ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΡΕΣΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ 20 ton Νo 3 ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ / HYDRAYLIC PRESS




Φτιάχνουμε πρέσα μετάλλου με λίγα χρήματα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα Σπύρο ! Ελπίζω να είσαι καλά στις δύσκολες μέρες που περνάμε .Ήθελα να σε ρωτήσω αν θα μπορούσα να κατασκευάσω μια τέτοια πρέσα με την helix την 140αρα.. ή δεν είναι αρκετή απο θέμα δύναμης

  2. Δυστυχώς Σπύρο ρώτησα το λιντιριδη και μου είπε ότι δεν έχει από αυτό το ρολόι που μετράει τόνους μήπως θέλεις να μου πεις εσύ από πού το πήρες

  3. Σπύρο καλησπέρα θα ήθελα να μου πεις αν υπάρχει στην Αθήνα αυτό το ρολογάκι που έβαλες στην μπουκάλα και μετράει να το αγοράσω γιατί έχω και εγώ μία πρεσα και μου λένε όλοι ότι έχουν μόνο μπαρ και PSI

  4. Καλησπέρα Σπύρο , είμαι και εγώ ανήσυχο πνεύμα όσων αφορά τα μαστορέματα , εγώ βέβαια δεν εχω προχωρήσει τόσο όσο εσυ απο θέμα εξοπλισμού και εσυ σίγουρα εχεις πιο πολλές γνώσεις απο εμένα ,εγώ εχω ασχοληθεί περισσότερο με αυτοκίνητα και αν χρειαστείς οτιδήποτε πάνω σε αυτό το κομμάτι εδώ είμαστε για να τα λέμε .Νοίωθω την ανάγκη να σου πω οτι ειναι πολύ όμορφο αυτο το συναίσθημα που εχεις μέσα σου και η αγάπη σου γι αυτο που κάνεις ,σε καταλαβαίνω γιατι ετσι νοιωθω και εγω ,και θα σου πω ότι διακρίνω οτι εχεις και κάτι πολύ καλής ποιότητας επάνω σου και σαν άνθρωπος .Νομίζω οτι είναι βασικό συστατικό για τα πάντα.Τα βιντεο σου είμαι πολύ ωραία και σήμερα με διαφώτησες και σχετικα με την helix την ηλεκτροκοληση που εχω βάλει στο μάτι .Να είσαι καλά ,να προσέχεις με τις δουλειές , πάνω απο όλα η ασφάλεια μας ,εγώ το βάζω πάντα πρώτο σε οτι κάνω..Και κάτι τελευταίο .Αν μας λείπει κάτι σαν χώρα νομίζω είναι είναι η ενότητα , εκεί πονάμε ..Ολα τα άλλα τα έχουμε .. Χαίρομαι που είπες κάποια στιγμή ότι πρέπει είμαστε μια ωραία παρέα ..Καλή συνέχεια ,να είσαι καλά !

  5. Είσαι η αφορμή που στην πρώτη ευκαιρία μου, θα την κατασκευάσω. Και πιο πολύ διότι έχω έναν γρύλο 25 τόνων στην αχρηστία και μου έδωσες τον καλύτερο τρόπο εκμετάλλευσης του. Ευχαριστώ πολύ Σπύρο.

  6. Πριν 3 βδομαδες εκανα μια 20 τονους μe ολικη τιμη 80 ευρω …αντιγραφη απο εναν ιταλο στο youtube !!!πολυ ευκολη η κατασκευη της ..αλλα νομιζω οτι οι 20 τονοι ειναι υπερβολη για την δικη μου…με 10-12 θα ημουν ΟΚ !!

  7. Πολυ ωραια πρεσα. Μπορεις να βαλεις και δυο μεντεσεδες στο πανω οριζοντιο σιδερο και να μπενει μπροστα απο την πρεσα ενα κομματι χοντρου πλεξι γκλας για προστασια την ωρα που πρεσαρεις μην πεταχτει τιποτα. Στα πολλα ζορια οχι για μικροδουλειες. Να μπενει και να βγαινει οπως ο εξτρα παγκος που θα βαλεις μπροστα. Οπως βαζουμε μπροστα απο το τζακι την πορτουλα με το πλεγμα για να μην πεταγονται εξω τα καρβουνακια οταν σκανε τα ξυλα.

