Γαλβάνιζε κολληση / ασφαλείς κοπή στρατζαριστου


1
1 point



Helix super mini κολλάμε γαλβανι μαζί της

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το ρεζουμέ είναι ότι τα οξείδια του ψευδαργύρου που παράγονται από την κόλληση γαλβανισμένου χάλυβα είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ….

  2. Φίλε Σπύρο ισχύει και για το αλουμίνιο αυτό?
    πήγα να κόψο τετράγονο σολίνα αλουμινίου μια μέρα κάτω στο τσιμέντο και μου έσπασε το δισκάκι

  3. Σπύρο καλημέρα θα ειθελα σε παρακαλώ να μας πεις με πια ηλεκτοκληση Μig χωρίς αεριο μπορούμε να κολλήσουμε λεπτά ελάσματα κάτω του ενός χιλιοστού ευχαριστω

  4. Σπύρο Καλημέρα από τη Λάρισα το δικό μου μηχάνημα κολλήσεις δεν ξεκουμπώνουν τα καλώδια να το αλλάξω από το συν στο πλην Τι μπορώ να κάνω για αυτό

  5. Μπορείς να βάλεις την κάμερα μέσα σε μία ηλεκτρονική μάσκα και να δουλέψει αυτόματα με την κόλληση

  6. Ευχαριστώ πολύ για τα μαθήματα. Μόνο που θα ήθελα λίγο να προσέχεις και να μην είσαι μπροστά στη κάμερα. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε!

  7. Αγαπητέ φίλε ευχαριστούμε για της πολύ χρήσιμες πληροφορίες να είσαι καλά να μας μαθαίνεις χρήσιμα πράγματα

  8. Σπύρο, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου γράψεις τί ηλεκτρόδια χρησιμοποιούμε για τις κολησεις στα παρακάτω μεταλα ,απλός χυτοσιδηρος,γαλβανιζέ ,ανοξείδωτα,αν μπορείς πες μου τους κωδικούς και ποιες μάρκες είναι ποιο ποιοτικές, ευχαριστώ!!!

  9. μπορούμε να δούμε σε ένα γαζί τις διαφορές με πολικότητα? Ενοω κολληση 2 ελασματων η στραντζαριστων ωστε να ξεκινησω κατασκευες με σωστη κοληση βρήκα αυτά στο ίντερνετ και πειραματιστικα Η αντίστροφη πολικότητα στη συγκόλληση DC παρέχει καλύτερη & βαθύτερη διείσδυση Η λεπτομέρεια εξηγήσεων παρακάτω Πολικότητα: – Ο όρος «πολικότητα» χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ηλεκτρική σύνδεση του ηλεκτροδίου σε σχέση με το τερματικό μιας πηγής ισχύος. 2 Τύποι πολικότητας στη συγκόλληση
    1, Αντίστροφη πολικότητα Η «αντίστροφη» πολικότητα είναι συνηθισμένοι όροι για την «θετική στο ηλεκτρόδιο» πολικότητα, δηλαδή το κομμάτι εργασίας είναι συνδεδεμένο στον αρνητικό πόλο τροφοδοσίας και το ηλεκτρόδιο συνδέεται με το θετικό. Στην αντίστροφη πολικότητα τα ηλεκτρόνια ταξιδεύουν από αρνητικά σε θετικά (αυτό σημαίνει από την εργασία στο ηλεκτρόδιο). Αυτό το σούπερ θερμαίνει το ηλεκτρόδιο (περίπου 66%) και το υλικό της ράβδου κινείται πέρα ​​από το ρεύμα τόξου με υψηλή ταχύτητα και σκάβει μέσα στο μέταλλο προκαλώντας βαθύτερη διείσδυση. Τα δύο τρίτα της θερμότητας κατευθύνονται στο ηλεκτρόδιο και το ένα τρίτο στην εργασία.
    2, Ευθεία πολικότητα Η ευθεία πολικότητα είναι συνηθισμένοι όροι για την πολικότητα «αρνητική στο ηλεκτρόδιο», δηλαδή το κομμάτι εργασίας είναι προσαρτημένο στον θετικό πόλο τροφοδοσίας και το ηλεκτρόδιο συνδέεται με τον αρνητικό. Σε ευθεία πολικότητα τα ηλεκτρόνια ταξιδεύουν από το ηλεκτρόδιο στην εργασία. Τα δύο τρίτα της θερμότητας (περίπου 66%) κατευθύνονται στο κομμάτι εργασίας και το ένα τρίτο στο ηλεκτρόδιο. Αν και περισσότερη θερμότητα κατευθύνεται στο έργο, η διείσδυση δεν είναι τόσο βαθιά όσο με το ηλεκτρόδιο θετικό. ενώ το αρνητικό σε ηλεκτρόδιο (ευθεία) πολικότητα έχει το πλεονέκτημα του ταχύτερου τήγματος και του ταχύτερου ρυθμού εναπόθεσης Διαφορετικά αέρια θωράκισης ενδέχεται να επηρεάσουν περαιτέρω τη συγκόλληση.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Για βαθύτερη διείσδυση: – Χρησιμοποιήστε DC Reverse Polarity (Electrode Positive). Για χαμηλότερο ρυθμό διείσδυσης & υψηλότερης απόθεσης: – Χρησιμοποιήστε DC Straight Polarity (αρνητικό ηλεκτρόδιο).

