Δίδυμος τροχός … μοναδικές δυνατότητες … και τρόπος ασφαλής λειτουργίας




Πως εργαζόμαστε ασφαλείς σε αυτό το εργαλείο

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πριν αγοράσω ενα ΜΙΚΡΟ ΔΙΔΥΜΟ είδα το video και με βοήθησε να αποφύγω τις ..κακοτοπιές. Η σωστη χρήση κατ αρχάς και το αποτέλεσμα θα έλθει ..στην ωρα του! Ευχαριστώ

  2. Φίλε Σπύρο με έκανες να θέλω να πάρω και εγώ έναν για πολλές δουλειές. μέχρι πόσα watt να πάρω για οικιακή χρήση?Έχω βρει έναν της bormann με 350 watt.

  3. Μπράβο σου για τα ωραία βιντεάκια που ανεβαζεις, πολυ επεξηγηματικά. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικα με αγορα διδυμου τροχου για καθαρισμό και γυάλισμα μετάλων με συρματόβουρτσα και κετσέ. Πόσα watt πρέπει να είναι για να μην σταματάει με την παραμικρή άσκηση πίεσης? Έχω εναν ταινιολειαντήρα 240W EINHELL που με το παραμικρο σταματάει και δεν μπορω να τον δουλεψω παρα μόνο με την πέτρα.

  4. εχω μια ηλεκτροκοληση ηλεκτρονικη imperial 160 λοιπον απο οταν την αγορασα την ανοιγοκλεινω 2 με 3 φορες το λιγοτερο για να ανοιξει τρ δεν μου λειτουργει καθολου πιθανη αιτια μηπως ξερεις γιατι
    ??? εχει δουλεψει καμια 10αρια φορες ή που θα μπορουσα να απευνθηθω για την επισκευη της ???
    κερκυρα !!!

  5. Αγόρασα ένα δίδυμο τροχό με πέτρες , κυρίως για την συντήρηση των εργαλείων μου, με την σκέψη να αντικαταστήσω την μία πέτρα με συρματοβουρτσα. Ηταν μια Αποτυχία μεγάλη γιατί έτρεμε και ξαναεβαλα την πέτρα. Πάντως ο τροχός, δεν δουλεύει όπως ήταν αρχικά.

  6. Τι μου θυμησες τωρα…εδω και 20 χρονια εχω αγορασει εναν τετοιο τροχο και τον εχω ακομα σε αριστη κατασταση, αλλωστε δεν ειμαι και επαγγελματιας να τον δουλευω συχνα…τον ειχα αγορασει πιο πολυ γιατι ετσι μου αρεσε και για να μαζευω εργαλεια…..

  7. Για τροχισμα της ακιδας βολφραμιου, η πετρα του διδυμου τροχου δεν ειναι η καταλληλη λυση.

    Αφενος μεν επειδη χρειαζετε μια πετρα αποκλειστικα για αυτο(για να μη μολυνετε),αφετερου με τη χρηση αλλαζει η μορφη της πετρας,οπως φαινετε και στο βιντεο πως εχει γινει.

    Πιο ιδανικο εργαλειο για αυτο (απο την εμπειρια μου),ειναι ο διδυμος οπου στη μια πλευρα εχει ταινια.

    Στη ταινια η μορφη παραμενει παντα σταθερη,ειναι πιο ευελικτη,και μπορεις να εχεις μια αποκλειστηκα για αυτη τη δουλεια…αν θες,αφου αλλαζει στο λεπτο.
    Τελος ειναι πιο ευκολο να τροχισεις σωστα την ακιδα,με τη σωστη φορα γραμμων.

    Συνεπως για οποιον εχει tig,και σκεφτετε να αγορασει διδυμο,ας εχει αυτο στο νου του.

  8. Αγαπητέ Σπύρο συγχαρητήρια για αρχή. Είμαι ερασιτέχνης και εγώ βασικά καινούργιος ώμος . Φτιάχνω ένα μικρό εργαστήριο και επειδή έχεις και εσύ ένα μικρό εργαστήρι πως έφτιαξες τον εξαερισμό ώστε να μην πνίγεσαι από τα αέρια της κόλλησης.

  9. Εν πρωτοις Συγχαρητηρια για το μερακι σου!!!Εκ δευτερου θελω να σε ρωτησω το εξης:οταν δημιουργειται αυλακι στο προφιλ της πετρας απο επιμονο τροχισμα η στομωνει απο κατι το μαλακο(π.χ μολυβι)υπαρχει κατι που να τροχιζει την πετρα;Ευχαριστω!

  10. Τον έχω πάρει τον Femi τροχο και εχω τριψει δυσκοπλακες,δαγκάνες και ταμπουρά αυτοκίνητου… πολύ καλή δύναμη, δεν κολλάει και δεν κάνει και θόρυβο. Ξανα μπράβο Σπύρο για τα ωραία βίντεο σου!!

  11. Καλημέρα αδερφέ!!!Πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό βίντεο…!!!!Η επιλογή της συρματόβουρτσας θέλει προσοχή γιατί η πρώτη που πήρα εγώ (μία φθηνή )συντονίζεται και βγάζει κραδασμούς……δεν είχε καλή ζυγοστάθμιση….. Να είσαι γερός και να μπορείς να δίνεις τα φώτα σου υπεύθυνα και με αξιοπρέπεια ,χωρίς έπαρση όπως κάνεις μέχρι τώρα…!!!!

  12. Πολύ αξιόλογες εκπομπές ….. Σπύρο να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε για τις γνώσεις που προσφέρεις αφιλοκερδώς ….

  13. Ότι πρεπει ήταν το βίντεο έχω έναν δίδυμο τροχώ καί ήθελα νά μάθω πως νά τό δουλεύω μέ ασφάλεια γιατι ειναι πολυ ησχηρος αυτός που έχω

  14. Ο τροχός και η συρματόβουρτσα βγάζουν πολύ σκουριά μαυρίλα και σκόνη που σκορπίζεται στο εργαστήριο.
    Υπάρχει καμία πατέντα να γλυτώσουμε;

  15. Καλησπέρα Σπύρο.

    Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα βίντεο με ανεβατο στις 90μοιρες.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  16. Ενα like από μένα που είμαι τσαγκάρης επειδή έχεις ξύλινα καλαπόδια ενώ κανείς μεταλικες κατασκευές! Είσαι ωραίος και μετράς συνέχισε έτσι.