Μια αποθήκη άλλου τύπου και εργαλεία παλιάς εποχής …




Μια ιδέα για έναν χώρο μοναδικό …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για αυτό είσαι αδερφός!!!!!Δεν υπάρχει μέλλον, αν δεν σέβεσαι το παρελθόν… Το ύφος και το ήθος του ανδρός τα λέει όλα…..!!!! Είσαι συναισθηματικός και ρομαντικός ερασιτέχνης καλλιτέχνης… Συνέχισε να μοιράζεσαι τις γνώσεις,τα συναισθήματα και τα βιώματα σου μαζί μας…..γινόμαστε καλύτεροι…!!!!

  2. Μπράβο Σπύρο αυτό το βίντεο δείχνει τον άνθρωπο που είσαι και το σεβασμό που έχεις στις παλιές αξίες.
    Παρακολουθήσαμε το χώρο με τα υπάρχοντα αντικείμενα με ένα φίλο μεγαλύτερο από εμάς και συγκινήθηκε.

  3. Σπυρο εισαι πολυ ωραιος σε παρακολουθω συχνα να εισαι καλα να τελειωσεις το αποθηκακι σου το οποιο μου αρασε πολυ την καλησπερα μου απο τον Ωρωπο.

  4. Σπυράρα μου..

    Ανθρωπε μου..

    Αυτό με τον βράχο και το κομπρεσέρ..
    Θα σε πεθάνει.
    Θα σε στάξει..
    Θα σε κανει να χάσεις ακόμα μια φορά.. Πολλά.. Πολλά κιλά ιδρώτα..(χαχα)

    Όταν όμως το τελειώσεις..
    Θα είναι κάτι πανέμορφο..
    Που αλήθεια σου λέγω, θα νιωθεις περίφανος.. ❗

    ΤΕΛΟΣ θα ηθελα να σου πώ και εγώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όλη την γνώση που μου έχεις δώσει..
    Και να σε έχει πάντα ο Θεός καλά.. ❗ ❗

    (όταν μπορέσω θα σου στείλω να δείς και την αποθήκη του παππού μου..
    Έφυγε πριν λίγους μήνες και έχω αρχίσει και την σιάχνω με ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και εγώ..)!
    Καλή σου μέρα ΆΡΧΟΝΤΑ μου.. ❗

  5. Τέτοια καρφιά είχα βρει στο δημοτικό σε μια εκδρομή σε ένα χωριό της Λαμίας ιαματικά λουτρά υπατης που είχαν μεγάλη δόξα τότε πολλά ξενοδοχεία και εκεί που παίζαμε σε ένα τεράστιο χωραφι- αλάνα είχα βρει πάρα πολλά καρφιά σε πολλά μεγέθη βέβαια ήμουν πολύ μικρός και δν ήξερα και ήταν πολύ σκουριασμένα ως σάπια θα έλεγα τα μικρά ιδίως. Ρώτησα το δάσκαλο ή δασκάλα δν θυμάμαι καθόλου γτ δν μου έλυσαν την απορία τι είναι αυτά γτ ειναινστις μου είπαν απλά σίδερα είναι μην ασχολείσαι και από περιέργεια πήγα πιο πέρα και βρήκα ένα μικρό καλυβακι για τα δεδομένα μας σήμερα που είχε αμόνι ένα σφυρί μεγαλο και βαρύ και ήταν κάποιο συδηρουργειο μιας παλιάς εποχής μ αρέσει Α εξερευνά γενικά και αν μου δωθει η ευκαιρία θα τραβήξω φωτογραφίες από όλο το χωριό πως είναι σήμερα δεν έχει σχεδόν κανένα κάτοικο που κάποτε είχε και μάλιστα και πολύ τουρισμό λογο των ιαματικών λουτρών. Επειδή κούρασα με τόσα που έγραψα αλλά ητανβτοσες πολλές οι αναμνήσεις και άρχισαν να μου έκανε εικόνες πο παντού. Και πάλι ξέφυγα το κύριο θέμα ειναι οτι και πολλοί μεγάλοι δεν θέλουν να πουν στα νέα παιδιά πως ήταν κάποτε τι είναι αυτό πως το έφτιαχναν κανένα ενδιαφέρον από τους μεγάλους και το βασικότερο από ανθρώπους εκπαιδευτικούς δεν τσουβαλιαζω όλους μιλάω για ένα μεγάλο μέρος και αυτό ίναι από για την ιστορία μας για την ανάπτυξη μας και για την παιδεία μας. Πολύ ωραίο βίντεο εμένα μου άρεσε χάρηκα που το είδα μου ήρθαν αναμνήσεις και εικόνες από τα παιδικά ου χρόνια αν και 29 χρόνων βρήκα κάποτε τέτοια καρφιά. Καλή συνέχεια τα ωραία τεχνικα και μόρφωσης μαθήματα καλή συνέχεια Σπύρο με αγάπη Διονύσιος Χρήστος Φερεντινος.

  6. Παράδεισος φίλε Σπύρο.

    Ο χώρος έχει μνήμη και πολλά καλά κάνεις και τον τιμάς.

    Καλές διακοπές να έχεις.

  7. Μια χαρα ειναι ο χωρος σου σπυρο,μακαρι να ειχα και εγω εναν τετοιο.Κρατησε τα εργαλεια των παλιοτερων,μας θυμιζουν,,,αυτους που,χασαμε.Καλλο μας μηνα.

  8. Γεματος αναμνησεις ειμαι απο το εργαστηριο του παππου μου και τα εργαλεια του, που σημερα τα εχω συμπεριλαβει στο δικό μου εργαστηριο, μεσα σε μια βιτρίνα! Οι καλυτερες αναμνησεις ever … ! με συγκίνησες να σαι παντα καλά φίλε μου !

  9. Μερακλής κ νοσταλγός του παλιου κ του ωραίου να σε καλά Σπύρο καλές διακοπές στο νησί σου