ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ/INVERTER 360VOLT ΜΕ 220VOLT/LATHE INVERTER 220V TO 3 80V




ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΡΝΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημερα φιλε μου αν μπορεις να μας πεις τι καλωδια χρειαζονται για την συνδεση του ινβερτερ στο μοτερ και πως να τα συνδεσουμε…ζηταω πολλα;;;αν μπορεις να πεις σε ευχαριστω εκ των πρωτερων!

  2. Φιλε μια ερωτηση θελω να σε κανω γιατιβδεν μοορω να βγαλω ακρη. Εχω μια αντλια σταφυλοπολτου 220 volt 2 hp και διακοπτη καιβαπο της δυο πλευρεε kαι θελω να ρυμθιζω της στροφες του μοτερ μπορω να γινει καιβαν ναι πως

  3. Καλησπέρα…Μπορείς να μου πεις από που αγόρασες το inverter? Η ακόμη και τα στοιχεία του να μπορέσω να το βρω. Ευχαριστώ ….

  4. Φίλε αρχικά θα σου πρότεινα, να μην λειτουργείς το μοτέρ κάτω από 25-27Hz γιατί μειώνεται δραματικά η ζωή του κινητήρα κυρίως λόγω ψύξης. Το Inverter μπορεί να δώσει και 75Hz, δεν το ζορίζεις στα 50Hz, αν θες σωστή λειτουργία του κινητήρα σου, άσε το στα 50Hz. Χίλιες φορές να μειώνεις μηχανικά την ταχύτητα του μοτέρ, παρά απ' το Inverter, ειδικά με φορτίο. Επίσης σημαντικό είναι να πούμε ότι το Inverter δεν παίρνει τα 230V και τα κάνει 400V τριφασικό, παίρνει 230V και τα κάνει 3x230V για αυτό χρειάζεται να αλλάξουμε τα λαμάκια του μοτέρ σε Δ. Και τέλος Inverter μονοφασικά υπάρχουν μέχρι 4Hp, δεν μπορείς να εφαρμόσεις αυτή την μέθοδο για μοτέρ πάνω από 4Hp.

  5. Ωραια λυση το ινβερτερ φιλε μου κανει δουλεια καλη!!!!! Θα σου προτεινα αν θα θελεις να μειωνεις η να ανεβαζεις στροφες στο μοτερ απο το ινβετερ να παρεις μοτερ 950 στροφων στους ιππους που ειναι και το δικο σου. Ο λογος που σου το λεω αυτο ειναι γιατι δεν εχουνε δυναμη τα μοτερ οταν ειναι 1450 να δουλευουν σε 700 η 500 στροφες ενω τα 950 στροφων ειναι θηρια και αν θελεις τα πηγαινεις και πανω απο 1450 στροφες ακουραστα.

  6. Σπύρο ποσό στοίχισε περίπου το ινβερτερ αυτό.;; Και για ποσά κιλοβάτ έξοδο είναι .;

  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κατατοπιστικότατο βίντεο.Ρώτησα σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και δεν το γνώριζαν.Μήπως μπορείτε να με πληροφορήσετε από που το προμηθευτήκατε και μέχρι ποσα KW ισχύ αντέχει.Ευχαριστώ.Με εκτίμηση στην προσφορά σας

  8. Το μεγάλο μικρό γίνεται , το μικρό δεν μεγαλώνει …. και αργότερα από ινβέρτερ και την πρώση του τόρνου

  9. Καλημέρα, μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό τηλεφώνου σου στο email gasakis8070@gmail.com
    Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το inverter. Ευχαριστώ.

  10. Αρχικά συγχαρητήρια για τα βίντεο σου. Τα βρίσκω πολύ χρήσιμα και μαθαίνω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Όσον αφορά στη ρ΄θθμιση που ανέφερες στο 5:30 η ρύθμιση αυτή αφορά στη συχνότητα του ρεύματος (απο την οποία επηρεάζεται και η ταχύτητα του κινητήρα). Ο κινητήρας λοιπόν εφ"όσον δεν πρόκειται για Αμερικάνικο είναι προορισμένος για 50Hz .

    Ευχαριστώ πολύ για ΄ολα αυτά τα ωραία, ενδιαφέροντα και εξαιρετικά χρήσιμα που μαθαίνω απο το κανάλι σου και για το χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώνεις για τη διμιουργία των βίντεο.

  11. το ινβερτερ μεχρι ποσους ιπους μοτερ αντεχει [ δεν ενοω το συγκεκριμενο αλλα οπιοδήποτε ινβερτερ μεχρι ποσους ιπους μοτερ μπορουν να δουλέψουν ??? δηλαδη ενα μοτερ 150 ιπων θα το δουλεψει το ινβερτερ ??? ]

  12. Σπύρο γειά σου.Έχω μία απορία. Σε τριφασικό μοτέρ όποιοδήποτε μπαίνει inverter μονοφασικού ρεύματος?Πρέπει το τριφασικό μοτέρ να έχει κάτι συγκεκριμένο για να μπορεί να δεχτεί inverter?Και κάτι ακόμα.Όταν χαμηλώνουν οι στροφές πέφτει και η δύναμη του μοτέρ?

  13. Καλησπέρα Σπύρο! έκανα μια παραγγελία από εξωτερικό μια ηλεκτροκολληση 11 kw και θέλω να ρωτήσω αν το Inverter που φοράς θα μπορούσε να κάνει για να το δουλέψω σε οικιακό δίκτυο.Ευχαριστω.

  14. Εκανες μετατροπη στο μοτερ και τοποθετησες και πυκνωτη λειτουργιας περα απο το ινβερτερ εαν εχω καταλαβει καλα. Η την μετατροπη αυτη την κανει το ινβερτερ με συνδεσμολογια;

  15. Φιλε Σπυρο ειδα το βιντεακι με το inverter και θελω να μαθω εαν βγαζει 380 volt και απο ποιο μαγαζι μπορω να το παρω ευχαριστω

  16. η καλυτερη λυση ειναι αυτη η αποδοση ειναι ιδια σαν να δουλευει με τρφιασικο ρευμα?? επισης οταν μειωνεις τις στροφες στο μισο ας πουμε πεφτει η δυναμη του τορνου?

  17. ΣΠΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ. ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

  18. Εκανες την τελεια επιλογη .αυτο το εχουμε βαλει σε ενα ξεμονταριστη ελαστικων πριν χρονια με αλλη μαρκα SANTERO..Δουλευει τελεια εχει αρκετες ποραμετρους και μπορει να εχει και ενσυρματο τηλεχειρισμο..μονη δεσμευση η προσαρμογη του μοτερ σε τριγωνο 220 Volts..καλες δουλειες με τον τορνο σου..