Τροχός Yato yt82098 αναλυτική παρουσίαση , και σημεία προσοχής ….skmetal.gr




Όλα τα σημεία προσοχής για να επιλέξουμε ένα τροχό 125 mm

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πολύ ωραίο βίντεο συγχαρητήρια . Εξαιρετικό εργαλείο , όσον αφορά το σφυξιμο του δίσκου ποτέ δεν το έχω κάνει με το χέρι παρά μόνο με το κλειδί … Άρα δεν είμαι μάστορας ?

  2. Συγχαρητήρια !! πολύ καλή παρουσίαση Και ιδίως για τα μέτρα ασφαλείας που πολλοί δεν τα γνωρίζουν ή και τα αμελούν !!!

  3. Ήθελα Ακόμα εναν 125
    Ωραία παρουσίαση
    Έχει Αυτά που Θέλω
    Ομαλή εκκίνηση
    Ρυθμιστή στροφών
    Το μάτι μου ήταν σε εναν Bormann BAG1700 
    F.F. Group AG 125 1400C HD 
    Milwaukee AG 9-125 XE Τροχός 125mm Ρεύματος 850W
    Τελικά έδωσα παραγγελία τον yato
    Από ανταλλακτικά και
    Service τι λέει ???

  4. Έχουμε ιδέα για τον αλοιφαδορο yato 82200;Αν κάποιος τον έχει στην κατοχή του θα ήθελα την γνώμη του και σε σχέση-διαφορές αν εχει δουλέψει και κάποια άλλη μάρκα!!πολύ καλό το βίντεο και κατατοπιστικο,συγχαρητήρια!!

  5. Δεν εισαι ενταξυ ρε σπυρο .Κανεις καλες και ειλικρινεις παρουσιασεις με αποτελεσμα να αυξανονται οι τιμες στα προιοντα αλλα και να χανονται απο το εμποριο ,μας μαθαινεις συγκολυση και μας κυνηγαει η γυναικα μας γιατι βρωμαμε (σιδεριλα) Αυα ειναι για καλο?αχαχαχ

  6. Ετσι , αλλη μια βιντεαρα… δώσε πράγμα στο κοσμακι να βλέπει γιατι ξεκίνησε το big brother τωρα.

  7. Απλά προς ενημέρωση: το τελευταίο σύμβολο στο κουτί συσκευασίας που δεν επεξηγήθηκε (αυτό με τα δύο τετράγωνα) σημαίνει ότι η συσκευή φέρει διπλή μόνωση. Ποια η σημασία του; Ότι δεν απαιτείται αγωγός γείωσης στο καλώδιο τροφοδοσίας.

  8. Σπυρο …. καλη η ενημερωση σου , αλλα νομιζω ( ερασιτεχνης ειμαι ) , αλλα τοσα βατ βαραίνουν το σβουρακι…. μην ξεχναμε οτι θεωρούνται ενος χεριου ως επι το πλειστον…. εχω μπλε bosch 650 βατ και dewalt 800 βατ… , εστω και η μικρη διαφορα βαρους με προδιαθετει να χρησιμοποιω το bosch …. Ενταξει και ενα σαν αυτο που παρουσιαζεις εχει εφαρμογη , αλλα τα ελαφρύτερα εχουν την προτίμηση… Μην ξεχναμε οτι ενα κοφτακι με μικροτερη δυναμη ελεγχεται πιο ευκολα σε περιπτωση κλωτσηματος η κατι αναλογο, ειδικα αν το χρησιμοποιουμε με ενα χερι….

  9. Καλησπέρα σας θα ήθελα γνώμη για την arcmax maxstar 160 (είμαι ερασιτέχνης και δν εχω ιδέα απο ηλεκτροκολλισεις απλά θέλω μια ηλετροκολλιση να κάνω σωστά και χωρίς θέματα τις κατασκευές μου) Ποια άλλη θα μου προτείνατε? Σας ευχαριστώ πολυ!!

  10. Με αφορμή την απάντησή μου σε άλλο σχόλιο, συγχαρητήρια για όλα τα βίντεό σας και την ποιότητα περιεχομένου και λόγου, οι δε πληροφορίες χρησιμότατες. Ειδικά για τους δίσκους, ας γράψω κι εγώ : προσοχή στη χρήση…

  11. ωραιος σπυρο.απλα θα προσθεσω στα συν για το yato (εχω τον 1100) επειδη ξεχασες και δεν το ανεφερες οτι οταν κοβεις με μικροτερες στροφες και ζοριστει δεν πεφτουν οι στροφες αλλα απο μονος του ανεβαζει.για μενα ειναι πολυ θετικο αυτο στα χρηματα που κοστιζει.

