Ηλεκτρονική μάσκα YATO / λεπτομερή ανάλυση πριν την επιλογή της




Σημεία προσοχής για την σωστότερη επιλογή μας

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γειά σου Σπύρο εγώ έχω μια "παλιομάσκα" με Optrel e 640 οπτικό,βυσσινί ανοιχτή απο πάνω τις θυμάσαι;Τι λες καλη είναι;Το οπτικο δουλεύει τζάμι…ουτε μπαταρία ούτε μπελάδες…μόνο καλή αποθήκευση να σβήνει το σόλαρ .Την έχω πάνω απο 20 χρόνια….ακριβή πολύ τότε…

  2. Καλησπέρα Σπύρο εγώ πήρα μια μάσκα καινούριο με τέσσερα φωτοκύτταρα IMPERIA Τι γνώμη έχεις Να φανταστείς ότι Κολλάω όλη την ημέρα

  3. Σπύρο που θα ήταν καλύτερα να ρυθμίσω την μάσκα. Την αγόρασα και θα ήθελα να ξέρω που έχεις ρυθμίσει εσύ.

  4. Καλημερα. Ειχα αγορασει πριν 20 χρονια μια μασκα ιμπερια που εχει
    Μπαταρια επαναφορτιζομενη .
    Την εχω δουλεψει απο τοτε το πολυ 2 ωρες.
    Δεν μπορω να δω τι μπαταρια εχει γιατι δεν ανοιγει και φοβαμε να την ανοιξω .
    Μου ειπανε οτι η επαναφορτιζομενη κραταει 7 χρονια περιπου.
    Πριν 2 μηνες την δουλεψα μου εκανε σκιαση αλλα δεν ξερω μηπως δεν πρεπει να την λειτουργω αλλο.
    Μερικες φορες οταν κολησα με ηλιο μπροστα μου κανει ανοιγοκλεισιματα.
    Εχετε κατι να μου πειτε?
    Ευχαριστω πολυ για τα μαθηματα που δεινεις ειναι πολυ ωραια.
    Μαθαινω αρκετα που δεν ξερω.
    Αν και στην ηλικια μου των 72 απεχθανομε τα καφενεια προτιμω να αφιερωνω τον χρονο μου στην μαθηση οσο ο εγκεφαλος μου το επιτρεπει.(γεραματα χαχαχα)
    Καποιος κυριος εδω διαβασα οτι υπαρχουν επαναφορτιζομενες αλλα ισως την σπασω ανοιγοντας το κουτι .εδοκιμασα μεχρη ενα σημειο μετα σταματησα.
    Μηπως δεν πρεπει να την ανοιξω?
    Μηπως να αγορασω αλλη ??
    Θα ηθελα την γνωμη σου.
    Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σου !!!!!!

  5. Γεια σου Σπυρο η διαχεομενη γνωση αφορα ολους ,υπαρχουν επαγγελματιες που ακομα κολλουν και επιμενουν στο γυαλι… πριν το 2000 αγορασα μια TREXIM Ελβετικη…τοτε 65.000 δραχμες .φετος αρχισε να μη σκιαζει… ειανι φιξ την ξεκολλησα προσεκτικα και διαπιστωσα οτι η μια μπαταρια ειναι ηταν εκτος ..θα κολλησω καινουργες και θα δουμε το αποτελεσμα..κανεις πολυ καλαη δουλεια ..Συγχαρητηρια

  6. Πω αυτο που ειχα παθει με την ηλεκτροκολιση να μην το παθει κανεις ενιωθα να μου καρφωνουν τα ματια βρηκα μια παλια ηλεκτοκοληση του πατερα μου και λεω κατσε να μαθω κολαγα δυο μερες .Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει καποιος κινδυνος απο ηλεκτροπληξια και αν η μασκα θα με προτατεψει πληρως ετσι ωστε να μην το ξαναπαθω ευχαριστω

  7. Καλημέρα και χρονια πολλά Σπύρο θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς τι γνώμη έχεις για την HELIX – MMA-200XI Ηλεκτροκόλληση Inverter 200Α – 75000201 – Inverter IGBT για ενα ερασιτέχνη. Η χρήση της θα είναι για συγκόληση γεωργικών μηχανημάτων στο σίτι (ερασιτεχνικά)

  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ YOTO KAI ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΣ 3/11/2020 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ !!! ΟΤΙ ΑΦΩΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ KAI ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ EINAI ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΤΟ ΣΦΙΞΗΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΟΛΑΣ ΠΧ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΣΘΥΤΗΡΕΣ ΑΝ ΞΕΧΑΣΤΗΣ ΣΤΡΑΒΟΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ Η ΑΙΣΘΥΤΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟΥ ΜE ΤΗΝ YATO OTI ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΠΑΝΩ ΑΙΣΘΥΤΗΡΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΙΚΟ ΣΥΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!! ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ !!!

