? Καρπούζι: Πώς επιλέγουμε καλό καρπούζι – Τα Μυστικά του Κήπου




Πώς διαλέγουμε το καλύτερο καρπούζι και πώς ξέρουμε πότε έχει ωριμάσει σωστά; Η διαφορά ανάμεσα σε ένα τέλειο κάρπουζι κι ένα μέτριο μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο σημερινό βίντεο αναλύουμε τα στάδια ωριμάνσης του καρπουζιού κατά την καλλιέργεια και τι προσέχουμε όταν αγοράζουμε καρπούζι από τη φρουταγορά για να απολαμβάνουμε νόστιμα και τραγανά καρπούζια γεμάτα γεύση.

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές:

Πώς επιλέγουμε καρπούζια:
Καλλιέργεια καρπουζιού:
Καλλιέργεια πεπονιού:

Ακολούθησε τα Μυστικά του Κήπου:

Website:
Facebook:
Instagram:
Youtube:
Pinterest:

#watermelon #karpouzi #howtopick

Βίντεο από το κανάλι Τα Μυστικά του Κήπου


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

9 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αρκεί να πρόκειται για καρπούζι απο σπορο παραδοσιακό κι όχι απο φυτώριο με ενωση κολοκυθιάς με καρπουζιά (το λεγόμενο κολοκυθοκάρπουζο). Το παραδοσιακό, που ελάχιστοι πλέον το φυτεύουν διατηρεί ολη τη γεύση και το άρωμα. Το κολοκυθοκάρπουζο, εχει αυτές τις χοντρες ίνες μεσα, ειναι σκληρό, ουσιαστικά χωρίς άρωμα, μονο το χρώμα σου θυμίζει καρπουζι. Τέτοιο τρώμε όμως… Γι' αυτό δεν έχουν γεύση. Να ζητάτε καρπούζι απο σπορο κι οχι κολοκυθοκάρπουζο.