Φτερωτή Αρίδας και τα μυστικά της ….


Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σπύρο μια καλή ιδέα για βίντεο θα ήταν ( αν έχεις βέβαια δέντρα) η κατασκευή ενός θρυμματιστη κλαδιών.

  2. Θα μπορούσε να μου το φτιάξει κάποιος μάστορας αν το ζητήσω;;; το χρειάζομαι ένα τέτοιο θα με βοηθούσε πολύ!!!!

  3. Καλησπέρα. Επειδή ούτε τα χερια μου "πιάνουν" πολύ ούτε τα εργαλεία έχω, ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσατε να μου φτιάξετε μια αρίδα όπως αυτή που δείχνετε επί πληρωμή και αν ναι, με τι κόστος
    Ευχαριστώ

  4. Σπυρο επειδη σε ολους πιστευω οτι μας εχει τυχει οταν τρυπαμε ενα μεταλο η μια λαμαρινα, να φρακαρει το τρυπανι και να μας σπασει….και το κακο ειναι οτι το πιθανοτερο να μην εχουμε αλλο ιδιο και στις περισσοτερες περιπτωσεις συνηθως μας συμβαινει σε τρυπανια 6 εως 8 χιλιοστα που χρησιμοποιουμε περισσοτερο και σπανε και πιο ευκολα απο τα πιο χοντρα…Αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα να μας δειξεις πως να τα τροχιζουμε για να κοβουν καλα για να εξυπηρετηθουμε εκεινη τη στιγμη χωρις να αφησουμε τη δουλεια στη μεση μεχρι να τα αντικαταστησουμε, γιατι πολλες φορες μπορει η ωρα η η ημερα να μην ειναι καταλληλη για την αγορα ενος καινουριου….εσυ επειδη εχεις τορνο σιγουρα ξερεις απο τροχισμα, γιατι στον τορνο ειναι βασικο να τροχιζεις σωστα τα κοπιδια για κοψιμο η για σπειρωμα και καμια φορα και τα τρυπανια που μπορει να τυχει να σπασουν, η να μην κοβουν καλα για να τρυπησουν….Ευχαριστω….

  5. Καλή εβδομάδα Σπύρο!!! Διπλή η κατασκευή. Και δουλειά μηχανουργίου και αγροτική δουλειά!!! Σε ακολουθούμε και θαυμάζουμε τη καλή γεμάτη μεράκι δουλειά σου γιατί είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος με αγάπη για την δουλειά σου Σπύρο!!! Συνέχισε τη καλή δουλεία άρχοντα του τόρνου!!!

  6. Πολύ καλό βίντεο για άλλη μια φορά! Αναμένουμε και τις δοκιμές! Μην ξεχνιόμαστε!??
    Καλή συνέχεια και πάντα ασφαλείς!
    Ευχαριστούμε!