  12. Για μας που έχουμε έρωτα για το DIY, τέτοια κανάλια στα ελληνικά και ποιοτικά , είναι σαν να ανακαλύπτουμε θησαυρό , πίστεψέ με , για κάτι τέτοια αγαπάμε το YouTube, να σαι καλά , σε στηρίζουμε και μας βοηθάς!!!

  13. Καλησπέρα τον αγόρασα πριν 3 μήνες για να κόψω πυροτουβλο να επενδύσω μια σκάφη ψησταριάς με πυροτουβλο 3cm το οποιο το εσκισα κα στην μεση για να γινει 1.5 cm το πάχος του. Με κούρασε πολυ το βάρος του όμως Σπύρο. Το αναφέρω σαν αρνητικό το οποίο είναι και το μονο που βρήκα. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το πυρότουβλο δεν κοβόταν εύκολα παρ' ολο που πηρα και καλο διαμαντοδισκο BEENMAN και Yato μετα απο λίγη ώρα δουλειάς δεν έκοβαν οι δίσκοι, μήπως ξέρετε κάποιο διαμαντοδισκο η τρόπο να κάνω κοπή σκίσιμο πυροτουβλου και να μην ταλαιπωρηθω? Κάποιος φιλος μου είπε να μουλιασω τα πυροτουβλα πριν αρχίσω να τα σκίσω και κάποιο μαγαζί μου είπε να ριχνω λίγο νερο την ώρα που τα κόβω πράγμα που το θεώρησα επικίνδυνο και καταστροφικό για το μηχάνημα.

  14. Σπύρο το 1996 το πρώτο εργαλείο που πήρα ήταν ο τροχός stayer καταπράσινος τον έχω Ακόμα τον έδωσαν στον πατέρα μου στο χωριό και το καλοκαίρι που που πήγα τον δούλεψα και κόβει λες και τον πήρα χτές!!

  15. Έχω δει στο YouTube να χρησιμοποιούν γωνιακό τροχό με δίσκο διαμαντέ για κοπή ξύλου………….άκρως επικίνδυνο το ξύλο είναι υλικό που κλωτσάει εύκολα……. είχα πάει σε μαραγκό για κόψιμο μελαμίνης σε γωνιαστρα (μεγάλο σταθερό μηχάνημα κοπής) και του πήγε χιλιοστά στραβά και σφήνωσε ο δίσκος με αποτέλεσμα να πετάξει 2 μέτρα μελαμίνη πίσω μακριά καλά που δεν με αποκεφάλισε……….ο δίσκος είναι για να κόβει μόνο ευθεία είτε μηχάνημα σταθερό είτε φορητό εργαλείο. Πρέπει και όσοι άλλοι βρίσκονται στο χώρο εργασίας να προσέχουν σε πιο σημείο είναι ώστε να μην χτυπήσουν

  16. Καλορίζικο το εργαλείο. Εγώ έχω 4 τροχούς της einhel 125mm 850 watt όχι ρυθμιζόμενους αλλά μου αρέσει ο διακόπτης τους διότι είναι δύσκολο να το ενεργοποιήσει ένα μικρό παιδί, έχουν easy start και το σημαντικότερο είναι ότι αν σε περίπτωση ξεχάσεις ή ανοίξεις το διακόπτη κατά λάθος χωρίς να είναι στην πρίζα, όταν πας μετά να το βάλεις στο ρεύμα δεν ξεκινάει. Πρέπει να επιστρέψει ο διακόπτης στη θέση off και εκ νεότερου στη θέση on. Πολύ σημαντικό αυτό διότι έχουν γίνει αρκετές ζημιές από αμέλεια έχοντας το διακόπτη ανοιχτό και από βιασύνη πάμε να το βάλουμε στο ρεύμα.

  17. Stayer πράσινο είχε ο πατέρας μου. Πρόλαβα και το δούλεψα ! Σκυλιά εντελώς είναι και τα bosch gws(μεγαλος-μικρος) που έχω από το 1990. Έχουν κοψει μάρμαρα και γρανίτες χιλιομετρα ? Δεν έχουν πάει μάστορα.Η Yato έχει πολύ καλά προϊόντα και το αποδεικνύει ακόμη μια φορά .

  18. Σωστός όπως πάντα.Ωραιο το εργαλείο και καλές δουλειές.Εχω ένα 1400σαρι στην κατοχή μου της METABO, απλά σε αυτά τα watt τα εργαλεία σου φωναζουν.

  19. Καλησπέρα Σπύρο καλό φθινόπωρο τιμή δώσε και αν έχεις να παρουσιάσεις ηλεκτρικό μπουλονοκλειδω

  20. κ. Σπύρο ωραίο το εργαλείο! Αν μπορείς κάνε μας και καμιά παρουσίαση δραπανου ρεύματος για εμάς που δεν έχουμε δραπανο βάσης. Αξίζει η αγορά του έναντι του δραπανου μπαταρίας;