Φινίρισμα Στράντζαριστου σχεδιασμένο από εμάς




Φτιάχνουμε decor από στρατζαριστο για τα έργα μας

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να ήξερες φίλε πόσες απορίες μου έχεις λύσει. Ήδη βρήκα ηλεκτρονική μάσκα που γύρευα με τις πληροφορίες που πήρα την παράγγειλα στο xrisimopolio.gr αλλά με πρόλαβε το νέο κλείσιμο. Αν έχεις κάποια άκρη να την πάρω πές μου Πειραιά είμαι.

  2. Τέλεια και όμορφη κατασκευή συγχαρητήρια Σπύρο. Απο προχθές που σε γνώρισα δεν ξεκολλάω από τα βιντεάκια σου .

  3. Σε ευχαριστώ πολύ Σπύρο με αυτό το βίντεο προσωπικά αισθάνομαι σαν να με ξεστράβωσες… Μου άνοιξες τα μάτια και η φαντασία μου πήρε μπροστά. Να είσαι καλά.

  4. Καλησπέρα πολύ ωραία δούλεια συγχαρητήρια δεν έδειξες την κόλληση στο πόδι και πόσους πόντους φυτέψες το 40 στο 60αρι?

  5. Είναι υπέροχο αυτό που έκανες . Το κάνει όμως πολυτιμότερο το ότι μοιράστηκες μαζί μας το τρόπο κατασκευής του. Ευχαριστούμε Σπύρο .

  6. Ωραία κατασκευή.μπραβο για τα ωραία πράγματα που μας δείχνεις.θελω να κάνω ένα στέγαστρο.2χ1.20.με τι να το κάνω.με 30χ30 η 40χ40 στρατζαριστο

  7. Υπέροχη όμορφη κατασκευή μπράβο Σπύρο
    Αναμένουμε τα επόμενα εκπληκτικά σου διαφωτιστικά βίντεο
    Καλημέρα

  8. Α ρε αδερφέ Τι μου θύμησες τώρα . Κάποτε δούλευα στη Σομαλία κάτω και είχα ένα μάστορα μάζευε τα σίδερα που δεν χρειαζόμασταν και πού ήταν για πέταμα και τα έκανε έργα τέχνης πολλές φορές τα απογεύματα Πήγαινε στο εργαστήριο του και τον βοηθούσα και κάναμε καλή παρέα!!!!!! Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όλο τέτοια φανταστικά πράγματα έκανε χωρίς καν να τα χαράξει χωρίς καν να τα σκεφτεί……

  9. Καλησπέρα Σπύρο.

    Φίλε μου αυτό που έκανες είναι έργο τέχνης με απλά υλικά.

    Να είσαι καλά.

  10. Εκανα το τελειωμα της κωλονας σε μια σκαλα σε μπαλκονι και τωρα να δω αυτο που θα το κανω χαχαχα
    Εξαιρετικο μπραβο Σπυρο