ΜΜΑ ΑΝΕΒΑΤΟ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ




Helix mma mig 180mi. Λεπτομέρειες οριζόντιας ραφής με ηλεκτροδιο

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπυρο τι εννοεις την τσιμπηδα στο + ?? Και σε αλλο βιντεο λες στο – τι διαφορα εχουν?δουλευει αν βαλω αλλου το σωμα αλλου την τσιμπηδα;δεν καταλαβα και συγνωμη..

  2. ΣΠΥΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΗΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΓΕΝΗΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

  3. Σπυρο την καλησπερα μου να προσθεσω μια λεπτομερια η λαμψη απο το ηλεκτροδιο δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη γιατι η κοληση θα ειναι επιφανιακη με πιανεις? Μια μικρη παρατηρηση απο εναν ερασιτεχνη μπραβο για αυτο που κανεις

  4. Πολύ ενδιαφέρον βίντεο!! Όταν βρης χρόνο και γίνετε; Θέλουμε να δούμε ρίζα σε λαμα 100 Χ 100 ας πούμε και το τελικό κολιμα το καπάκι, θα ειταν πολύ ανδιαφερον να δούμε στεγανες κολλήσεις

  5. Ολα σου τα βίντεο έχουν κάτι να προσφέρουν. Μπράβο σου για τις γνώσεις τις οποίες μεταφέρεις. Εγω απο τη πλευρά μου θα ήθελα να δω κόλλημα στην εσωτερική πλευρα με το ένα στραντζαριστό κομμένο σε σχήμα Τ δηλαδη γιατί εκεί που κολλάς τώρα στη ράχη τους είναι το δυνατό σημείο χωρίς τόσο φόβο για τρύπες στα 80 αμπέρ.

  6. σπυρο μην ανοιγεις τοσο το κορδονι.να προτιμας τα τραβηχτα κορδονια .εχουν πιο καλη συνοχη.υπαρχει ενας κανονας που λεει πως το μαξιμουμ πλατος ραφης πρεπει να ειναι 2-3 φορες το παχος του ηλεκτροδιου.ειναι ασκοπο σε λαμαρινα 2-3 χιλιοστα τετοιο φαρδυ κορδονι.

  7. Πολυ ωραιο και χρησιμο βιντεο, θα μας κανεις και ενα βιντεακι για το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να "συντηρησουμε" την κολληση μας, να μην σκουριασει γρηγορα κλπ;

  8. Καλησπερα κυριε Σπυρο.ευχαριστουμε για ολα τα βιντεακια.
    Να κανω μια ερώτηση εδω γιατι δεν ξερω απο που αλλου θα παρω απαντηση.
    Πηρα μεταχειρισμένη μια μηχανη 3σε1. Και το mig εχει επιλογή παλμων.
    Το πρόβλημα είναι ότι στο mma κολλάει με συχνοτητα 1 δευτερολέπτου περιπου ας πούμε.Εννοω ότι αρχίζω την κολλιση και ξεκιναει και σταματαει η κολλιση μονη της.δηλαδη οσο κανω το γαζί, προχωράω το χερι μου αλλα το ηλεκτροδιο κανει σαν να εχω βαλεο επιλογή για παλμούς. Κοβει δίνει κόβει δινει.με την ίδια συχνότητα παντα.Εν τω μεταξύ, η μηχανη δεν εχει καμια επιλογη για mma.
    Εχει αντιμετώπισε κάνεις κάτι παρόμοιο;
    Ετσι ειναι φτιαγμενη η μηχανή; εχει χαλάσει ο επεξεργαστής και μπερδευεται απι την mig ?
    Ευχαριστω για καθε απαντηση και συγνωνη για το σεντόνι!

  9. Είναι πολύ όμορφο ο άνθρωπος που έχει γνώση να θέλει να την μοιραστεί αυτούσια.

    Σπύρο σε ευχαριστούμε.

  10. φίλε μου Σπύρο Ευχαριστώ για τη διαφωτηση αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό κολληση πάνω στην κολλητή θεωρώ ότι όταν γεμίζουμε τον αρμό σε ευθεία γραμμή ανάμεσα στα στρεντζαριστα είναι η απόλυτη επιτυχία

  11. σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου. ως ερασιτέχνης με βοηθάνε να βελτιώνομαι στις κολλησεις με ΜΜΑ

