Ιδέες και έργα μου για όλους τους φίλου του καναλιού μου




Έχοντας μια σειρά εργαλεία …. μπορούμε να δημιουργήσουμε έργα που έχουν την δίκη τους σημασία για τον δημιουργό τους και τους γύρω τους …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπράβο Σπύρο, όλα είναι όμορφα, αλλά μερικά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Εύγε, συνέχισε να δημιουργείς και να ευχαριστιέσαι το χόμπυ σου.

  2. Μπράβο Σπύρο. Το δικό σου μεράκι μας εμπνέει στο να δημιουργήσουμε και εμείς τα δικά μας έργα. Συνέχισε να μας οδηγείς.

  3. Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα Σπύρο. Τα λόγια νομίζω είναι περιττά, οι δημιουργίες σου μιλούν από μόνες τους. Καθε μια ξεχωριστή και πιο όμορφη από την άλλη. Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

  4. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπράβο πολύ καλό εξεπλάγην ευχάριστα που εκτός από καλός μάστορας είσαι και πολύ καλός καλλιτέχνης.

  5. ΥΠΕΡΟΧΕΣ οι κατασκευές που μας παρουσίασες. Σε φαντάζομαι… όταν τελειώνει ένα έργο σου να το καμαρώνεις να το κοιτάς από κοντά ,μακρυά να γέρνεις το κεφάλι δεξιά αριστερά με ένα πλατύ χαμόγελο. Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ . Να είσαι γερός και να έχεις άπειρες τέτοιες στιγμές. Οι μικρές χαρές ομορφαίνουν την ζωή μας.

  6. Καλησπέρα Σπύρο το μπράβο είναι λίγο φίλε αυτό πού σού εύχομαι εγώ είναι να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένος μαζί με την οικογένειά σού να χαίρεσαι όλα αυτά πού έχεις δημιουργήσει με κόπο μερακι και αγάπη μέσα στην ζωή σού…….

  7. Σπύρο μου συγχαρητήρια πραγματικά από καρδιάς είσαι φοβερός καλλιτέχνης, Και μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ξύλο και μέταλλο !! εύχομαι ο θεός να σ' έχει πάντα καλά να έχεις υγεία και να μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!!!?

  8. Τέλειο αποτέλεσμα από έναν Άνθρωπο με αγάπη για δημιουργία και μετάδοση μάθησης σε άλλους ευχαριστούμε Σπύρο να είσαι πάντα καλά καί νά πραγματοποιούνται όλα σου τα όνειρα!!!!!

  9. Μπράβο σου φίλε Σπύρο απλά καταπληκτικός. Συνέχισε έτσι για εσένα και όλους εμάς που απολαμβανουμε τη θέλησή σου και τις ιδέες σου.

  10. Καλησπέρα φίλε Σπύρο, είναι πανέμορφα όλα. Είσαι αξιοθαύμαστος.
    Και μένα μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα. Τώρα φτιάχνω διάφορα εργαλεία που θα με βοηθήσουν αργότερα. Μπράβο.

  11. Μπραβο Σπυρο εισαι καλλιτεχνης μαστορας αλλα πανω απο ολα ανθρωπος Σε ευχαριστουμε για οσα μας δινεις Νασαι παντα καλα

  12. μπραβο σπυρο και μαστορασ και καλλιτεχνησ πολυ ομορφεσ δημιουργιεσ, ωραια και η μουσικη υπόκρουση .

  13. Συγχαρητήρια Σπύρο όλα είναι υπέροχα και με τόσο γούστο και μεράκι φτιαγμένα. Το αγαπημένο μου είναι το έργο σου με το χάρτη της Σύρου μιας και είμαι από Σύρο. Θα μας πείς πότε και γιατί το έφτιαξες? Πες μας και τις ιστορίες πίσω από τα έργα σου. Και πάλι χίλια μπράβο για το κέφι το μεράκι και το ήθος σου φίλε Σπύρο!!!

  14. Καλησπέρα φίλε είσαι μεγάλος καλλιτέχνης και πολύ δημιουργικός.. μπράβο στο ταλέντο σού και στις γνώσεις που προσφέρεις με αγάπη σε όλους μας να είσαι πάντα καλά και δυνατός ευχαριστώ πολύ που είσαι φίλος μου..

  15. Μπράβο Σπύρο! Πραγματικός ερασιτέχνης (εραστής της τέχνης) αλλά και φοβερός μάστορας. Λίγοι κατακτούν και τους δύο τίτλους μαζί.