Εργαστήριο μέσα στο διαμέρισμα; Γίνεται; και πώς; Ιστορίες εργαστηρίου.




Facebook /
Ε-shop /

Music – Athan Hilaki /
Εργόχειρο Βαμβακά /

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

11 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολλά συγχαρητήρια!!!!και εγώ ασχολουμε!μου αρέσει!!πιο πολύ μου αρέσει που είσαι πολύ καθαρός και με τάξη!!! πολλά συγχαρητήρια!! μπράβο σου!!???????

  2. Σωστή μετατροπή του χώρου σε εργαστήριο και τακτοποιημένα -οργανωμένα όλα τα εργαλεία σου ..ΜΠΡΑΒΟ..!!

  3. Πραγματικά πολύ ωραία και τρομερή δουλειά …και βρήκα το βίντεο ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, μιας κ ψάχνομαι κ εγώ να κάνω μια αποθήκη που έχω στην πολυκατοικία 4×4 και το μεγαλύτερο θέμα είναι η ηχομόνωση … μπορείτε να μου πείτε τι πάχος έχει ο πετροβάμβακας που χρησιμοποιεισατε και αν αντί για γυψοσανίδα αν βάλω πάνελ OSB λόγο τιμής θα κάνει δουλειά??

  4. καλησπέρα πολ ωραία διαμόρφωση χώρου και μου δώσατε ιδέα και για τον δικό μου χώρο,τι διαστάσεις έχει το εργαστήριο σας…

  5. Πολύ καλή προσπάθεια..!! Μπράβο. Εγώ έχω ένα εργαστήριο στην ταράτσα της πολυκατοικίας και με το θόρυβο πρέπει να προσέχω πολύ..!! Υ.Γ. Μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες για το μεγενθυτικό φακό πάγκου που έχεις..? Τον βλέπω αρκετά μεγάλο. Είσαι ευχαριστημένος…??

  6. Μπράβο Δημήτρη.
    Και εγώ στο μπαλκόνι ξεκίνησα αλλά τώρα μένω σε μια μονοκατοικία και έχω αυλή. Αλλά και γείτονες. Το αιωνία πρόβλημα, θόρυβος, σκόνη και αναθυμιάσεις. Το παλεύω.

  7. Εξαιρετική προσπάθεια καλοστημένη και καλοεκτελσμένη . Τολμηρή απόφαση αλλά με σωστό σχεδιασμό. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά για ένα ακόμη όμορφο βίντεο

  8. Φιλε Δημητρη εσυ τα καταφερες και εκανες ενα πολυ ωραιο κ οργανωμενο εργαστηριο κ μαλιστα μεσα στο σπιτι! Το να τα εχεις ολα τα εργαλεια σ ενα χωρο κανει τη δουλεια να προχωραει πολυ πιο γρηγορα! Για εμενα δυστυχως το σεναριο κατασκευης εργαστηριου στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο ακομα (2 μικρα παιδια ) οποτε θα συνεχισω να παιδευομαι στο μπαλκονι κ στο παρκινγκ για μεγαλυτερες κατασκευες! Να εισαι καλα πολυ ωραιο κ αναλυτικο βιντεο! ?

  9. Φιλαράκο μου ,είσαι έμπνευση .. Δουλεύω στο μπαλκόνι δυο χρόνια τώρα και μου γέννησες την ιδέα για εργαστήριο μέσα στο σπίτι. Να είσαι καλά και καλές εργαστηριοδουλειές !!!