Εργαλεία σύσφιξης χειρός YATO …. λεπτομερη ανάλυση και επιλογές …




Πως θα επιλέξουμε ένα τέτοιο εργαλείο για τις δικές μας εφαρμογές……Οπως και καποια μοντελα της YATO

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γειά σου Σπύρο μερακλή, κάθε φορά με συγκινεί ο σεβασμός που έχεις προς τα εργαλεία και τον άνθρωπο που τα δούλεψε, που δημιούργησε με αυτά. Και το κλειδί που δείχνεις στο τέλος είναι πραγματικά εντυπωσιακό εργαλείο. Μπράβο!

  2. Ο τίτλος του καναλιού σου έχει καμία σχέση με την ισραηλινή εταιρία SK GROUP & PLASAN που εξαγόρασε πρόσφατα την ΕΛΒΟ; χαχαχα

  3. Σπύρο γειά σου πολύ ωραία και χρήσιμα πράγματα. Μόνο που αναφέρεις σκύλα εγώ τα ξέρω γκρίπς…. άλλη είναι η σκύλα άλλη είναι γκαζοτανάλια, καί άλλος είναι ο σωληνοκάβουρας, κτλ. Μικρό το κακό. Πάντως μπράβο.

  4. Σπύρο καλημέρα μπορεις να μου πεις που βρίσκει κανείς άμμο αμμοβολής με οξείδια πυριτίου γάντια αμμοβολής και πιστόλι αμμοβολής γιατί πρόκειται να φτιάξει ο αδελφός μου μια καμπίνα αμμοβολής.
    Σε προηγούμενο βίντεο είχες πει ότι θα παρουσιάσεις την κατασκευή μια αμμοβολής αλλα βλέπω ότι θα αργήσεις.
    Αν μπορείς περιμένω τα φώτα σου. Γιατί οι έτοιμες καμπίνες εμπορίου ξεφεύγουν πολύ και οι καιροί είναι δύσκολοι γι'αυτό σαν Έλληνες θα πρέπει να διαπρέψουμε πάλι.
    Περιμένω σύντομα νέα σου.

  5. Σπύρο καλησπέρα. Καλοδουλευτα τα καινούργια εργαλεία σου. θέλω λίγο τη βοήθεια σου. Ενδιαφέρομαι για έναν αεροσυμπιεστή οικιακής χρήσης 50 λίτρων. Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον?

  6. Καλησπερα Σπυρο Πες Μου σε παρακαλω εαν ξερεις τι ειναι αυτη η μιχανη. στο βιντεο αυτο που σου βαζω εδω.??https://www.tiktok.com/@ebertsdpm57/video/6926418062614793478?sender_device=pc&sender_web_id=6929519392305497606&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0. Γραφω εδω για αυτο. γιατι δεν ξερω που αλου μπορω να σου γραψω να το δεις. Ευχαριστω..!!!

  7. Γεια σου Σπυρο μερακλη,με τρελανες με την ιστορια με τον πατερα σου για καποιο λογο ενιωσα πολυ ομορφα και με εκανες να θυμηθω και γω τον πατερα μου(τον εχασα στα 15,καρκινο).

    Ευγε για τον κοπο σου το τερματισες με τις γκαζοπενσες τα εξηγησες πολυ ομορφα,περιμενω με αγωνια το ακονισμα για τα κοφτακια μπετου!

  8. Σπύρο να είσαι καλά, τα βιντεάκια σου μας ανοίγουν τα μάτια σε πολλές περιπτώσεις, είσαι πολύ μερακλής και μπράβο σου. Μία παρατήρηση, μην λες κνίπεξ. νίπεξ λέγετε. το 'Κ" δεν διαβάζετε στα αγγλικά.

  9. Μάστορα Σπύρο , όλα καλά με τα εργαλεία όντως δεν κάνουν όλα την ίδια δουλειά εγώ όμως θα θέσω άλλη ερώτηση.
    Πώς έχεις μαγνητιση την λαμαρίνα?