  8. Σπύρο περιμένω σε κάποιο επόμενο βίντεο για την πρέσα, να περιγράψεις και τους αντάπτορες που χρησιμοποιείς μπροστά στο έμβολο για τις διάφορες εργασίες.

  9. Φίλε Σπύρο γεια σου! Αν θυμάσαι στο μήνυμα που σου είχα στείλει ανέφερα το μεράκι μου για μεταλλικές κατασκευές. Δυστυχώς όμως η ένωση μετάλλων που είναι το Α και το Ω τς σωστής εργασίας για μένα είναι απαγορευτικό. Βλέπω την αγάπη σου σε αυτό που μαστορεύεις και σε χαίρομαι! Γεια στα χέρια σου φίλε μου και σου εύχομαι δημιουργίες με έμπνευση..!

  10. Αν και δεν είναι ο χώρος μου,εντούτοις φαίνεται ξεκάθαρα η ευρηματικότητα ,οι καλές ιδέες για τον οποιοδήποτε,συνεχίζεις και εγώ παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον!!

  11. για βασικα που ανεφερες αλλα δεν εξηγησες τη χρηση τους αν επιτρεπεις να πω δυο πραγματα μια και τα χρησιμοποιω πολλη καιρο ενημερωτικα.Τα βασικα (7018 οτι ξεκιναει απο 70 ειναι βασικο)ειναι λευκα στο χρωμα μπλε ειναι το κουτι και διπλα σχεδων σε παχος απο τα απλα R.Ειναι πιο δυσκολα στο αναμα αλλα και τη διατηρηση της φλογας δεν πρεπει να ακουμπαν το τεμαχιο διοτι σβηνουν ειναι δηλαδη πιο δυσκολα στη χρηση για αρχαριους επισης δεν διατηρουνται στην χαρτινη συσκευασια οταν ανοιχτει τραβαν ευκολα υγρασια γιαυτο πρεπει να εχετε ενα πλαστικο κουτι η σωληνα που να κλεινει αεροστεγος ενας σωληνας φ 70 με βιδωτες ταπες πανω κατω ειναι αξιοπιστος το ιδιο εφτιαξα και εγω αλλιως αν τραβηξουν πρεπει να τα βαλετε στο φουρνο (οχι του σπιτιου).Το βασικο ομως με τα βασικα ειναι πως δεν αναβουν με απλο μετασχηματιστη θελουν ινβερτερ και αναποδη πολικοτητα δηλ το + στο ηλεκτροδιο.Το πλεονεκτημα τους ειναι κολησης με εξαιρετικη αντοχη με βαθια ριζα και αθραυστοτητα της κολησης στην πραγματικοτητα στο σημειο της κολησης το υλικο καθαριζεται και βαφεται απο την επενδυση του ηλεκτροδιου.Πολλη καλη δουλεια η πρεσα σπυρο δεν ειναι πρεσακι οπως το λες βεβαια αυτη μπορει να ξεσφηνωσει οτιδηποτε απο εξαρτηματα τρακτερ μεχρι και τρακτορες και οχι μονο προσεχως βαζω μπροστα την δικη μου εικοσατονοι με γρυλο η δικια μου

  12. Πολύ ωραία κατασκευή! Φαινόταν από τα προηγούμενα μερη. Άντε ευχομαι καλά πρεσαρίσματα και ξεπρεσαρίσματα! Αναμένουμε νέα βίντεο. Να είσαι πάντα υγιής και χαρούμενος!

  13. Πολυ στιβαρη κατασκευη Σπυρο. Μπορεις να μας δωσεις πληροφοριες για την υδραυλικη αντλια που τοποθετησες στην πρεσα?