Φωτισμός εργαστηρίου με PL LED PANEL




Πως μπορούμε εύκολα να αναβαθμίσουμε τον φωτισμό στον χώρο μας με οικονομική κατανάλωση και άρτιο αποτέλεσμα

Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλησπέρα ομάδα και Σπύρο,
    Αν μπορείς κάνε ένα βίντεο για το πως τροχαμε δύο σίδερα πριν την συγκόλληση και επίσης μετά από κόλλημα πως τροχαμε την κόλληση

  2. Οχι πολλα kelvin φιλε μου!!!
    Εκει που δουλευεις για πολλη ωρα, ποτέ πανω απο 4500.
    Για χαλαρωση μεχρι 3000.
    Και για μια αποθηκη που θα ψαξουμε κατι για λιγο, απο 4500 και πανω.
    Πολλες φορες βλεπουμε καλυτερα αλλα η μακροχρονια ζημια ειναι μεγαλη και οχι αντιληπτη την στιγμη!!!!

  3. πολυ ωραία τα πάνελ τα σκέφτομαι εδώ και καιρό και αυτό το βίντεο μάλλον ήταν σφραγίδα και υπογραφή…… πόσα λουμενς βγάζει κάθε πάνελ?

  4. Καλημέρα σε όλους. Μερικές πληροφορίες χοντρικά: Για ένα καλό φωτισμό στο χώρο εργασίας χρειαζόμαστε από 500 εως 1000 lumen ανα τμ.
    Οπότε για ένα χώρο 10τμ με οροφή 2,5μ θα χρειαστούμε 5000-10000lm συνολικά. Εάν το ύψος είναι μεγαλύτερο, ο χώρος σκούρος ή έχει πολλά πράγματα, τότε αυξάνουμε lumen.
    Επίσης ο χρωματισμός πάντα 4000 Kelvin όπως σωστά λέει ο Σπύρος. Τέλος τα πάνελ κάνουνε ομοιόμορφη κατανομή του φωτός, αντίθετα με το γλόμπο ή τα σπότ. Φιλικά, Λάμπρος.

  5. καλημερα στην ομαδα…Σπυρο καλο το 6000 ..προσθετει lumen στο χωρο ..τουλαχιστον οπτικα …αλλα εχει ενα κακο…μαζευει μαμουνια..το λευκο τα τραβαει . Κατα τα αλλα για χωρο εργαστηριου ειναι οτι καλυτερο …τα 4000 που εβαλες τα υπολοιπα ειναι η καλυτερη επιλογη

  6. Γεια σου Σπύρο καλλιτέχνη πολύ ωραία τα φώτα με υγεία και χαρά όντως άμα δεν Βλέπεις είναι κουραστικό ενώ τώρα με τα φώτα Άλλαξε όλος ο χώρος. πολλά φιλιά Σπύρος από Λονδίνο!!!?

  7. ΑΡΧΟΝΤΑ, ΒΑΛΕ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΙΟΠΕΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕς ΧΑΣΕΙ , (ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.)

  8. Τελειος φωτισμος, το μονο αρνητικο που βρηκα κατ εμε ειναι οτι αν καει το πανελ πρεπει να το αλλαξεις ολοκληρο κ φανταζομαι θα κοστιζει… αντι αυτων θα μπορουσε καποιος να βαλει 2 σκαφες με 2 λαμπες λεντ στην καθεμια τυπου T5 τις κυλινδρικες κ μακροστενες ωστε να αλλαζει μονο τις λαμπες…?

  9. Καλά πού τα έβαλες πλούσια τα φώτα, γιατί το πιθανότερο μετά από μερικούς μήνες να έχει μειωθεί ο φωτισμός των led πάνελ.

  10. Καλορίζικα Σπύρο. Αν κάνει αποστολή το κατάστημα με ενδιαφέρουν δυό κομμάτια για αρχή ακριβώς σαν τα δικά σου σε watt και διαστάσεις.

  11. Μπράβο πολύ καλή δουλειά!Εμένα προσωπικά με έχεις βοηθήσει απίστευτα με τα βίντεο σου.Σπύρο επειδή έξω όταν κάνει κρύο,βρέχει η έχει πολύ υγρασία δεν μπορείς να δουλέψεις εύκολα η και καθόλου ηλεκτροκολληση,υπάρχει κάποια λύση που μπορούμε να κολλάμε εντός μικρού κλειστού χώρου?

  12. Ο χώρος ,είναι σαν παντελόνι που σου έρχεται ακριβώς!!! Ούτε εσύ πρέπει να παχύνεις άλλο,αλλά ούτε και μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα στις τσέπες!!!

  13. Εξαιρετικό βίντεο και πολύ χρήσιμο, το εργαστήριο όσο και αν το ξεχνάμε χρειάζεται να είναι φιλόξενο, και ο καλός φωτισμός όχι μόνο συμβάλλει στην ασφάλεια και την ακρίβεια μετρήσεων κλπ, αλλά επιταχύνει και την όποια διαδικασία. Ευχαριστούμε Σπύρο, κούκλα το έκανες, όποια τέτοια ιδέα αξίζει πολύ περισσότερο απ΄όσο φαίνεται!!!

  14. Τώρα που λες για τον χώρο, επειδή και εγώ δεν έχω αρκετό χώρο,, θα σου πω ότι οι καλύτεροι μάστορες βγαίνουν από μικρές τρύπες.