Πάγκος εργασίας …. με εργονομία και λειτουργικότητα …βήμα βήμα




Σε ένα περιορισμένο χώρο … με στόχο την εργονομία … όλη η κατασκευή αναλυτικά βήμα βήμα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Συγχαρητήρια Πολύ καλή παρουσίαση και εργασία. Πάγκος που τον βλέπεις και τον χαίρεσαι !!! Μια μόνο ερώτηση …… τι πάχος λαμαρίνας έχεις χρησιμοποιήσει στον πάγκο 2 mm ??

  2. Καλησπέρα σας θέλω να σας κάνω μια ερώτηση είμαι (νέος σε αυτά)και θα ήθελα να μου πείτε ποσό mm είναι τα στρατζαριστα που χρησιμοποιήσατε για τον κάτω πάγκο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνεχίστε την όμορφη δουλειά που κάνετε!!!

  3. Μπράβο φίλε μου. Μια ωραία, καθαρή και μερακλήδικη δουλειά. Και πάλι μπράβο!!!! Μου αρέσει η ιδέα τα εργαλεία που είναι "ανοικτά" και σκονίζονται να μπαίνουν ψηλά. Στη θέση σου όπως το έχεις φτιάξει από κάτω δεν θα έκανα κάτι σταθερό αλλά θα έβαζα τροχήλατες εργαλειοθήκες για να μπαινοβγαίνουν με σκοπό να μπορώ να καθαρίζω τον χώρο. Προσωπικά εγώ την αποθήκη μου την ονομάζω εργαστήριο και την έχω πεντακάθαρη όπως το σπίτι μου. Η καθαριότητα και η τάξη πρέπει να υπάρχει πάντα ασχέτως οτι μιλάμε για αποθήκες και εργαλεία. Να ξέρεις μου άρεσε πολύ η δουλεία σου. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις. Έκανα και εγγραφή να παρακολουθώ βίντεο σου.

  4. Όλα όμορφα και ωραία αλλά. Πολύ μικρός ο χώρος για να κάνεις κατασκευές λίγο μεγαλύτερες. Εάν θελήσεις να βγάλεις την τικ σε εξωτερικό χώρο από ότι είδα πρέπει να παιδευτείς αρκετά γιατί τα έχεις όλα Τα καλώδια με πιαστράκια. Έχεις τόσα εργαλεία Που ούτε οι επαγγελματίες έχουν. Έχεις υπολογίσει μήπως το κόστος της αποθηκούλα σου μαζί με τα εργαλεία σε τη ποσό ανέρχεται; (Μπράβο σου πάντως σε θαυμάζω για το ότι αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις σαν χόμπι)

  5. Πολύ καλή οργάνωση μπράβο Σπύρο ,δώσε μου σε παρακαλώ πληροφορίες για τον σταθεροποιητή τάσης

  6. ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΥΡΟ ΣΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ¨ ΨΥΡΡΑΣ ¨ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΑ ΤΙΣ ΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΝΤΖΑΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ – ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ .

  7. Ωραιος!! Θα μπορουσες σε παρακαλω να μας πεις τι εξαερισμος υπαρχει στο χωρο;

  8. Έλα, σήμερα κατάφερα να δω ολόκληρο το βίντεο, η αντίδραση μου μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια και μόνη λέξη: ΘΕΟΣ!

  9. καλημερα Σπυρο …απιστευτη δουλεια και προπαντων εργονομικη …αν και εχω εναν ενδιασμο για το αν επαρκει ο αερισμος στις μηχανες…τις βλεπω πολυ κολλητα..κατα τ αλλα δεν εχω λογια

  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ,ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ""ΚΟΥΚΛΙ"" ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ!!!! ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!!

  11. Μπράβο Σπύρο πολύ καλή δουλειά.νομίζω ότι το πάχος της λαμαρίνας που εβαλες είναι λίγο,εγώ έκανα Πάγκο με μπακλαβωτη λαμαρίνα 3 χιλ την οποία τα νεύρα τα έβαλα από κάτω για να είναι η ίσια από πάνω.(φιλικά η παρατήρηση)

  12. Σπύρο μου άρεσε πάρα πολύ μπράβο!!! Θα ήθελα όμως το πολύμπριζο από τους τροχούς να βρίσκεται κάτω από τις ηλεκτροκολλήσεις και έτσι τα καλώδια θα κατέβαινε και θα μπορούσες να μαζέψεις Ξεχωριστά το καθένα επάνω στο Κολωνάκι Και κάπως έτσι θα απελευθερωνόταν και πιο γρήγορα. Εύχομαι να το κατάλαβες και να σου άρεσε η ιδέα μου!!!!!!

  13. Μάστορα, οι μπουκάλες αερίων θέλουν ασφάλιση στον τοίχο με αλυσίδα. Την οδική πινακίδα με το θαυμαστικό στο 22:00 πως την απέκτησες;

  14. Αχ βρε Σπύρο!!! Σαν αρχητεκτωνηκο γραφείο το έκανες το εργαστήριο!!!!! Αυτό που με τρελαίνει είναι τα τόσα πράγματα και εργαλεία που έχεις χωρέσει σε ένα τέτοιο χώρο και έχεις και πολύ άνεση να δουλεύεις. Επειδή έχω περιορισμένο χώρο η βοήθεια σου τεράστια.

  15. Σπυρο καλησπερα LIKE αλλα καπου στο 25,27 του video βλεπω οτι τη ραφη του στραντζαριστου την εχεις αλλη πανω αλλη διπλα αλλη οπουδηποτε.Θα προτεινα να το προσεχεις για να μπορεις να την κρυβεις.Συνεχεισε

  16. Πολύ ωραίο το νέο εργαστήριο σου Σπύρο να το χαρείς όπως θέλεις!! Και με όμορφες κατασκευές για εμάς που σε παρακολουθούμε πιστά!!