Μάσκα ηλεκτροκολλησης YATO YT-73926 …πλήρης ανάλυση και πλεονεκτήματα αυτής ….




Πλήρη ανάλυση και σημεία προσοχής κατά την εργασία μας …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα Σπύρο.αν άκουσα καλά στο βίντεο είπες ότι λειτουργεί το φυσικό κατάστημα αλλά όχι το σάιτ.αν θέλεις να μας πεις που βρίσκεται να το δούμε και από κοντά.

  2. Καλή επιτυχία Σπύρο σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ερασιτέχνες με τις λίγες γνώσεις , όταν επιλέγουμε ένα εργαλείο να έχουμε την βοήθεια κάποιου που εμπιστευόμαστε. Κάποιου που αγαπάει τόσο πολύ να βοηθά τους άλλους και να μοιράζει τόσο απλόχερα τις γνώσεις του. Όπως κάνεις εσύ τόσο καιρό. Αν και δεν είμαι από Αθήνα, θα προσπαθήσω με την πρώτη ευκαιρία να σε γνωρίσω και από κοντά , στον χώρο σου.

  3. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του εγχειρήματος σου πάντα ειλικρίνεια που σε κατέχει θα είναι Οδηγοσου και Ολλα θα πάνε καλά

  4. Καλή αρχή αδερφέ μου !!! Κουράγιο και δύναμη!!!! Είμαι σίγουρος για την επιτυχία σας μιας και είναι team work το project…… Μας έλειψαν τα βιντεάκια είναι αλήθεια αλλά αυτά είναι τα εύκολα…..Η θετική μου σκέψη μαζί σας….!!!!!!

  5. Σπύρο, θεωρώ πως ένα από τα καλά που έχεις και που μου θυμίζει πολύ τους ανθρώπους που δίπλα τους, δούλεψα, έμαθα , αγάπησα την μυρωδιά του μηχανουργείου-συγκολλήσεων, είναι η ταπεινότητα που σε διακρίνει και σε συνδυασμό με τις τρομερές σου γνώσεις, σε ξεχωρίζουν. Προσωπικά, μιας και μένω Αθήνα, το e shop δεν με ενδιαφέρει. Για ότι θα χρειάζομαι, θα βρίσκω λόγο και αφορμή να σε επισκέπτομαι. Να είσαι καλά φίλε Σπύρο.

  6. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην επαγγελματική σου πορεία , αν και είναι δεδομένη γιατί φαίνεται πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις . Με το καλό να ξεκινήσεις το κατάστημα το ηλεκτρονικό για εμάς τους μακρινούς να κάνουμε τις αγορές μας.