Βάση στήριξης λαβής mig και Tig απο σκραπ




Κατασκευή απο σκραπ υλικά που θα μας βοηθήσουν στις κατασκευές μας

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

18 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπυρο αν θελεις ενα μαθημα για τροχισμα τρυπανιων και για ηλεκτροκολλησεις χαλκου αν δεν ζηταω πολλα. Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

  2. Καλησπέρα Σπύρο σε παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και μπορώ να πω ότι είναι πολύ ενδιαφέρων και χρήσιμα. Πάντα με ενδιέφερε να δημιουργώ από κάτι άψυχο κάτι χρήσιμο. Εδώ και λίγο καιρό αγόρασα την Super Mini που έδειξες. Το πρόβλημα είναι το εξής δεν μπορώ να πετύχω γαζί κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει η το ηλεκτρόδιο κολλάει η μετά από 1 με 2 cm σταματάει. Το ηλεκτρόδιο είναι βασικό 2,5.
    Τώρα φταίω εγώ το ηλεκτρόδιο είναι λάθος τα amper είναι δεν ξέρω. Δώσε μου τα φώτα σου. Τα δείχνεις να είναι τόσο εύκολο με την κόλληση. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

    Και πάλι μπράβο για το κανάλι σου.

  3. Σπυρο σ ευχαριστο πολλη για την ενδειξη εχεις δικιο, να σε καλα και τα βιντεο που ανεβαζεις ειναι τελια

  4. Καλό μήνα Σπύρο, αν θέλεις κάνε μας ένα βιντεάκι-παρουσίαση την πριονοκορδέλα που έχεις… παρόμοιο με εκεινο που είχες κάνει παλιότερα για τον τόρνο

  5. Σπυρο για σου και καλο μηνα . Ομορφα τα βιντεακια σου ,πολυ ευχαριστημενος ειμαι με τις κατασκευες σου και τις τις ιδεες σου , συνεχισε ετσι.Τιμες να λες σε παρακαλω απο τα μηχανηματα και τα υλικα που βλεπουμε κατα διαστηματα που παρουσιαζεις ,γιατι οπως καταλαβαινεις ,το βασικο ειναι η τιμη για ολα τα πραγματα ,και αν μπορουμε και φτανει η τσεπη μαςγια να κανουμε την αγορα . Κατι αλλο θελω να σου πω ρε Σπυρο που δεν μου αρεσει .Δεν ξερω πια ειναι η κανονικη δουλεια σου ,αλλα η μουτζουρα και η σκονη απο την ηλεκτροκοληση και τα σβουρακια , δεν ταιριαζουν με τα χαιμαλια στο χερι ,κρατανε την βρωμα και την σκονη, ωσο και να τα πλυνεις . Αυτη ειναι η γνωμη μου ,(Ισως να φταιει και η ηλικια μου )αν θες την κρατας ,αν θες την πετας Χαιρετησμους πολλους Γιαννης

  6. Καλησπέρα Σπύρο έχω αγοράσει την ηλεκτροκίνηση Super mini και έχω δει το βίντεο πως κόλας το στραντσαριστώ έχω Βάλη τα αμπέρ στα 50 και την τσιμπίδα στο μυών με ηλεκτρόδιο 6013 το κίτρινο 2mm και όταν αρχείο να κολαω μετά από λίγο το ηλεκτρόδιο κοκκινίζει. Και δεν ξερό τη να κανό, πεσμού γιατί;

  7. Το καλύτερο βίντεο στον κατάλληλο χρόνο! Κι ότι έψαχνα ιδέες για να κατασκευάσω τη δικιά μου. Είχα στο νου μου να φτιάξω μια βάση αντίγραφο της mig buddy που κυκλοφορεί στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας πλαστική μαύρη σωλήνα Φ40 ποτίσματος, αλλά αυτή η ιδέα μου φαίνεται πιο εύκολη.

  8. Επειδή έχεις μικρό εργαστήριο και συγκεκριμένη θέση που δουλεύεις, θα έλεγα η βάση να ήταν μόνιμα βιδωμένη στον τοίχο ή στα ράφια του τοίχου.