  10. Εχω αγοράσει από το Lidl βάση για τροχό 125ρη με σημείο σύσφιξης της Parkside για να κόβω σε σταθερό σημείο στρατζαριστό και διάφορες λαμαρίνες είναι αρκετά ασφαλής μέθοδος επίσης έχω μια μικρή ηλεκτροκοληση 80 αμπέρ της parkside για μάθω να κολλάω μικρές λαμαρίνες για να στρώσει το χέρι μου μιας και είμαι νέος στο χώρο της ηλεκτροκόλησης μάσκα προσώπου θα παραγγείλω αυτές τις μέρες παρακολουθώ το καναλι σου και μαθαίνω αρκετά πράγματα συνέχισε την καλή δουλειά το κανάλι σου είναι σωστό διαμάντι… ?

  11. Σπυρο καλησπερα.οταν εχεις μαυρο σιδερο και θες να το κολλησεις πανω σε γαλβανι.τι ηλεκτροδιο προτινεις????.μπραβο για τα βιντεο σου ,τα εχω δει ολα και εισαι σουπερ.

  12. Νομιζω ειναι σημαντικο να βλεπουμε το σημειο του ηλεκτροδιου που κολλαει, γιατι εγω σαν τελειως αρχαριος πιστευω τα αμπερ και τα ηλεκτροδιο τα βρισκεις, αλλα στην κινηση εχω προβλημα, το χερι μου πχ πηγαινε χωρις να το θελω μεσα εξω και τρυπαγε. Επίσης πρεπει ταυτοχρονα να πλησιαζει καθως τρωγεται το ηλεκτροδιο.

  13. Καλησπέρα Σπύρο
    Έχω μία απορία σχετικά με το ανοξείδωτο ηλεκτρόδιο σε μαύρο σίδερο ή και γαλβανισμένο.
    Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ παλιά σε μαύρο σίδερο και έμπειρος σιδεράς μου είπε ότι είναι λάθος γιατί η κόλληση με ανοξείδωτο ηλεκτρόδιο σπάει πάρα πολύ εύκολα λόγω διαφορετικού υλικού. Δεν συνιστά τέτοιες λύσεις σε κατασκευές που έχουν φορτία όπως μία πέργκολα.
    Εσύ τι γνώμη έχεις;

  14. Υπάρχει κάποιο κατάστημα (Αθήνα) να πουλάει ηλεκτρόδια γαλβανιζέ με το κομμάτι; Όσα έχω βρει (Oerlikon ΟVERCORD-S γαλβανιζέ) πρέπει να πάρεις ολόκληρο το κουτί.
    ΕΝΤΙΤ: Τελικά βρήκα, Λ. Πεντέλης 25 Βριλήσσια.

  15. Καλημέρα Πολύ ωραίο το βίντεο και προσωπικά σε ευχαριστώ κάνω κολλήσεις αυτή τη στιγμή σε κάθετο κοιλοδοκό 4×12×2 και αν και με γαλβάνη ηλεκτρόδιο δυομισάρι έχω πρόβλημα παρατήρησα ότι είπες η (τσιμπίδα στο πλην και το σώμα στο θετικό) σωστά;;; δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο μηχάνημα;;;;

  16. Σπύρο καλησπέρα και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα συνεχίσεις να ανεβάζεις εδώ βίντεο η θα είσαι μόνο στο fb γιατί κάποιοι όπως και γώ δεν έχουν λογαριασμό…

  17. ΣΠΥΡΟ ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΙΔΕΡΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΙΝΟΧ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΜΠΕΡ???? ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

  18. Καλήμερα Σπύρο, ανακάλυψα το κανάλι σου , είσαι πολύ καλός και γνώστης , θα τα δω όλα τα βιντεάκια σου έχω μάθει πάρα πολλά , ευγε. Απλά μια μικρή παρατήρηση, συνίσταται σημαίνει αποτελείται , συνιστάται είναι προτείνεται

  19. Σε mig ΗΛΕΚΤΡΟΚΌΛΛΗΣΗ τι μπορεί να φταίει και να κάνει Αρτ και να κολλάει το σύρμα στο δοκίμιο με αποτέλεσμα μερικές φορές να πέφτει η ασφάλεια? Και όταν κολλάμε με mig αυξομειώνουμε την ρύθμιση volt η την ρύθμιση με τα αμπέρ?

  20. ΣΠΥΡΟΟΟΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ "ΚΟΛΛΗΣΕΙ" ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ…. ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ…
    HEAVY METAL SPIROS!!!!!!!!!!!!
    Υ.Γ. ME AC/DC ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  21. Δάσκαλε καλησπέρα.Οταν θέλουμε να κολλησουμε φλάντζα γαλβανιζέ 4mm με κοιλοδοκο μαύρο2mm τι πολικότητα έχομε και στα ποσα αμπέρ?