Καραβολιερα απ τα χέρια μας Νο 2 / METAL SCROLL BENDER no 2




Πως να φτιάχνουμε καραβολους μόνοι μας βήμα βήμα …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εδώ και πολλά χρόνια διερωτόμουν ποιοι μιλούν σωστά ελληνικά, εμείς οι Κύπριοι ή εσείς οι Ελλαδίτες…???
    Τελικά μάλλον εσείς προσπαθήτε να μιλήσετε κυπριακά. Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν είδα σε προηγούμενα σου βίντεο να αναφέρεσαι στην λέξη καράβολους κλπ. Στο τέλος κατάλαβα ότι αναφέρεσαι στους "καραόλους" σαλιγκάρια ή κατά το κρητηκότερο "χοχλιούς" παρεπιπτόντως απίθανος μεζές.
    Τώρα όσον αφορά την κατασκευή, τι να σου πω, είσαι ένας χρυσοχόος που φτιάχνει μεγάλα κοσμήματα. Αν μου επιτρέπεις όμως, να βάλω και εγώ το μικρό μου λιθαράκι. Ο σταυρός θα πρέπει να ενισχυθεί με δύο δακτυλίδια, ένα μεγάλο έξω έξω, και ένα ενδιάμεσα, διότι όπως βλέπω με την δύναμη που ασκείται πάνω στους μοχλούς, θα στραβώσουν γρήγορα.
    Άντε καλά να περνάς και πάνω απ' όλα υγεία.

  2. Άλλο ένα ωραίο και δημιουργικό βίντεο ,άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα μας. Εύγε Σπύρο!!! Επί της ευκαιρίας να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στους Βαγγεληδες της παρέας

  3. Σπύρο σε παρακολουθώ σχεδόν από τα πρώτα σου βίντεο,είσαι ωραίος κ μ’αρεσει όπως τα λες. Είσαι καλή τέχνης.

  4. Μάστορα καλημέρα, στο τρύπημα ή στο άνοιγμα πάσα με κολαούζο τι λιπαντικό χρησιμοποιείς; μπορούμε να βάλουμε και λάδι απλό μηχανής;

  5. μπραβο μαστορα παρα πολυ ωραια δουλεια, φαινεται οτι αγαπασ αυτο που κανεισ και εχεισ μερακι στην δουλεια .

  6. Πολύ ωραία κατασκευή αδερφέ , και δουλεύει απίστευτα άνετα όπως βλέπουμε…..(μένουν οι παραγγελίες για κάγκελα τώρα….) Χαίρομαι που το μεράκι και η αγάπη για αυτό που κάνεις περισσεύει…. !!!!

  7. Πολύ σε πάω ρε φίλε, είσαι τρελός, μπράβο, όχι μόνο γι αυτήν την πατέντα για όλα ότι κάνεις και ότι λες, είσαι μάστορας, ψείρας, και έχεις καλλιτεχνικό μυαλό και χέρια, μακάρι να ειμασταν κοντά, θα μάθαινα πολλά. Να είσαι γερός να κάνεις αυτό που γουστάρεις, μπράβο

  8. Μπράβο Σπύρο μας. Φοβερή κατασκευή. Όταν είσαι μάστορας όλα τα κατασκευάζεις. Χίλια μπράβο φιλαράκι για το μεράκι σου για την αγάπη σου για αυτά που φτιάχνεις!!!

  9. Για λόγους ασφαλείας όταν κάποιος δουλεύει στον τορνο δεν φοράει κοσμήματα γάντια δεν έχει μακριά μαλια να πέφτουν και δεν έχει χαλαρά μανίκια !
    Κατά τα άλλα ωραίο βίντεο