Μάζεμα ελιάς με …. πολύ χιούμορ




Μαζεύοντας οικογενειακά τις ελιές μου …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. καλά διάφορα που λένε και στο χόριο μου
    μια που έπιασες και τις ελιές δεν κάνεις και ένα βιτεάκι με service του ραβδιού

  2. μπραβο ρε Σπυρο, κατι τετοια διαλλειματα ειναι ονειρο…. καθε σου μπουκια να ειναι αναμνηση απ το χωριο…

  3. Πραγματικά ενα απολαυστικό βίντεο. Το μάζεμα τις ελιάς είναι μεγάλη καταπόνηση, αλλα και παρα πολύ μεγαλη ευχαρίστηση. Οταν βλέπεις τον κόπο μίας χρονιάς μέσα στο δοχείο. Εγω προσωπικά όταν βλέπω τη ζύμη μεσα στο μαλακτιρα τρελαίνομαι.. οταν βλέπω το λάδι και τρέχει και στο δοχείο δεν εχω καλύτερο απο μια φέτα παξιμάδι( ντακο που λέμε εμείς εδω) το λάδι ζεστό πάνω , μια διπλή ρακί και ξεχνάς τη κούραση της μέρας και νιώθεις υπέροχα.. μπράβο φίλε Σπύρο.

  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΠΎΡΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΕΜΑΤΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΝΗ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.

  5. Μπράβο φιλαράκι, αγουρέλαιο δεν είναι απλά ένα λάδι, είναι φάρμακο. Και όπως είπες γλυκιά κούραση!!!!

  6. Τέτοια εποχή στην Καλαμάτα χάνουμε τους εργάτες και τους μαστόρους στις οικοδομές, γιατί πάνε να μαζέψουν ελιές.

  7. Ο διαδικασία έχει σημασία. Έπρεπε να μένατε εκεί με το lock εκεί παράδεισος .. Και γύρισες και από ότι βλέπω και με το κουκλί το κόκκινο για να μην λέμε εταιρεία

  8. Γεια σου Σπύρο μερακλή με την παρέα σου την όμορφη από τα πιο ωραία βίντεο Μικρό βέβαια αλλά πολύ καλό φιλιά πολλά Σπύρος από Λονδίνο!!!?

  9. καλησπέρα εάν μπορείς κανε ένα βίντεο σχετικά με την συντήρηση των γεωργικών μηχανημάτων ( πχ αλυσοπρίονα χλοοκοπτικά) και εάν γνωρίζεις και με κρουστικά μηχανήματα sds