  10. Με αφορμή το βίντεο αυτό, πέραν του ότι είναι όντως άλλο ένα χρήσιμο βίντεο με εργαλεία που είναι χρήσιμα για κάθε εργασία που μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει, είναι πιο πολυ σε αυτό που είπες για την στηρίξει στίς μικρές επιχειρήσεις. Ναι είμαι και γω υπέρ να στηρίζουμε τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, γιατί και αυτά θα μας στηρίξουν με κάποιο τρόπο. Είτε από ένα μικρό δωράκι, είναι να σου δώσουν ένα εργαλείο να το δοκιμάσεις και αν είναι αυτό που χρειάζεσαι το πληρώνεις και το κρατάς. Και το πιο βασικό είναι ότι αποκτάς έναν συνεργάτη. Που σε μία δουλειά είναι βασικό, να ξέρεις ότι έχεις κάποιον που θα σε στηρίξει.
    Καλές κατασκευές σε όλους Ευχομαι με ασφάλεια και με δημιουργικότητα.

  11. Σπύρο, μακάρι να έχεις πάντα την υγειά σου να μην σταματήσεις ποτέ αυτό το έργο που ξεκίνησες. Ειδικά για εμάς τους αρχάριους, και για όσους χτίζουν σπίτι είναι σωτήρια όσα μαθαίνουμε…. τα σέβη μου

  12. Σπύρο ορισμένοι άντρες (όχι απαραίτητα όλοι) έχουμε την τρέλα να μαζεύουμε εργαλεία. Όταν πάμε σε κάποιο παζάρι με τη σύζυγο αυτή θα πάει στα ρούχα εγώ στους πάγκους με τα εργαλεία. Μου λέει τι τα θέλεις και τα μαζεύεις αλλά έρχονται στιγμές που λέει αν δεν το είχες δουλειά δεν θα γίνονταν. Πιστεύω όμως πως πέρα από τη χρησιμότητά τους για μας είναι και ένα είδος χόμπυ και ευχαρίστηση να βλέπουμε το χώρο μας γεμάτο εργαλεία όπως η γυναίκα γεμάτο το πάγκο της με καλλυντικά. ? ?
    Την καλημέρα μου και ναι εσύ έχεις αυτή την τρέλλα των εργαλείων σε μεγαλύτερο βαθμό από πολλούς.

  13. Σπύρο καλησπέρα ο λόγος που σου γράφω στα σχόλια είναι γιατί δεν έχω Facebook.

    Συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις σε παρακολουθώ περίπου ένα χρόνο και οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις κερδίσει τον σεβασμό μου .
    Με τα βίντεο σου με έχεις βοηθήσει πολύ στο θέμα της σύγκλισης του μετάλλου . Έχεις πολύ καλή μεταδοτικότητα .
    Επίσης για όσα θέματα έχεις ασχοληθεί, στα οποία έχω επαγγελματική γνώση και εμπειρία , και κάτ. επέκταση μπορώ να κρίνω αυτά που λες . Τα λες σωστά και πάντα με σεβασμό και χωρίς ίχνος έπαρσης . Μπράβο

    Για τα εργαλεία YATO που παρουσιάζεις, όπως και οποίο εργαλείο παρουσιάζεις θα σου πρότεινα να το κάνεις οπός στο εξωτερικό , να τα βάζεις στα σχόλια .

    Επίσης να ζητήσεις κάποιες χορηγίες .

    Γιατί το αξίζεις και δεν είναι κάτι μεμπτό. Στο κάτω κάτω αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό που αγαπάς καλύτερο.

    Η super mini δεν θα ξεπουλούσε αν δεν έκανες μια τόσο καλή παρουσίαση. Όχι ότι δεν αξίζει σαν εργαλείο αλλά εγώ προσωπικά δεν θα την έπαιρνα αν δεν έβλεπα τα video σου.

    Φιλέ ότι λέω το λέω με πολύ αγάπη . Συνέχισε να αγαπάς αυτό που κάνεις.

  14. Σαν το γαλλικό και τον κάβουρα δεν έχει σε κάθε αγροτικό μιχανημα που έχω γιατί είμαι αγρότης έχω κ ένα από αφτα και μια πένσα μπορώ να κάνω τα πάντα στο χοραφι