Κομμένο καλώδιο τροχου και η αντικατάσταση του με ασφαλή τρόπο




Διάφοροι τρόποι αλλά ο ασφαλέστερος για την επισκευή του μηχανήματος μας

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα, για εμάς που είμαστε πολύ μακριά από Αθήνα και δεν μπορούμε να πάμε στο Μητρή και δεν έχει ούτε site για να παραγγείλουμε το καλώδιο, που θα μπορούσαμε να το βρούμε αυτό το καταπληκτικό καλώδιο? Το xrisimopolio δεν έχει αυτό το καλώδιο.

  2. Κύριε σπυρο καλησπέρα σας και συγγνώμη για την ακατάλληλη ωρα που σας στέλνω μήνυμα αλλα μπορείτε να μου δώσετε ενα λινκ για το Που θα βρω το συγκεκριμένο καλώδιο

  3. Σπυρο εισαι πολυ καλος , ο λογος το χαμογελο και οι οδηγιες σου εξαιρετικες. Επιτρεψε μου τρεις λεπτομερειες . 1) οπως ειπε και καποιος φιλος υπαρχουν ειδικες επαφες που μπαινουν στην ακρη του καλωδιου για να πιασουν οι βιδες, εναλλακτικα γανωνουμε τις ακρες με καλα'ι' 2)μπριζα ειναι αυτη στο τοιχο η σταθερη <ρευματοδοτης> και αυτο στο καλωδιο λεγεται φις <ρευματοληπτης> 3) καλωδιο 2,5 χιλιοστα ειναι υπερβολικα χοντρο και οχι λειτουργικο για μικρο τροχο.
    Ευχαριστω για την επικοινωνια και περιμενω με ενδιαφερον τα επομενα βιντεο

  4. Σπύρο θα ήθελα την γνώμη σου για ποια μάσκα ηλεκτροκόλλησης
    να επιλέξω . Ευχαριστώ.

  5. etsi akrivos!
    eho kontini 10-12cm se arketes markes zvourakia…
    ine sihno otan doulevis ektos ke ta tiligis-xetiligis
    pliroforiaka sto MILWAUKEE den ta katafera! (oute o ilektrologos!)

  6. Γεια σου Σπύρο μερακλή Πολύ ωραίο το έφτιαξες και όμορφο και δυνατό είναι αυτό που λέμε ότι κάνεις κάντο με αγάπη φιλιά πολλά Σπύρο!!!?

  7. Εξαιρετικό βίντεο.Σαν ηλεκτρολόγος θα προτείνω όμως και τα εξής: Επειδή αυτό το καλώδιο έτσι δεν μπορείς να το βρεις εύκολα τότε από κατάστημα με Ηλεκτρολογικά τότε καλώδιο όπως τέλεια είπες σιλικόνης και ΦΙΣ ΑΝΘΥΓΡΟ το οποίο συνήθως πάντα είναι κατασκευασμένο και για αντοχή στις μηχανικές καταπωνισεις. Εκει έχει κλασικά το σωληνάκι ρουξουνι Όπως τέλεια το λες και εσύ του φις εγώ βάζω επικουρικά και ένα θερομσυστελομενα. Πολύ σωστά να μην ξέχει χαλκός στις επαφές.ΑΝ ΕΧΕΙ γείωση ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ την συνδέουμε και εγώ έχοντας δει πολλά μετά τις συσφιξεις τραβάμε ελαφρά τα καλώδια από τις επαφές.ΑΝ να θέλουμε να τα βγάλουμε ώστε να δούμε αν φύγουν άρα δεν εχουν σφίξει σωστά. Καλύτερα να σου βγει σπίτι μου πάρα να λασκαρει κατά την λειτουργία. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΙΣΧΥΩΣ το καλώδιο απλωμένο όχι τυλιγμένο πχ μπαλάντεζες.. Καλό βράδυ και υγεία ΣΕ όλους

  8. Αυτό με τα 4 μέτρα καλώδιο το είπες για να τρολάρεις τους κατασκευαστές;???

  9. μπράβο πολύ ωραίο και αναλυτικό και χρήσιμο βίντεο,μου είχε κοπεί σε δραπανο και το είχα φτιάξει ήταν κοντά όμως το έκοψα καμιά δεκάρια πόντους και ξαναέβαλα το ίδιο, νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος έφταιγα εγώ γιατί στο μάζεμα του καλωδίου το γύρναγα γύρω από το δραπανο και το ζόριζα στην βάση.

  10. Μια συμβουλή. Μπορούμε επίσης αν έχουμε κ θέλουμε να βάλουμε ανταπτορακια ή ποδαράκια χαλκού τα οποία βιδωνουν πολύ εύκολα στο τροχαίο κ στο κάθε εργαλείο.