Ηλεκτροκολληση διαφορετικής διατομής …. και τα μυστικά τησ




Πως μπορούμε να κολλήσουμε διαφορετικές διατομες . Αναλυτική παρουσίαση stayer citywork

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπερα,εαν θελουμε να κολλησουμε πχ ενα στρανταριστο 30χ30 πανω σε επιφανεια λαμαρινας η και σε επιφανεια σιδηρου τι τεχνικη ακολουθουμε?μηπως υπαρχει βιντεο γι αυτο?ευχαριστω.

  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝ-ΜΕΙΩΝ. ΣΤΟ ΣΥΝ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ.ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ! Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΥΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝ ?

  3. Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα την Helix mini 140. είμαι άσχετος από κολλήσεις βλέπω τα βιντεακια για να μαθω.Δεν μπορώ να καταλάβω τι ηλεκτρόδιο να χρησιμοποιώ και τι αμπέρ να βάζω ανάλογα με το πάχος του σιδήρου που θέλω να κολλήσω με αποτέλεσμα να κανω συνέχεια τρύπες

  4. Καλησπέρα, παρήγγειλα σημερα την Helix mini 140. Δεν ξερω τίποτα απο κολλήσεις βλεπω τα βιντεακια σας κραταω σημειωσεις και σε μερικες μερες θα αρχισω πρακτική.
    Ευχαριστώ για τον χρονο σας!

  5. Επιτέλους. θρίαμβος. εκτέλεσα πλήρως ενίσχυση των καλωδίων και με ενισχυμένες τσιμπίδες και δουλεύουν τέλεια. Η πρώτη μου ενασχόληση με καλώδια. Ας είναι καλά ο Μήτσος που μου έστειλε ότι του είπα…Πέτυχε. Να είσαι καλά με ότι μας δείχνεις…Καλησπέρα

  6. Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Σήμερα ο καιρός έτσι που είναι δεν είναι για κολλήματα. Όταν στεγνώσουμε πάλι. και χρονια πολλά για την ημέρα

  7. Σπύρο θέλει πολύ εξάσκηση για να γίνει σωστή και λεπτή κόλληση σε διαφορετικές διατομές.Και ειδικά αν εφάπτονται τα στοιχεία και όχι έτσι που επανοτίζουν.Εγώ αν και κολλάω σχετικά καλά σε παρόμοιες διατομές,σε διαφορετικές έχω οπτικό αποτέλεσμα που δεν με ικανοποιεί πάντα.Πάντως πολύ σωστά τα λες.Αυτός είναι ο τρόπος αλλά σίγουρα θέλει αρκετή εξάσκηση για να μην κάνει κανείς τρύπες ή προκύπτουν παραπάνω τροχίσματα.Επίσης οι νέοι στο κόλλημα να μην νομίζουν ότι όλα τα κάνει το σωστό μηχάνημα.Και με μία απλή χαλκού το έμπειρο χέρι κάνει θαύματα.Συνέχισε έτσι .Συγχαρητήρια.

  8. Αυτά τα μυστικά κάποτε μας έπαιρνε χρόνια μέχρι να τα βρούμε. Μπράβο Σπύρο που μοιράζεσαι τις γνώσεις σου. Keep going !!

  9. Συγχαρητήρια για το κανάλι σου και τα βίντεο σου είσαι πολύ κατατοπιστικός.Μια ερώτηση.Με μια ηλεκτροκόλληση χαλκού,όπως η imperia spesial 190πχ που έχω εγώ μπορώ να κάνω κόλληση με ανάποδη πολικότητα η είναι προνόμιο μονό της ηλεκτρονικής αυτο.?

  10. Δάσκαλε τα σέβη μου!

    Απλά πράγματα για έναν καλό επαγγελματία αλλά λυτρωτικά και άκρως ωφέλιμα για εμάς τους ερασιτέχνες.

    Σπύρο να είσαι καλά φίλε και να ξέρεις ότι έχεις το χάρισμα της μεταδοτικότητας.

  11. Γειά σου αδερφέ!!! Οι υποχρεώσεις μου πολλές και χαθήκαμε…!!!! Ενα ακόμη χρήσιμο βίντεο!!! πρέπει να δούμε και ποντάρισμα συρματος πλέγματος λαμαρίνας κτλ …. Αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα μπορούν να μας βοηθήσουν σε πάρα πολλές και ολοκληρομενες εργασίες!!!!εγώ ροκαρω με δύο ανακατασκευες…. Θα δούμε φώτο στης σελίδα μας… Χαίρομαι όπως όλοι μας με τα νέα βίντεο σου… Τα περιμένουμε ανυπόμονα…. Να είσαι καλά με τις καλύτερες εγκαρδιες ευχές μου!!!!

  12. Είσαι δύναμη φίλε, σε κάθε βίντεο, μου λύνεις και μία απορία. Να σε πάντα καλά!!!!!

  13. Πολύ χρήσιμο βίντεο και αυτο. Σπύρο συνέχισε να μας μεταλαμπαδευεις τις εμπειρίες σου. Θα ήθελα να δείξεις κάποια στιγμή κόλλημα σωλήνων. Κάτι σαν ματιση ή και ενα τύπου"Τ"

  14. Σπυρο γιατι δεν επέλεξες την μίνι??
    Αν την διάλεγες σε πόσα Αμπέρ θα κόλλαγες? 42 παλι?

  15. Φοβερή συνεισφορά στην κοινότητα των ερασιτεχνών με εξαιρετικές πολύτιμες γνώσεις!! Ευχαριστούμε Σπύρο!!