  9. Η θεληση να μεταδωσεις τις γνωσεις σου και ο τροπος αφηγησης ειναι αξιεπαινος.
    Για μενα η παρουσιαση της YATO, ηταν βαλσαμο. Εχω ομως μια Borman 2000 .Μηπως ξερεις που ειναι η μπαταρια της και πως αλαζει;. Ευχαρστω για ολλα. John Do.

  10. Καλησπέρα πολύ χρήσιμες η συμβουλές ,θέλω να ρωτήσω σε παλιά μηχανή με διακόπτη με σκάλες έχει σβήσει το +και το – υπάρχει τρόπος να το βρω???

  11. Μπράβο σου Σπύρο γι αυτο που κάνεις.Πολλά πράγματα προσφέρεις σε όλους και ιδιαίτερα σε έναν αρχάριο ( όπως εγώ ένας ερασιτέχνης ) .Θεωρώ οτι είναι όλα πολύ σημαντικά.Θέλω αν μπορείς δυο λόγια πως να ρυθμίσω τα αμπερ σωστά διότι η δικη μου η ηλεκτροσυγκόλληση max 140 αμπερ δεν έχει ενδείξεις ουτε ψηφιακό όργανο άπλα βιδώνοντας η ξεβιδώνοντας την ραβδο ρυθμιζεις στο περίπου τα αμπερ.Υπάρχει τρόπος τοποθέτησης εξωτερικού οργάνου (αμπερομετρου ? ) Σ ευχαριστώ εκ των προτερων.

  12. Γεια σας. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα με αυτού του τύπου κράνους-μάσκας ήταν ο ιδρώτας που δημιουργείται στο μέτωπο τις ζεστές μέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν ήμουν σκυμμένος, ο ιδρώτας να στάζει επάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα πλέον να μην έχω ορατότητα κατά την συγκόλληση. Αυτό με ανάγκαζε να σταματώ την εργασία επανειλημμένα αλλά και να βγάζω την οθόνη για να την καθαρίζω. Τελικά η μόνη λύση που βρήκα ήταν να φοράω μια μπαντάνα για να μου απορροφάει τον ιδρώτα.

  13. Γεια σου συνονοματε…εχοντας μια πολυ καλη 9-13 ..αλλα απ'οτι αντιλαμβανομαι χρειαζομαι μια να εχει και 5-8 ..δυσκολευομαι να δω ακομη και στα 9 ….βρηκα μια της Decca !!,,γνωμη σου!!!

  14. Φίλε Σπύρο καλησπέρα.Θελω την συμβουλή για μια plasma μηχανή που έχω.Ειναι γερμανική όμως μου κάνει κάτι κόλπα.Ενω δουλεύει δεν μου κόβει.Παταω την σκανδάλη και καμιά αντίδραση.Ουτε αέρα ούτε σπίθα.Παρακαλω αν μπορείς να βοηθήσεις.

  15. Καλησπέρα,
    αρχάριος στην ηλεκτοκόλληση
    εγώ επέλεξα την Helix που έδειξες σε προηγούμενο βίντεο και την Helix super mini!
    περιμένω να παραλάβω!

  16. Με λίγα χρήματα παραπάνω παίρνεις sacit 950 turbo, που πραγματικά είναι απίστευτη μάσκα. Η συγκεκριμένη που παρουσιάζεις είναι ακριβώς ίδια με κινεζικες που τις βρίσκεις μισή τιμή από αυτή. Φιλικά.

  17. κύριε σπυρο εχω την μάσκα με της φλόγες αυτή περνάει μπαταρίες η όχι? Γιατί την αγόρασα πρόσφατα μετά αφότου είδα το βίντεο και δεν εχω ριψοκίνδυνευση να κολλήσω γιατί δεν ξέρω αν περνάει μπαταριες και μην κάνω καμιά χαζομάρα ευχαριστώ εκ των προτέρων

  18. Πολύ ωραίο βίντεο. Ξέρουμε πόσες ώρες χρήσης κρατάνε οι μπαταρίες; Έχεις κάνει ή θα κάνεις ένα βίντεο με τον τρόπο χρήσης της μάσκας; Δηλαδή σωστή εφαρμογή, σωστή σκίαση, πώς πρέπει να βλέπουμε την ώρα της κόλλησης ανάλογα το είδος και τις συνθήκες κόλλησης κλπ;

  19. Καλησπέρα… Τι γνώμη έχεις για της μηχανές mma-tig??? Και πως δουλεύει..??? Έχω βρει μια οικονομική Krausmann 2560 δεν ξέρω και πολλά από αυτα και θα ήθελα την άποψη σου

  20. Γεια σας ,κατ' αρχάς ένα μπράβο για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές που δίνετε απλόχερα.Κατά δεύτερον θα ήθελα μια γνώμη αγοράς μεταξύ των 2 μασκών, της Ingco AHM008 και της Imperia MH900 65624.Ποια θεωρείτε καλύτερη για απλη ερασιτεχνική χρήση μεταξύ των 2 ή εάν έχετε να προτείνεται και κάποια άλλη μέχρι αυτά τα λεφτά.Ευχαριστώ εκ των προτερων ,καλή συνέχεια.