Ραουλα στον κουρμπαδορο μας με απλά βήματα




Μπορούμε να φτιάξουμε διαφορα εξαρτήματα που θα πάνε τον κουρμπαδορο μας παραπέρα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

16 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπυρο Χρονια πολλα με υγεια σου ευχιμαι. Επειδη πηρα μερικες ιδεες απο την κατασκευη σου θα ηθελα να σε ρωτησω αν θα ηταν πιο λειτουργικο αν εφτιαχνες καρουλακια οδηγους για τους σωληνες ετσι ωστε να εχεις ακομα πιο καλο αποτελεσμα. Θελω να κατασκευασω κ γω εναν παρομοιο για κουρμπαρισμα ανοξειδωτων σωληνων και σκεφτομουν οδηγους οι οποιοι θα δεχονται ο καθενα ενα μικρο ευρος διατομης σωληνα. Δλδ θα ειχα ενα σετ οδηγων για σωληνα 22-25 κοκ. Βεβαια αν σε βολευει εσενα ετσι και κανεις την δουλεια σου ειναι οτι καλυτερο!!!!

  2. ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ 1 ΕΠΑ.Λ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΩΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!

  3. Φίλε είσαι φοβερός. ¨όμως επίτρεψε μου να σου γράψω ότι τα Ισπανικά που έβαλες επισκιάζουν την εξεραιτική δουλειά σου. BRAVO .o.o.o.o.o σου.

  4. Σπύρο έκανα την αναβάθμιση στην helix s.mini έβαλα καλώδια ενισχυμένα και ποιοτικό σώμα. Άλλο πράγμα… Σε ευχαριστώ για της ιδέες σου να είσαι καλά καλή ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία ❣️ Υγ. Από την τσιμπίδα μου ράγισε η μια βίδα γύρο γύρο από το σφίξιμο θα έχω θέμα?

  5. Καλημέρα φίλε Σπύρο . Καλό μήνα και καλή Ανάσταση σε όλους. Υγεία χαρές και ευτυχία στις οικογένειες σας. Εκεί που είσαι χαλαρός στο εξοχικό και πίνεις τα τσίπουρα σου νομίζεις ότι έχεις ξεμπλέξει με της δουλειές. Έλα ώμος που έρχεται ο Σπύρος με καινούργιο βίντεο και φτου από την αρχή. Χαρτί , μολύβι ✏️ και τα παίρνεις πάλη με την σειρά. Κάγκελα, πόρτες, παράθυρα, τραπέζια και ότι άλλο επισκευή η βελτίωση. Ένα μόνο σας λέω!!!!! Κανονίστε να πάτε στην Ανάσταση με κάνα εργαλείο στο χέρι αντί για λαμπάδα!!!

  6. Σπύρο είσαι σίγουρος ότι μπορείς ελεύθερα να χρησιμοποιείς αυτά τα τραγούδια για τα βιντεάκια σου;