Χακαρισμα του καναλιού μου και του gmail και τρόπος ανάκτησης του…


Βίντεο από το κανάλι SK METAL SPIROS


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλημέρα, Για μια ακόμα φορά δείχνεις πόσο νοιάζεσαι να μεταφέρεις την γνώση σε όλους μας!! Ευχαριστούμε και Εννοείτε Μπράβο σας (Πατήρ & Υιός)

  2. Η κακοήθεια και η αλληλοβοήθεια είναι δύο δυνάμεις που συγκρούονται από αρχής γενέσεως του ανθρώπου. Ευτυχώς που άνθρωποι σαν τον Σπύρο φροντίζουν για την ισορροπία. Το σκορ υπέρ σου αυτή τη φορά και συνεχίζουμε…να σαι γερός να μας μαθαίνεις πράγματα!

  3. Χαιρομαι φιλε που το πηρες πισω!
    Μην στεναχωριεσαι για οσους δεν σε πανε! Παντα θα υπαρχουν. Δεν αρεσει πλεον στο διπλανο να προκοβει ο διπλανος του. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω γιατι να κλεψει καποιος ενα καναλι. Τι να το κανει; Θα κανει νεα βιντεο με αυτον πρωταγωνιστη;
    Αρκει που σε βλέπουμε ξανα!

  4. Ευτυχώς φίλε μου καλέ τέλος καλό όλα καλά…θα στενοχωριομουν πολύ αν χανόταν το κανάλι σου….μπορεί να μην με ξέρεις αλλά εγώ που σε παρακολουθώ πολύ καιρό είσαι σαν φίλος μου!
    Τους υπαίτιους τους έμαθες?είναι Έλληνες?ξένοι?μπορείς να κινηθείς νομικά ή δεν βγαίνει άκρη?

  5. επιτελους καλα νεα!οπως και στο κοσμο του μεταλλου καθε δυσκολια ειναι και μια εμπειρια , με ψαξιμο,σωστες συμβουλες και υπομονη τα καταφερνουμε παντα!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ!

  6. Θα ήταν μεγάλο κρίμα να χανόταν το κανάλι σου φίλε μου εγώ προσωπικά έχω και μαθαίνω παρά πολλά πράγματα από εσένα φίλε μου είσαι ένας από τους καλύτερους ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ στο YouTube από τους λίγους που μας δίνουν γνώση απλόχερα καλοκαγαθα και αναλυτικά μπράβο σου φίλε μου

  7. Καλησπέρα φίλε μου! Αν και πρώτη φορά σας γράφω, το κανάλι το παρακολουθώ πάνω από ένα χρόνο και πραγματικά με έχει βοηθήσει και έχω μάθει πολλά πράγματα!! Προχθές πραγματικά έψαχνα να δω ένα βιντεάκι σας με την helix την ηλεκτροκόλληση και όταν είδα ότι δεν υπήρχε το κανάλι πραγματικά με στεναχώρησε πολύ! Τελικά τέλος καλό, όλα καλά!! Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι ξανά μαζί μας!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

  8. φιλε σπυρο εμεις σε στηριζουμε και σε παρακολουθουμε ευχαριστα….σπασμοδικες κινησεις αλητειας δεν θα βρουν εδαφος….ειμαστε μαζι σου

  9. Καλημέρα…δεν ήξερα τι έπαθες….κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που χάρηκαν με αυτό που έπαθες…. τραγικό θα έλεγα!! συνέχισε έτσι δυνατά!

  10. Φίλε Σπύρο χαίρομαι που πήρες πίσω το κανάλι σου, να ξέρεις οτι κάθε εμπόδιο είναι για καλό μας κάνει πιο έξυπνους και πιο δυνατούς. Συνέχισε την καταπληκτική δουλειά που κάνεις! Σ'ευχαριστούμε!!!

  11. Φίλε Σπύρο χαιρόμαστε που ξεμπερδεψες από αυτή την περιπέτεια!! Συνέχισε να μας δείχνεις τις όμορφες δουλειές σου και να μεταδίδει την εμπειρία σου!! Είσαι πολύτιμος και Σευχαριστουμε!! Είμαστε μαζί σου!!

  12. Δυστυχώς Σπύρο υπάρχει πολύ κακία κ ζήλια στους ανθρώπους μη δουν κάποιον να βοηθάει αμέσως να του κάνουν ζημιά.Ευτυχώς που τα κατάφερες!!Συνέχισε να μας μαθαίνεις κ σε όποιον αρέσεις.Να σαι έχει ο θεός καλά μάστορα!!!

  13. Μπράβο Σπύρο, πολύ χάρηκα που βρήκες την λύση γρήγορα….εδώ εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας όταν εψαχνα να βρώ ενα βιντεο σου με την plasma cut και ξαφνικά βλέπω οτι το κανάλι διαγράφηκε😳ΣΟΚΚΚΚΚ

  14. Ευτυχώς ολά καλά Σπύρο !!!!
    Εγώ έχω άλλο τρόπο σκέψης αν κάτι δεν μου αρέσει απλά δεν ασχολούμε ουτε Βριζώ ούτε τίποτα να πευτω στο επίπεδο του καθενός καλη συνέχεια !!!!

  15. Είναι κρίμα τόσο δουλειά να πήγαινε χαμένη..
    Πόσος κόσμος βλέπει τα βίντεο και μαθαίνει από αυτά τα βίντεο..
    Οταν κάτι φτιάχνετε από χόμπι κ μεράκι έχει καλύτερο αποτέλεσμα από τον επαγγελματία, με την καλή την έννοια!..