Πιστόλι αμμοβολής ΥΑΤΟ ΥΤ2375 … ένα εργαλείο εξαιρετικής απόδοσης … και αναβάθμιση αμμοβολής




Πλήρη παρουσίαση ενός χρήσιμου εργαλείου στην φαρέτρα μας και μερικά σημεία βελτιώσεις της καμπίνας αμμοβολής

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Με τι κομπρεσερ το δουλευεις (λιτρα) ;ποση πιεση ;γιατι με απλο κομπρεσερ ειναι αδυνατο να κανεις αμμοβολη δηλαδη 2hp και 50 λιτρα αεροφυλακιο

  2. Καλησπέρα Σπύρο. Αν έχεις ένα κομμάτι με βαφή ηλεκτροστατική θα ήθελα να το κάνεις αμμοβολή με το πιστόλι για να δύομε την αφαίρεση του χρώματος μιας και είναι ελαστική.

  3. Αγαπητε Μαστορα Σπυρο. Ειμαι ο Γιωργος απο Κυπρο. Υπαρχει τροπος να μιλησουμε προσωπικως για να εχω μερικες συμβουλες σας?

  4. Τα παρουσιάζεται πολύ ωραία. Θέλω όμως να ρωτήσω πως κάνουμε αμμοβολή σε ένα μεγάλο αντικείμενο που δεν χωράει στον "κλίβανο", όπως ένα τραπέζι η κάγκελα βεράντας.??

  5. Για σού φίλε Σπύρο όπως όλα σου τα video και αυτό επιτυχημένο. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια σκέψη που μου ήρθε χθες το βράδυ βλέποντας αυτή σαπουνόπερα το masterchef.Για φαντάσου νά γυρίζοντας με Την ονομασία MASTERMETAL τί θα βλέπαμε .Tig,mig,mma,plasma,φρεζα,πλάνη ,τορνο κ.λ.π Μιλάμε για παπάδες. Α μην ξεχάσω και με αρχηmaster εσένα ???

  6. επειδή είμαι τελείως άσχετος μπορείς να δίξεις σε ένα βιντεάκι πως δουλευει κομπρεσερ αέρος και αμοβολή ;; και πως συνδέονται ;;; ευχαρστώ

  7. Βλεπω τα βίντεο σας επειδη με κερδισατε με τον τρόπο παρουσίασης που φανερώνει ανθρώπο με παιδεία!