Πριτσινια σπειρωμάτων με την πρέσα YATO YT 36119… πλήρη ανάλυση βήμα βήμα …




Ένας εύκολος τρόπος σύσφιξης με εργοστάσιο αποτελέσματα βήμα βήμα …

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πραγματι πολυ χρησιμο εργαλειο, αξιζει να υπαρχει στη φαρετρα μας οπως πολλες φορες λες και εσυ Σπυρο, δεν ειναι κατι πολυ ακριβο οπως κοιταξα στο google και μπορει να μας λυσει τα χερια κανοντας πιο ευκολη μια κατασκευη…..Σε ευχαριστουμε!

  2. Ωραίο μπλουζάκι από το Ρουσσάκη.
    Πραγματικοί επαγγελματίες οι άνθρωποι, έχω μείνει ευχαριστημένος σε ότι κι αν πήρα.

  3. Ωραίο εργαλείο το έχω εδώ και 4 χρόνια με αρκετα συχνή χρήση.αλλά (αχ αυτό το αλλά) όχι για μεγάλα νούμερα έως M8 και με το ζόρι M10 μετά χρειάζεται υπερβολική δύναμη για να κλείσει.

  4. Ωραίο εργαλειάκι, κερδίζεις χρόνο με αυτό. Εγώ που δεν βιάζομαι όμως θα παραμείνω στη μέθοδο του μπουλονιού-περικόχλιου για να τα εγκαθιστώ διότι δεν τα μεταχειρίζομαι τόσο συχνά για να δικαιολογήσω την αγορά. Πάντα το είχα απορία : Τα πριτσίνια σπειρώματος μπορούν να παραλάβουν στατικά φορτία σε βαρέως τύπου εφαρμογές ή σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά κολλάμε εξωτερικώς περικόχλιο και κάνουμε έτσι τη σύνδεση των δύο κομματιών;

  5. ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΠΑΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

  6. Τέλεια παρουσίαση σούπερ ανάλυση τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια σε τετράτροχα γουρούνια π σπάνε οι πλαστικές κόπιτσας και πραγματικά έχω σωθεί εδώ κ 15 χρόνια .Πάντως με τέτοια ανάλυση κ παρουσίαση ειλικρινά αν δεν το είχα στα εργαλεία πράγματι με έπεισες να το αγοράσω,εισαι φοβερός ευχαριστούμε κ συνέχισε να φωτίζεις τον δρόμο μας.