Πώς διαλέγουμε το καλύτερο καρπούζι και πώς ξέρουμε πότε έχει ωριμάσει σωστά; Η διαφορά ανάμεσα σε ένα τέλειο κάρπουζι κι ένα μέτριο μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο σημερινό βίντεο αναλύουμε τα στάδια ωριμάνσης του καρπουζιού κατά την καλλιέργεια και τι προσέχουμε όταν αγοράζουμε καρπούζι από τη φρουταγορά για να απολαμβάνουμε νόστιμα και τραγανά καρπούζια γεμάτα γεύση.
–
Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές:
Πώς επιλέγουμε καρπούζια:
Καλλιέργεια καρπουζιού:
Καλλιέργεια πεπονιού:
–
Ακολούθησε τα Μυστικά του Κήπου:
Website:
Facebook:
Instagram:
Youtube:
Pinterest:
#watermelon #karpouzi #howtopick
Βίντεο από το κανάλι Τα Μυστικά του Κήπου
Δείτε και τον αναλυτικό οδηγό με πληροφορίες και συμβουλές για την ωρίμανση του καρπουζιού εδώ: https://www.mistikakipou.gr/karpouzi-orimansi-pos-epilegoume-karpouzia/
Αρκεί να πρόκειται για καρπούζι απο σπορο παραδοσιακό κι όχι απο φυτώριο με ενωση κολοκυθιάς με καρπουζιά (το λεγόμενο κολοκυθοκάρπουζο). Το παραδοσιακό, που ελάχιστοι πλέον το φυτεύουν διατηρεί ολη τη γεύση και το άρωμα. Το κολοκυθοκάρπουζο, εχει αυτές τις χοντρες ίνες μεσα, ειναι σκληρό, ουσιαστικά χωρίς άρωμα, μονο το χρώμα σου θυμίζει καρπουζι. Τέτοιο τρώμε όμως… Γι' αυτό δεν έχουν γεύση. Να ζητάτε καρπούζι απο σπορο κι οχι κολοκυθοκάρπουζο.
το καρπουζι θελει νερο
Ωραίος όπως πάντα !
ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΙΓΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!
Εξαιρετικό βίντεο …μπράβο σας …!!! Σας ευχαριστούμε θερμά …!!!?
Μπορειτε να κανετε και για τα πεπονια;
Πολυ χρήσιμες πληροφοριες και συμβουλες. Θα τις δοκιμασω αυριο στη λαικη ?
Συγχαρητήρια.
Επιτέλους θα διαλέξουμε σωστά…