  12. Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ γιατί έχεις γίνει ο καθηγητής μου όσον αφορά τις ηλεκτροσυγκολλήσεις..!!!
    Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω αρχίσει να ασχολούμαι με την ηλεκτροκόλληση κι ο λόγος ήτανε μία παλιά ηλεκτροκόλληση χαλκού 140Α που μου χάρισε ο πατέρας μου. Στον μήνα επάνω αγόρασα τη helix super mini.
    Ψάχνοντας μετά στο YouTube να βρω κάποιο βίντεο για το εργαλείο που είχα αγοράσει έπεσα πάνω στο βίντεό σου που την παρουσίαζες. Από τότε έχω γραφτεί στο κανάλι σου και παρακολουθώ ανελλιπώς όλα τα βίντεο που ανεβάζεις. Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ και συνέχισε την πολύ καλή δουλειά…!!!
    Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.έχω παρατηρήσει ότι με την παλιά ηλεκτροκόλληση του χαλκού το γαζί είναι πιο γλυκό και πιο όμορφο από την inverter. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο ή να παίζει ρόλο το συνεχές ή το εναλλασσόμενο ρεύμα;;;
    Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι..!!!

  13. Σπυρο συγχαρητηρια κατ αρχην για αυτα που δειχνεις και μοιραζεσαι! Πολυ σημαντικες οι συμβουλες σου για μενα τουλαχιστον!! Ενα μεγαλο ευχαριστω που σπαταλς τον ελευθερο χρονο σου για να φτιαχνεις βιντεο και να μας δειχνεις!

  14. καλησπέρα. κατατοπιστικά τα βίντεο. να προσθέσω και εγω κατι.Υπαρχουν και ειδικά ηλεκτροδια για ανεβατο που κάνουν πολυ καλα κορδόνια και δεν τρέχουν. ισως να ειναι χρήσιμο για κάποιον. Ευχαριστώ πολύ!!!!

  15. Η ηλεκτροκολληση που έχω είναι μια αρχαία ελληνική κιόλας χαλκού στα 200amper το πρόβλημα που έχω είναι ότι δν μπορώ να κάνω ταφή γτ μου πέφτει συνέχεια η ασφάλεια πο το σπίτι με τριφασικο ρεύμα σαν ηλεκτροκολληση είμαι ευχαριστημένος για 30 ετών εργαλείο όσο για τα στρετζαριστα προσπαθώ να τα κάνω με τη μέθοδο του τσίμπηματος και κάνω το γαζί δν ξέρω αν είναι λάθος γτ δν είναι και βαρέως τύπου πάντα τα στρετζαριστα που φτιάχνω πχ πόρτες γτ γίνονται πολύ βαριές και υπάρχει πρόβλημα όταν τις βάζεις κρεμάνε μετά πο λίγο έτσι μου γίνεται εμένα δν είμαι ηλεκτροσιγκολιτης απλά πο τα 15 που ξεκίνησα με το πρώτο κόλλημα και κόλλησε το ηλεκτρόνιο πάνω και φοβήθηκα μετά ξεκίνησα και πολλές σφαλιάρες αρκούδας από αρκ με γυμνά χέρια πάντα γάντια μάσκα όπως λες. Αλλά δεν χω παράπονο σχεδόν όλα τα σιδηρικα το σπίτι μου μέχρι τα 29 μου τα φτιάχνω εγώ και ως δια μαγείας κρατάνε ?? καλή συνέχεια Ε τα βίντεο μ αρέσει να κάνω τέτοιες δουλειές αν και μηχανικός υπολογιστών κάνω και το ανάρτηση και το ξυλουργό και το μηχανικό αυτοκινήτων αλλά σαν την ηλεκτροκολληση που φτιάχνεις κάτι ο ένα όλο σίδερο άψυχο σε μια καλλιτεχνική ομορφιά αν μου επιτρέπεται ο όρος δεν έχει

  16. Καλημερίζω εσένα και όλους στο κανάλι …..Ξεμπέρδεψα αργά από την δουλειά και ρόκαρα αργά το βράδυ σαν βρυκόλακας….. Ακόμη ένα κατατοπιστικό βίντεο….(Μου θυμίζει τα διαδικτυακά μαθήματα του σχολείου του γιου μου)…..Σαββατοκύριακο έχει στο πρόγραμμα ανεβατό και στρόγγυλη σωλήνα…… θα κάνω και δοκιμή με ηλεκτρόδια διαφορετικού πάχους να δω τις διαφορές….. Ευχές για ένα όμορφο ασφαλές και δημιουργικό Σαββατοκύριακο….!!!!!

  17. ΤΟο "μπραβο" και τα "συγχαρητήρια" ειναι πολυ λίγα σε αυτα που μας προσφέρεις και μας δείχνεις εδω στο καναλι σου.Καλημέρα απο τον όμορφο Βόλο!!!