Καν’ το μόνος σου καινούργιο. Σκούτερ Sym Citycom 10ετίας. Πλαστικά, σέλα, εξάτμιση, ζελατίνα.




Επαναφορά χρώματος πλαστικών.
Επισκευή σέλας.
Βάψιμο εξάτμισης.
Επιδιόρθωση ζελατίνας.
Ένα σκούτερ το οποίο είναι είναι παρκαρισμένο στον δρόμο και σε συνδυασμό με την χρήση, λογικό είναι να έχει φθορές με τον καιρό. Με λίγη δουλίτσα μπορούμε να σβήσουμε αρκετά χρόνια από την πλάτη του και να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση.
Σε αυτό το βίντεο θα δούμε ένα sym citycom σε καλή σχετικά κατάσταση, που με λίγη δουλίτσα θα γίνει σαν καινούργιο. Το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι αρκετά αξιόπιστο, οικονομικό στην χρήση του και αν προσέξουμε και την εμφάνισή του θα έχουμε ένα αξιοπρεπές εργαλείο της καθημερινότητάς μας για πολλά χρόνια.
Όλα αυτά σε συνδυασμό και με την σωστή συντήρηση. Η αξιοπιστία σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που μου δίνει και το συνεργείο που το κάνω σέρβις, έχει δώσει άλλη αξία στο μηχανάκι.
Για όσους είναι στην Αθήνα, για σέρβις σας προτείνω. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο SYM. ΠΟΛΙΤΗΣ Α. – ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ Ι. ΟΕ Χαλκιδικής 39 Βοτανικός.

Είμαστε ο Δημήτρης και η Βίκυ και δημιουργούμε χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι μας μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα. Μπορείτε να μας στηρίξετε πατώντας εγγραφή στο κανάλι μας.
H μουσική που συνοδεύει τα βίντεό μας, είναι από τον Athan Hilaki και μπορείτε να τον απολαύσετε εδώ:
Η σελίδα μας στο facebook που μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με τις δημιουργίες μας είναι:
Κάποιες δημιουργίες που διαθέτουμε προς πώληση μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Βίντεο από το κανάλι Empnoia Crafts and DIY


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

5 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το δικό μου citycom έχει μία μικρή aftermarket ζελατίνα. Έχω την δική του την μεγάλη. Πώς μπορώ να την περάσω;

  2. Ωραιο βιντεάκι. Ποιο λάδι χρησιμοποίησες για τα πλαστικά τα μπροστινά, που είναι στη τάπα της βενζίνης;;

  3. Μπράβο σου πού ασχολείσαι μόνος σου με την μοτοσυκλέτα σου και εγώ το έχω χόμπι. Όταν αλλάζεις κάλυμμα στην σέλα μην κόβεις παραπάνω στο κομμάτι γιατί θα ζαρώνει και δεν στρώνει όμορφα. Για την ζελατίνα υπάρχει βερνίκι φιμέ πού δεν θα φαινόταν η κιτρινίλα και δείχνει πολύ όμορφη.