Η κλήρωση μας έφτασε !!!


Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΙΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΚΡΙΒΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ .ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ .ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.ΤΟ ΙΜΑΙΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ spyros_pan@hotmail.com TA ΠΕΙΓΕΣ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΙΒ.

  2. χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους με υγεια σε ολον τον κοσμο και σινχαριτιρια στους χοριγους της κλιροσης καλη τυχει σε ολους
    απο κερκυρα

  3. Καλές γιορτές με υγεία Σπύρο σε σένα και όλο τον κόσμο, εξαιρετική κλήρωση, φοβερή παρέα, καλή χρονιά με υγεία!!!

  4. Καλημέρα
    Τι και εάν δε κερδίσαμε όλοι δώρα
    Περάσαμε πολύ ωραία
    Ναστε καλά παρεακι μας
    Σπύρο Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε

  5. Σπύρο πολύ ωραία η κλήρωση – πολύ ωραίο το σπίτι και οι κατασκευές σου – πολύ ωραία και η γυναίκα σου για να μην παραπονιέται… Την επόμενη φορα θα βάλω την δικια μου γυναίκα να δηλώσει συμμετοχή μπας και πάρουμε κανένα δώρο! καλή χρονιά !!!

  6. Χρόνια Πολλά Σπύρο. Να είσαι γερός και υγιής εσύ και οι δικοί σου και να έρχονται όλα όπως τα θέλετε

  7. Μπράβο ρε Σπυρο , αρχηγε των αρχηγων! κανε και ενα βιντεο για κολληση φανοποιείας, τις διαφορες , τα τι και τα πως. αν εχεις χρονο και μπορεσεις. καλή χρονιά με υγεια

  8. Σπύρο εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε εσένα την οικογένεια σου και όλο τον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα λόγω δουλειάς να συμμετάσχω στην παρέα σας .Καλά κολλήματα στον τυχερό .