιά και δημιουργική σε όλους!! Υγεία πολλές χαρές και ευτυχία!!!

  7. Γεια σου ρε Σπύρο παλικάρι Πολύ ωραίο το βίντεό σου και ενημερωτικό Μα εγώ χάρηκα περισσότερο το τόρνο γυαλισμένος και καθαρός Είσαι μεγάλος μερακλής!!!!!!

  8. Καλη Χρονια Σπυρο. Εχθρος του καλο παντα το καλυτερο. Η αναβαθμισεις ειναι μερος της εκαστοτε εργασιας! Μπραβο κ παλι!!!!

  9. Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά Σπύρο.

    Παρακολουθώντας την μετατροπή που έκανες, σαν ηλεκτρολόγος, μου δημιουργήθηκε μια απορία. Ο κατασκευαστής έχει υπολογίσει από τα ρακορ να περνά όλο το ρεύμα που μπορεί να δώσει η μηχανή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Το σφραγιστικό σπειρωμάτων που χρησιμοποίησες πως συμπεριφέρεται άραγε σ' αυτή τη λεπτομέρεια δεδομένου ότι όλα αυτά τα χημικά υλικά δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμα? Μήπως στα μεγάλα ρεύματα υπάρξει πρόβλημα?

  10. σπυρο αν μπορεις και ξερεις κανε ενα βιντεο με κολληση καλωδιων με κολλητηρη και κασιτερο αλλα αναλυτικα και για της μυτες και την τεχνικη.Προσπαθω να κολλησω ενα διακοπτη σε προβολεα τρακτερ γιατι δεν γινοταν αλλιως αλλα ματαια δεν τι κατεχω τη τεχνικη βεβαια

  11. Καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και βίντεο γεμάτα χρήσιμες συμβουλές για αυτό που αγαπάμε…!!!

  12. Και πάλι καλή χρονιά .μια ζωή μαλώνω με τη γυναίκα γιατί κρατάω ένα σωρό μπουλόνια κ διάφορα άλλα άχρηστα πράγματα βίδες ελάσματα ελατήρια κτλ.μπραβο κ ξανά μπράβο.

  13. Καλή χρονιά Σπύρο όλο νόμιζα ότι το AG60 και P80 έχουν και τα δύο pilot arc αλλά τώρα βλέπω ότι το AG60 δεν το έχει καλά έκανες που ανέβασες το βίντεο γιατί παραλίγο θα αγόραζα ένα AG60 και θα ήταν άχρηστο γιατί έχω κάνει αναβάθμιση στο cut50 για pilot arc άρα μόνο P80 πρέπει να αγοράσω ένα βίντεο το πως έκανα την αναβάθμιση https://youtu.be/m7NQAYoYZ_I

  14. Καλή Χρονιά Σπύρο πάντα με υγεία ότι καλύτερο σε όλους στο κανάλι σε εσένα και την οικογένεια σου!!!!!!!!!